Horoscop 18 februarie 2018. Valoare recunoscută, discuții evitate și o supărare depășită

Horoscopul zilei de duminică, 18 februarie 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Valoarea Taurilor va fi recunoscută

Horoscop 18 februarie 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Când faci un calcul cu ce bani ai mai rămas după ultimele cumpărături, nu-ți iese o cifra promițătoare. Ești gata să cazi în depresie din cauza banilor. Prefă-te că nu te preocupă acest aspect, lasă datoriile sau bilanțurile pe altădată, și acum adu-ți aminte doar de ceea ce ai, nu de ceea ce-ți lipsește. Oricum nu vei putea cumpără vreodată tot ce-ți dorește inima, dar tot ai ceva concret în mâna care poate compensa ceea ce lipsește. Legea compensației funcționează de fiecare dată.

Horoscop 18 februarie 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Unde mergi tu, lucrurile se liniștesc că prin farmec, de aceea vei vedea în ochii multora un soi de bucurie, de relaxare atunci când te văd pe tine. Eșți factorul de echilibru în medii tensionate sau garanția că lucrurile vor merge într-o direcție bună imediat ce vei pune și tu umărul la acțiunile care va aduc laolaltă. Eșți apreciat pentru ceea ce știi să faci, pentru ceea ce ești, și cum să nu te simți bine într-un spațiu în care toată lumea te privește cu simpatie, recunoscându-ți astfel valoarea.

Horoscop 18 februarie 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Meriți și tu o zi de totală relaxare. Spune-i chiar lene, pentru că ai tras din greu în ultima perioadă și acum ai nevoie să te rupi de orice și să-ți reîncarci bateriile. Fă ceva care îți umple inima de fericire, o activitate aducătoare de liniște interioară, de bună dispoziție, de plăcere. Că te dedici unui hobby personal de care nu ai timp decât arareori sau că te ocupi de cei dragi care te primesc cu brațele deschise, te simți bine în această postură, cu atât mai mult că nici nu apare nimic complicat sau obositor care să te solicite în vreun fel. Ceea ce faci e comod, confortabil, amuzant, în deplină armonie cu nevoia ta de odihnă.

Racii vor trece peste o supărare veche

Horoscop 18 februarie 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Iertarea poate fi nemărginită, că atare oferă-ți azi acest mare dar divin: capacitatea de a ierta pe cei care, cumva, vreodată, ți-au greșit cu ceva. Ești încărcat de o energie nouă, eșți plin de toleranță, de îngăduință, și la urmă urmei de iubire pură, dând dovadă de dorința de a șterge de pe lista amintirilor neplăcute ceea ce te-a deranjat în ultima perioadă. Arată-te pregătit să întinzi o mâna spre împăcare cuiva care ar dori, poate, și el același lucru: să reluați relația de unde ați lăsat-o. Cel care a greșit regretă situația și o regreți și tu, deci momentul e ideal că și unul și altul să va oferiți iertarea!

Horoscop 18 februarie 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

Dacă ai parte de câteva momente de liniște, aceasta e starea ideală pentru a asculta mai profund în conștiința ta. E acolo o voce care nu se aude tot timpul din cauza vacarmului cotidian în care trăieșți, dar azi, pentru că se lasă tihna peste toate măcar pentru puțin, ai parte de revelația propriei tale voci interioare. Era acolo tot timpul, dar poate nu i-ai acordat suficientă atenție, poate nu ai auzit-o întotdeauna foarte clar, dar azi e mult prea sonoră și prea puternică pentru a o mai ignora. Ține cont de ceea ce-ți transmite, fie că e vorba de o încurajare de a începe ceva sau de avertismentul de a termină altceva. Apar multe semne care te înseamnă să privești spre interior!

Horoscop 18 februarie 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Ai curajul să visezi și să planifici viitoarele tale proiecte, pentru că inspirăția de care ai parte acum e infinită și generatoare de succes. Abundența se resimte în orice plan: abundență financiară, abundență de idei, abundență de soluții, că atare profită din plin de acest moment bogat pentru a da naștere unor planuri extraordinare pentru viitor. Ascultă-ți muza, oricine ar fi ea: că sunt oameni care te inspira și îți dau un exemplu demn de urmat prin propriile lor succese, că sunt îngeri care îți șoptesc în ureche idei strălucite, că sunt vise revelatoare de direcții ce merită urmate, fii deci atent la astfel de semnale divine menite să te stimuleze într-o direcție aducătoare de fericire.

Săgetătorii trebuie să evite anumite contacte sau discuții

Horoscop 18 februarie 2018 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Bucură-te din plin de auspiciile acestei zile, pentru că vine la pachet cu o mulțime de motive de fericire! Cele mai deosebite momente le poți trăi în relație cu persoana iubită, care te așează pe un piedestal de unde te simți important, răsfățat mai mult că oricând, ceea ce evident că îți place grozav. Oferă-i și tu aceeași atenție, pentru că o relație de succes înseamnă reciprocitate, un schimb permanent de gânduri bune și gesturi de afecțiune, deci nu aștepta doar de la celălalt! Dacă îți place ție, și lui îi place la fel!

Horoscop 18 februarie 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Iubirea este cel mai frumos dar pe care l-ai putea primi azi de la viață! De unde nici nu te aștepți, se poate ivi șansă unei idile, dar numai de tine depinde dacă o lași să te cucerească sau o priveșți cu mai multă detașare. Inima ta bate mai tare cuprinsă de fiori noi, de emoții intense, încât apar și premisele unei iubiri la prima vedere. Gesturile de afecțiune care se schimbă între tine și omul drag sunt la cote maxime, încât iubirea voastră se reaprinde din nou că la început.

Horoscop 18 februarie 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Un singur lucru trebuie evitat atunci când intri în contact cu diferite categorii de oamenii: discuțiile despre bani, pentru că acestea vor tensiona de fiecare dată atmosfera. Nimeni nu e pe același nivel, ci tot se va găsi vreunul care să comenteze criză în fel și chip, chiar dacă în jur se află și persoane înstărite, dar și cu datorii imense în spate. Fii tu cel înțelept și ghidează dialogul într-o direcție care să-i unească pe toți, dar orice ai face tot se va stârni pe alocuri și vreo furtună de opinii.

Peștii nu pot lega o discuție serioasă

Horoscop 18 februarie 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Niciodată nu le poți avea pe toate. Ai bani în portofel, nu ai iubire, ai prieteni – nu ai sănătate, iar într-o astfel de zi ai tendința de a pune în balanță plusurile și minusurile acestui moment. Evită astfel de comparații, pentru că oricum ai privi lucrurile, unul din talere întotdeauna va cântări cel mai puțin. Bucură-te cu ceea ce ai din belșug fără să te mai gândeșți la ceea ce nu ai de unde primi. Sigur vei fi compensat pe alte planuri astfel încât să poți spune că eșți norocos pe măcar unul din planuri.

Horoscop 18 februarie 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Ești încă blocat într-o situație din trecut de care nu te poți rupe, de parcă ar fi devenit o obsesie. Se știe că tu ai o relație cu totul aparte cu trecutul, de parcă de acolo ți-ai extrage tu toată energia, dar de data aceasta trecutul e mai degrabă o povară, un blocaj, decât o sursă de energie, de aceea e nevoie uneori și de uitare. Amintirile neplăcute de demult trebuie să dispară, deci fă un efort să le închizi acolo unde le e locul, aducând la lumina doar ceea ce îți face bine.

Horoscop 18 februarie 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

Nu se pot lega discuții serioase și coerente astăzi, pentru că, ori de câte ori propui un subiect, intervin alte aspecte care distrag atenția tuturor. Copiii vor fi în centrul atenției, iar când, într-un mediu, predomină copiii, cei maturi nu mai pot spera că pot avea discuții prelungi ca pentru vârsta lor. Ai mai multe datorii de onorat în aceeași zi și vei încerca să mulțumești pe toată lumea, dar ziua se duce în fugă, încât nici nu știi când a trecut.

Sursa foto: jurnalul