Horoscop 18-24 decembrie 2017. O ofertă de nerefuzat, ceva probleme de sănătate și un pas înainte

Horoscopul săptămânii 18-24 decembrie 2017. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Gemenii pot face un pas înainte în relație

Horoscop 18-24 decembrie 2017 Berbec

Cineva o să pună ochii chiar pe tine, iar dacă nu eșți interesat, ar fi mai bine să te retragi într-un mod civilizat. Dar fii sigur că nu ești interesat, pentru că riști să regreți la un moment dat. Spre sfârșitul săptămânii vei fi ocupat cu treburile casnice, poate te pregătești pentru un eveniment anume în familie.

Horoscop 18-24 decembrie 2017 Taur

Este perioada perfectă pentru a petrece câteva seri romantice cu partenerul tău, pentru că te mai eliberezi de la locul de muncă. Nu ar strică nici o mică escapadă în doi. Ia în calcul această varianta.

Horoscop 18-24 decembrie 2017 Gemeni

Te gândești la următorul pas în relație și vrei să fii sigur că și persoana de lângă tine este în asentimentul tău. Și dacă vrei să fii cu cineva, ai acest gând. Îți trebuie doar puțin curaj pentru a mai face un pas în aces sens. Un prieten te ajută îmbărbătându-te.

Leii primesc o ofertă de nerefuzat

Horoscop 18-24 decembrie 2017 Rac

Ți s-a spus de multe ori să trăiești clipa, iar acum iei aceste sfaturi în serios. O să încerci lucruri pe care nu le-ai mai făcut până acum și vei fi surprins de cât de mult o să îți placă.

Horoscop 18-24 decembrie 2017 Leu

Eșți carismatic, plin de viață, un bun companion și te simți în largul tău oriunde vei merge în această săptămâna. Plănuiești să pleci undeva. Ai primit o invitație ce nu poate fi refuzată și nici nu ar trebui să o faci. Oferă-ți mai multă libertate.

Balanțele au ceva probleme de sănătate

Horoscop 18-24 decembrie 2017 Fecioara

Trebuie să alegi între două lucruri care îți plac și suferi că nu le poți avea pe amandoua. De unul te ocupi tu, iar cel drag îți va face o surpriză în legătură cu cel de-al doilea. La birou, ar fi indicat să te grăbești puțîn că să termini totul până în Sărbători.

Horoscop 18-24 decembrie 2017 Balanță

Este posibil să resimți un mic disconfort în ceea ce privește sănătatea, pentru că ai ignorat mici semne pe care trebuia să le iei în seamă. Nu te speria. Poate fi vorba despre o răceală care te va împiedica să ajungi la o întâlnire. Pe plan sentimental, așteaptă-te la mai multă activitate în weekend.

Horoscop 18-24 decembrie 2017 Scorpion

Realizați că o persoană dragă sau chiar partenerul de viață nu este consecventă și va da uneori planurile peste cap. Mai ales în ultima vreme, iar acest lucru te cam scoate din starea de calm care te caracterizează.

Horoscop 18-24 decembrie 2017 Săgetător

Începutul săptămânii vine cu multă muncă, dar sfârșitul cu distracție. Ești foarte ambițios, dar această încăpățânare câteodată s-ar putea să îți dăuneze. Fii puțin mai flexibil în privința propunerilor celor din jur. Atât la muncă, dar și acasă.

Capricornii pot acționa fără discernământ

Horoscop 18-24 decembrie 2017 Capricorn

S-au întâmplat multe lucruri în ultimele săptămâni și ai tendința de a acționa fără să gândeșți. Ar fi înțelept să aștepți până se calmează lucrurile și abia apoi să faci un pas. Cântărește bine toate datele pe care le deții.

Horoscop 18-24 decembrie 2017 Vărsător

Adaugă ceva pasiune și mister în viață ta, pentru că ai nevoie. Dacă eșți implicat într-o relație de lungă durata, condimenteaz-o pentru a nu întră într-un con de umbră. Pe de altă parte, dacă ești singur și îți place de cineva, fă pași către această persoană, pentru că planetă iubirii este darnică cu ține.

Horoscop 18-24 decembrie 2017 Pești

Te trezești peste noapte într-o situație cu care nu ești obișnuit. Tocmai din această cauză o să ai parte de multe stângăcii și chiar o să procedezi greșit în unele momente. Dar nu te speria. Omul din greșeli învață. Important este să nu le repeți.

Sursă text: zaza / ziare.com

Sursa foto: jurnalul