Horoscop 19 ianuarie 2018. Este nevoie de o pauză, un miracol! Se anunță și un proiect de anvergură

Horoscopul zilei de vineri, 19 ianuarie 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Gemenii au nevoie de o pauză

Horoscop 19 ianuarie 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Cel mai greu e atunci când trebuie să te împărți între două planuri pe care le iubești la fel de mult. Că e vorba de două locuri în care te simți bine, că sunt două persoane la fel de importante pentru inima ta sau două pasiuni care îți provoacă aceeași bucurie, dacă ai fi nevoit să alegi între ele, ți-ar fi îngrozitor de greu. Vei încerca să le împaci pe amândouă pe cât posibil, dar va veni totuși o zi când va trebui să te decizi. Simți că ți se rupe sufletul când te gândești că trebuie să alegi doar una.

Horoscop 19 ianuarie 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Privești spre viitor cu un optimism molipsitor și nu poți vorbi de etapele următoare decât cu ton ridicat, vesel, pozitiv, pentru că ai deplină încredere în ce va urma. Păstrează-ți acest tonus până la capăt, deoarece visul tău are șanse să se materializeze numai dacă îți menții această energie chiar dacă apar obstacolele de pe parcurs. Nu te întrista nici la cea mai mică suspiciune care se infiltrează în suflet, ci continuă să spui cu tărie că se poate!

Horoscop 19 ianuarie 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Azi ai nevoie de pauză, de o rupere totală de ceea ce te preocupă până mai ieri. Nici cariera nu mai trebuie să-ți încarce mintea cu probleme, nici banii nu mai trebuie să fie o obsesie, ci încearcă să mergi într-un loc care înseamnă pace și odihnă pentru sufletul tău și să te relaxezi. Că pleci undeva la țară, la munte, sau rămâi acasă, simți că-ți încarci bateriile cu o energie nouă, chiar dacă nu s-ar spune că faci ceva special. Chiar și o oră în plus de somn sau puțină lene în propriul cămin au efecte benefice asupra psihicului și fizicului, pentru că această pasivitate te ajută să redevii tu însuți.

Racii așteaptă un miracol

Horoscop 19 ianuarie 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Aștepți de undeva un miracol care să te scoată dintr-o stare de teamă sau de suspiciune, care de fapt nu e o noutate la tine. De multe ori priveșți lucrurile cu o astfel de atitudine, sperând să apară ceva care să-ți abată gândurile de la temerile proprii. Ai noroc: cineva mai optimist sau mai puternic decât tine apare în calea ta și reușește să te molipsească și pe tine de buna dispoziție, la timp pentru a duce la capăt o acțiune față de care aveai inițial unele motive de îndoială. Recăpăta-ți gândirea pozitivă, face minuni!

Horoscop 19 ianuarie 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

Ai grijă la tertipurile pe care le folosești azi pentru a depăși un moment tensionat, pentru că, deși pe moment poate te ajută să-ți atingi scopurile, mai apoi își va arata și latura negativă. Eșți tentat să promovezi o informație greșită, să transmiți mai departe o minciună sau abordezi o atitudine falsă față de restul lumii, dându-le impresia că totul merge perfect deși nu e deloc așa. Oricât de greu ar fi să fii sincer și să spui adevărul în față, e de preferat decât să spui celor cu care intri în contact o gogomănie care îți poate știrbi și ție imaginea și le poate da și lor peste cap toate planurile.

Horoscop 19 ianuarie 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Ai o povară pe suflet și ți-e greu să exprimi în cuvinte ce te doare, dorind să-ți rezolvi pe cont propriu problema. Consideri că, dacă ai cere ajutorul, cei din jur mai mult te-ar încurca pentru că ar începe să te judece și să îți dea lecții pe care nu eșți sigur dacă le vei suporta ușor. Încearcă să te descurci singur, pe cât posibil, pentru că nu eșți în ce mai bună pasă emoțională pentru a ascultă predici venite de sus, de parcă cineva chiar ar avea dreptul să te sfătuiască pe acest ton.

Balanțele nu sunt în apele lor

Horoscop 19 ianuarie 2018 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Nu ești în apele tale, se vede că te macină o problemă, dar pe care preferi să o ții, deocamdată, doar pentru tine. Ți-e teamă că o eventuală destăinuire ar spune despre tine mai mult decât ai dori, și anume că ai și tu slăbiciunile tale, că ai și tu punctele tale nevralgice de care alții se pot folosi. Taci și rezolvă-ți problema de unul singur, pentru că nu ai în jur persoanele potrivite pentru a te readuce pe linia de plutire. Dimpotrivă: dacă te uiți un pic în preajma ta, găseșți oameni și mai triști, și mai împovărați de griji, și împreună ați forma un cor al plângerii.

Horoscop 19 ianuarie 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Elanul tău este tăiat de tot felul de contradicții ce se iscă pe marginea ideilor tale. Parcă toți s-au aliat azi împotriva ta și nu sunt de acord cu tine, indiferent ce ai de spus. Nu ai forță de a le ține piept și, în loc să-ți pui imensă ambiție la treaba pentru a demonstra că ai dreptate, te lași păgubaș la primele semne de conflict. Poate ceilalți vin cu argumente mult mai puternice și accepți tacit înfrângerea. Dar nu pentru mult timp, deoarece în curând se va întoarce roata.

Horoscop 19 ianuarie 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Simți nevoia să te apropii de reprezentanții generației total opuse ție, pentru că de acolo primești energia și informația necesară pentru continuarea anumitor proiecte. Dacă cel tânăr eșți tu, bați la ușa unui părinte sau a unui frate mai mare pentru că te va sfătui din experiență. Dacă eșți din generația mai matură, vei vedea mereu un tânăr sau un copil că-ți da târcoale și caută să absoarbă de la tine cunoștințele pe care le deții. Există un bun schimb între cei tineri și cei maturi.

Vărsătorii se ocupă de un proiect de anvergură

Horoscop 19 ianuarie 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Dacă apare veste de călătorie, ți-ai și făcut bagajele, gata de drum, pentru că te cuprinde un dor de ducă ce nu te lasă în pace până în momentul plecării. Vrei să ajungi în locuri prin care nu ai mai fost, vrei aventuri interesante și excursii palpitante, orice care să te scoată din mediul tău cotidian. Numai printr-o astfel de escapadă simți că trăiești cu adevărat, pentru că ești obosit, stresat și ai neapărat nevoie de o evadare. Profită de prima ocazie care te trimite departe de casă și de locurile pe care le frecventezi de obicei, pentru că o schimbare de decor e vitală.

Horoscop 19 ianuarie 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Te apleci asupra unui proiect de anvergură la serviciu, care va înainta greu, dar succesul final depinde de fiecare pas pe care-l faci pe parcurs. Și azi vei repurta o mică victorie care va conta, în final, la reușita spre care te îndrepți, tocmai de aceea faci totul serios, cu dorința de a nu lăsa nimic nerezolvat. Atenția pe care o acorzi fiecărui detaliu își va arăta eficiența atunci când vei pune punct, dar deocamdată mai e cale lungă până la rezultatele scontate. Eșți pe drumul cel bun.

Horoscop 19 ianuarie 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

Atenție la gesturile imprudente sau impulsive, pentru că poți declanșa o situație care nu mai poate fi reparată. Strici ceva ce nu va putea fi remediat, rupi o relație care nu va putea fi recâștigata sau iei o decizie fără cale de întoarcere. Atitudinile pripite fără a chibzui atent asupra eventualelor efecte, sunt riscante, pentru că tu nu ești genul de om gata să spună ultimul cuvânt cu atâta siguranță. Tu mai ai nevoie de o zi de gândire, să mai aduni informație, iar o atitudine radicală nu te reprezintă, de aceea riști mult dacă o lași să se manifeste.

Sursa foto: jurnalul