Horoscop 18 decembrie 2017. Agitație maximă, sentimente neexprimate și atenție la cheltuieli

Horoscopul zilei de luni, 18 decembrie 2017. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Taurii sunt în mijlocul unei agitații

Horoscop 18 decembrie 2017 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Participi azi la un fel de curs în care acumulezi informații noi și o experiență superioară în domeniul în care te pregătești temeinic. Discuția pe care o ai cu un profesor sau cu un specialist clarifica o serie de întrebări care te macină și simți că lucrurile devin din ce în ce mai limpezi. Acum știi mai bine ce ai de făcut și privești cu multă recunoștință la cel care ți-a împărtășit din experiență sa bogată de viață. Prinde din zbor orice informație transmisă de cei care sunt cu un pas înainte pentru că ai numai de câștigat.

Horoscop 18 decembrie 2017 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Te afli într-un punct al călătoriei tale spre un anumit scop în care se animă din ce în ce mai tare spiritele. E semn că e momentul culminant de care depinde finalul planurilor tale. Devine din ce în ce mai agitată situația, detaliile vin din toate părțile, e un adevărat bombardament de informații și noutăți care contribuie la rezultatul final al demersurilor tale. Imaginează-ți o spirală largă pe care ai evoluat lent până acum, dar te apropii din ce în ce mai mult de centrul spiralei și ritmul devine trepidant. Viteza aceasta trepidantă e semnul că nu mai e mult până la rezultatele dorite!

Horoscop 18 decembrie 2017 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Visele pe care le construieșți acum îi vizează pe toți cei dragi. De aceea ar fi bine să-i atragi și pe ei alături de tine, pentru a construi împreună. Tu poate doar propui ideea inițială, după care se vor alătura și ceilalți membri ai familiei cu alte și alte idei suplimentare, că în final să se nască un plan bine conturat. Ajută-i să-și pună toți mintea la contribuție, să-și exprime clar dorințele și scopurile, pentru că veți naște, laolaltă, un plan detaliat care va evolua foarte bine. Nu trebuie să duci singur tot greul viitorului, ci să-i stimulezi și pe ceilalți să-și aducă în felul lor contribuția pentru un succes comun de toată frumusețea.

Racii nu-și pot exprima sentimentele

Horoscop 18 decembrie 2017 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Ai sufletul împovărat de sentimente greu de exprimat. Parcă ceva lipsește pentru a putea spune că ești fericit și ți se citește pe chip suferința. Norocul tău vine prin intermediul unei persoane dragi care îți arată prin gesturile sale de afecțiune cât de mult te iubește și încearcă să-ți abată gândul de la problemele tale. Nu are rost să-l obosești cu necazurile tale, deci acceptă propunerile sale de a te ocupă și de altceva, mult mai plăcut.

Horoscop 18 decembrie 2017 Leu (23 iulie – 22 august)

Veștile care sosesc astăzi au rolul de a calma spiritele, de a echilibra o situație tensionată sau de a restabili ordinea în treburile tale. Te liniștești că prin minune, iar această tihnă reinstalată are un efect benefic pentru continuarea unor proiecte. Atât timp cât ești agitat și nervos, nu te poți concentra eficient la ce ai de făcut, dar dacă scapi de un stres, dintr-o dată descoperi soluțiile mult mai rapid decât înainte. Încearcă să nu îți pierzi calmul în niciun moment, pentru că poți gândi logic doar când e liniște.

Horoscop 18 decembrie 2017 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Lasă orice activitate pentru altădată, pentru că azi nu ești în cea mai bună formă fizică pentru a face față cu brio provocării. Ai nevoie de liniște, de calm, de odihnă cât mai multă! Dacă vei renunța la muncă, de orice natură ar fi ea, vei vedea că mintea ta se limpezește, că inima se liniștește, și în final starea de bine se va reflectă în tot organismul. Nici nu-ți vine a crede de cât de puțin ai nevoie pentru o relaxare totală, și primul lucru care trebuie făcut e să lași orice activitate solicitantă deoparte, că și cum n-ai avea nimic de făcut. Liniște, deci, plus un dram de comoditate și de dezinteres față de tot ce te-ar putea scoate din această pasă zen!

Săgetătorii trebuie să aibă grijă cu cheltuielile

Horoscop 18 decembrie 2017 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Te afli într-un mediu în care, altădată, te simțeai mult mai bine și aveai relații amicale cu toată lumea. Însă de data asta ceva te irită și te face să te comporți ostil. Fă un efort să te adaptezi tu la acest grup, nu invers, pentru că tu eșți factorul perturbator care da peste cap armonia și bună înțelegere. Dacă ai mereu ceva de comentat și critici părerile cu care ceilalți reușesc să se pună de acord, e semn că cel recalcitrant ești tu, deci trebuie să îți revizuiești cumva atitudinea agresivă.

Horoscop 18 decembrie 2017 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Găsești la momentul potrivit echipa potrivită pentru țelurile tale cele mai importante, că atare nu insistă să te descurci de unul singur. Ajunge doar să spui și altora ce anume vrei să obții. S-ar putea descoperi în jurul tău și alți oameni care urmăresc același lucru și, dacă v-ați uni cu toții forțele în același sens, rezultatele ar apărea mult mai repede. Completați-va unii pe alții, sfătuiți-va între voi, invită-i să ți se alăture, fără urmă de rivalitate, fără dorința nimănui de a deveni liderul acestei acțiuni comune, pentru că cele mai bune roade apar dacă fiecare investește ce are mai bun în el cu dorința de a obține o victorie de care vor beneficia cu toții în egală măsură. Câștigi tu, câștigă și ceilalți!

Horoscop 18 decembrie 2017 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Nu te grăbi să cheltuiești banii pe care i-ai adunat de ceva vreme cu atâtea eforturi într-o direcție care îți face azi cu ochiul. Poate cineva încearcă să te atragă într-o afacere sau, dacă ieși la cumpărături, vezi un obiect pe care ți-l doreșți atât de mult încât ești gata să deschizi portofelul pentru a-ți satisface acea dorință. Vei regreta mai târziu grabă cu care ai luat aceste decizii financiare, că atare n-ar fi rău să pleci azi de acasă fără bani în buzunar. Așa vei evita ispita de a da totul pe cine știe ce atracție costisitoare!

Vărsătorii nu sunt în apele lor

Horoscop 18 decembrie 2017 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Cineva îți cere ajutorul și ești pregătit să i-l oferi cu generozitate, conștient că rezolvarea problemelor sale actuale depinde enorm și de susținerea ta. Tu deții azi soluția practică la ceea ce îl frământă și, dacă tot știi ce e de făcut, cum să nu intervii concret în problema să pentru a-l ajută să depășească impasul? Nu aștepți nimic în schimb, un simplu mulțumesc ți-ar fi de ajuns, că atare oferă tot ce știi sau tot ce stă în puterea ta pentru a-l susține pe cel de alături. Într-o zi, va face și el la fel pentru tine!

Horoscop 18 decembrie 2017 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Nu ești în apele tale, se vede că te macină niște griji cărora nu le mai dai de capăt. Dacă ești atent, ai primi de la cineva drag din preajma ta exact sfatul de care ai nevoie. Dacă ești încăpățânat și îți tot plângi singur de milă, s-ar putea să respingi exact cele mai de preț îndrumări care vin de la oameni care au trecut prin situații similare. Ei știu exact ce trebuie făcut în problema în care acum ești tu implicat. Ridică privirea din pământ și privește cu încredere la cel care este acolo să te susțină!

Horoscop 18 decembrie 2017 Peșți (19 februarie – 20 martie)

Nu știi cum să tratezi veștile care vin azi din toate părțile, pentru că sunt foarte contradictorii. Ai și motive de distracție și de bună dispoziție, dar în clipa următoare auzi ceva din extrema cealaltă. Poate fi o zi cu stări la extreme: dacă pornești ziua prost, cu sufletul împovărat de griji și tristețe, sigur apare ceva care să te facă să te simți din nou bine, dar se poate și invers totuși. Să te trezești cu un chef grozav de distracție, optimist și tonic, dar să nimerești printre oameni supărați și îngrijorați care te influențează negativ. Ai parte de ambele fețe ale monedei în aceeași zi.

Sursa foto: jurnalul