Horoscop 17 octombrie 2019. Capricornilor le lipsește pasiunea, iar Gemenii au nevoie de un sfat

Horoscopul zilei de joi, 17 octombrie 2019. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 17 octombrie 2019 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Ca si cum nu aveai deja destule pe cap, mai ai parte si de un conflict de interese. Ar trebui sa te concentrezi pe o anumita relatie, unde e nevoie de ceva efort pentru a restabili armonia. De aceea, cariera ta ramane pe locul doi in aceasta perioada. Daca ai reusi sa gasesti un echilibru, ar fi ideal!

Horoscop 17 octombrie 2019 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Cateodata e bines a delimitezi ceea ce poti si ceea ce nu poti face intr-o relatie, fiindca astfel interim relatia si nu o facem mai slaba, cum ar spune unii. Astrele te incurajeaza sa spui ce simti si sa simti ceea ce spui si sa nu mai fii de acord cu toate si cu toti.

Horoscop 17 octombrie 2019 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Traseul planetelor face ca astazi sa simti nevoia unui sfat privind o anumita problema care te deranjeaza in relatia ta. Privesti aceasta problema ca pe ceva foarte serios si deci nu vrei sa te grabesti cu concluziile. Discutand cu cineva cu experienta in asemenea chestii te poate ajuta sa iti dai seama care e cel mai bun lucru de facut.

Horoscop 17 octombrie 2019 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Pozitia planetelor indica faptul ca relatiei actuale in care sunteti implicat nu i-ar strica o mica doza de aventura si nebunie. Ar fi minunat daca ati reusi sa recreati atmosfera lejera si plina de libertate care exista intre dvs si partenerul dvs la inceputul relatiei. Indrazniti si faceti ceva ce n-ati mai facut niciodata pana acum si veti resimti aceeasi intensitate a sentimentelor ca odinioara!

Horoscop 17 octombrie 2019 Leu (23 iulie – 22 august)

Prezenta configuratie astrala te poate incuraja sa rupi o relatie care se pare ca nu duce nicaieri si care poate este doar un consum inutil de timp si energie. Poate ai simtaminte de vina numai pentru ca te gandesti sa o incetezi dar ceva ce se iveste astazi ,te ajuta sa vezi adevarul a ceea ce se petrece si sa decizi ca e momentul unei actiuni benefice pentru tine.

Horoscop 17 octombrie 2019 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Azi descoperi ca intre tine si o alta persoana exista o atractie chimica. Actuala configuratie astrala indruma relatia voastra spre ape noi si diferite fata de ce a fost pana acum cand de ani de zile erati doar niste simple cunostinte. Veti afla ca impartasiti aceleasi fantezii specifice si capricii ciudate iar acest lucru va face sa va simtiti si mai atrasi unul de altul.

Horoscop 17 octombrie 2019 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Ai ocazia sa ai tot soiul de interactiuni sociale. E o energie plina de armonie in jurul tau care atrage compania placuta a oamenilor, ca un magnet. Nu e cazul sa te inchizi intre patru pereti, ci e bine sa iesi si sa te distrezi!

Horoscop 17 octombrie 2019 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Miscarea planetelor de azi iti va aduce nehotarire in incercarea de a afla daca merita sa inviti pe cineva anume in oras. Persoana in cauza se lasa foarte greu impresionata si totusi ai aflat ca te indrageste foarte tare. Raspunsul poate fi, ca are un stil foarte ciudat de a-si manifesta afectiunea. Dar fi fara grija, este interesata!

Horoscop 17 octombrie 2019 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Astazi iti vei da seama ca persoana pe care o stimezi foarte mult are o fire foarte filozofica si careia ii place foarte mult sa vorbeasca despre sensul vietii si tot ce e legat de acest subiect. Atmosfera celesta te incurajeaza sa intri in adancul discutiilor care vor aparea intre voi, dupa care vei simti un sentiment profund de relaxare.

Horoscop 17 octombrie 2019 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Atmosfera de astazi va parea plictisitoare, in comparatie cu cea a ultimelor zile. E o energie pozitiva intre tine si partener, dar iti lipseste pasiunea, nebunia, intensitatea unui sentiment trait la extrem. Din pacate, astazi nu vei avea parte de asa ceva. Poate maine!

Horoscop 17 octombrie 2019 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Erai hotarit/a sa astepti pina cind cineva va trece de toate testele inainte sa-l/o lasi in inima ta. Insa azi universul te incurajeaza sa nu mai fi asa manipulativ si il/o lasi sa beficieze de pe urma nehotaririi tale. Asta te va apropia mult mai tare de cineva decat au facut micile jocuri pina acum.

Horoscop 17 octombrie 2019 Pești (19 februarie – 20 martie)

Aspectul planetar te face sa-ti traiesti viata la nivel maxim azi. Daca iesi la o petrecere sau orice alt eveniment social, afla ca planetele iti rezerva ceva memorabil. Odata ce incepi sa vorbesti cu ceilalti, iti vei da seama ca exista o legatura indestructibila cu cineva, cineva alaturi de care te simti excelent.

Sursa foto: horoscope