Horoscop 17 martie 2018. Planuri de afaceri și un optimism debordant

Horoscopul zilei de sâmbătă, 17 martie 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Gemenii își fac niște planuri de afaceri

Horoscop 17 martie 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Dacă te rupi un pic de situația în care te simți blocat, vei reuși să vezi lucrurile detașat, ca într-o imagine de ansamblu foarte clară. Imaginează-ți că eșți un vultur care se înalță deasupra tuturor și, de acolo de sus, vede exact cum stau lucrurile: de unde vin, încotro pot merge, practic se deschide o paletă largă de posibilități pe care, de la nivelul solului, n-o poți vedea. Ca atare oferă-ți această șansă de a te ridica deasupra hopurilor actuale pentru a descoperi că dincolo de piedică ce te ține acum captiv, e o lume largă ce merită explorată. Nu te crampona în banalul hop, ci fii sigur că dincolo de el e lumea ta!

Horoscop 17 martie 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Te simțeai blocat într-o stare de lucruri care nu mai aducea nimic nou. Interesul tău scăzuse simțitor și nu mai depuneai nici un efort pentru a depăși acel hop. Dar iată că surprizele bune apar de unde nici nu te aștepți și-ți reaprind dorința de a trece la pasul următor. Chiar dacă unele lucruri bat pasul pe loc și nu dau semne că ar mai duce într-o direcție bună, nu renunța și continuă să lupți. Condițiile nu sunt întotdeauna favorabile unui progres continuu, ci mai vin și perioade de platou în care totul trenează. Dar o scânteie tot apare de undeva și reaprinde focul ce pune iar în funcțiune mașinăria.

Horoscop 17 martie 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Este un moment bun să stai și să faci niște planuri de afaceri, poate și pentru că întâlnești pe cineva care îți aruncă un pont profitabil. Ține-l minte și folosește-te de el cândva, în perioada următoare, pentru că poate fi startul unor perspective promițătoare pentru bugetul tău. Pe de altă parte, azi ai ocazia de a te mândri în fața celor dragi cu ultimele tale achiziții, cumpărături sau investiții, pentru că atunci când se adună mai multă lume la un loc, are ocazia de a se lauda cu ce are. Ai și tu cu ce, deci nu fi modest!

Racii nu sunt în apele lor

Horoscop 17 martie 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Nu ești chiar în apele tale, dar ai noroc de prieteni apropiați care simt ce se petrece cu tine și te susțin din umbră cu încurajări și vorbe bune. Descoperi cât de important e să ai pe cineva cu adevărat alături de tine, pentru că starea de slăbiciune cu care începi ziua dispare după câteva ore petrecute alături de oameni cu tonus mai bun decât al tău. Aceștia reușesc să te atragă în activități interesante, dinamice, pozitive în afara casei, și te scot astfel din starea neplăcută care te copleșise. De animație ai nevoie, nu de repaos!

Horoscop 17 martie 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

Dacă un anumit plan a ajuns la final, nu trebuie să-l privești ca pe un capăt de drum, ci ca pe o provocare spre etapa următoare. Ia o pauză și încearcă să înțelegi unde ai ajuns, pentru a te putea folosi de experiența acumulată pentru a trece la nivelul următor. Privește înapoi cu recunoștință, pentru că ai primit, pe parcursul acestei aventuri, toate resursele necesare pentru a-i face față cu succes. Chiar dacă nu ai ajuns exact la scopul propus inițial, cu siguranță ai ajuns la un nivel folositor pe care îl vei putea duce mai departe. Ai încredere că tot ce ai construit până acum are un rol în viața ta de acum încolo, pentru că nimic nu e întâmplător.

Horoscop 17 martie 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Ai grijă cum te folosești azi de talentul tău de a manipula și de a disimula adevărul, pentru că cineva e gata să ia măsuri dure dacă te prinde cu cioara vopsită. Te pricepi să învârți cuvintele în așa fel încât să ascunzi realitatea în spatele lor, dar azi altul știe să scoată la iveală acest adevăr și ai putea avea de suferit. Evită să păcăleșți, să manipulezi, ba chiar să faci și o banală glumă cu iz de farsă, pentru că există cineva mai presus de tine care poate spune lucrurilor pe nume în defavoarea ta. Cu alte cuvinte: nu minți!

Balanțele debordează de optimism

Horoscop 17 martie 2018 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Optimismul cu care privești spre viitorul unei acțiuni anunțate în perioada următoare te va motiva să duci mai departe ce ai început. Te apropii de un succes, la care îți aduci contribuția alături de cei din familie, și felul în care va stimulați unii pe alții se va dovedi a fi sursa principală de energie către succesul visat. Spuneți cu toții că se poate, împingeți-vă unii pe alții de la spate și nu va criticați nicio secundă, pentru că numai din acest schimb de stimulente și aprecieri se va construi un plan care să mulțumească pe toată lumea.

Horoscop 17 martie 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Nu trebuie să spui la toată lumea ce anume îți dorești tu de la viață, pentru că nu toți vor înțelege visele tale. Continuă să le păstrezi doar pentru tine, în gând, fă-le să crească și alimentează-te cu noi și noi dorințe. Lasă creativitatea să inventeze lucruri tot mai mari, pentru că aici contează ce vrei tu, nu ce spun ceilalți. Chiar dacă unii spui că tu trăieșți într-un vis, ai tot dreptul să-ți clădeșți visul așa cum îți place, pentru că eșți convins că într-o zi, măcar o parte – dacă nu total – din aceste planuri mărețe va deveni realitate. Nu te lăsa influențat de cei care îți taie elanul: continuă să creezi!

Horoscop 17 martie 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Veștile care sosesc de departe te pun pe gânduri și te supără, pentru că ar fi nevoie de o intervenție din partea ta acolo, la fața locului. Ca să te poți prezenta personal, ar trebui să lași alte treburi deoparte și să pleci la drum, or nu eșți în cea mai bună stare pentru asta. E greu să rezolvi problema prin telefon, deci, dacă altfel nu se poate, urcă-te în mașină și du-te acolo unde e nevoie urgentă de tine. Chiar dacă ți-ai stricat astfel programul normal al zilei, măcar vei fi mulțumit că ai reușit să înțelegi situația direct din miezul acțiunii, și nu din povestiri.

Capricornii trebuie să evite să-și facă scenarii greșite

Horoscop 17 martie 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Dacă te simți dat la o parte pe nedrept, încearcă să nu pui la suflet această senzație, pentru că faci presupuneri greșite. Nimeni nu are nimic cu tine, nimeni nu te marginalizează și nu te tratează incorect, că atare nu-i privi pe ceilalți ca și cum ți-ar dori răul. Impresia pe care ți-au format-o poate fi complet eronată și ai putea reacționa anapoda la un cuvânt aruncat în vânt, la o grimasă nelalocul ei, la o replică neadecvată. Oameni sunt și ei, de ce vrei să fie perfecți? Ca atare nu te gândi că în spatele unor mici semnale s-ar află intenții urâte sau cine știe ce alte atacuri îndreptate împotriva ta. Nu face scenarii atât de mari, deoarece nimic nu e așa cum pare!

Horoscop 17 martie 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Lupta ta pentru a demonstra adevărul dă roade și acum poți jubila în voie că ți se dă dreptate. Continuă pe aceeași cale, adună dovezi, scoate de la naftalină mărturiile sau informațiile care vor demonstra că adevărul e la tine și nimeni nu ți se mai poate opune. Ai atras alături de tine și alți oameni care cred în același adevăr și va uniți cu toții forțele pentru a avea câștig de cauză. De data aceasta vei găși ac de cojocul celor care umblă cu cioara vopsită sau încearcă să arunce vini asupra ta pe nedrept, dar nu te lași până nu obții victoria prin mijloacele cele mai corecte. Insistă să lupți pentru principiile în care crezi cu tărie sau pentru ce ți se cuvine de drept!

Horoscop 17 martie 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

Vorbești cu cei din familie despre unele schimbări pe care ai dori să le faci și de care vor beneficia cu toții, dacă vor contribui cu aceeași pasiune. Ție îți place cum sună perspectivele spre care îți îndrepți acum energia și reușești să-i motivezi și pe cei dragi în egală măsură că să participați cu toții, cot la cot, la succesul visat. E un proces de durată, rezultatele nu se vor arăta peste noapte, ca atare contează fiecare decizie, fiecare pas, fiecare etapă în care tu și ceilalți membri ai familiei vă implicați cu încredere deplină. Clădiți pas cu pas, laolaltă, un drum nou de-a dreptul promițător, dar deloc simplu.

Sursa foto: jurnalul