Horoscop 19 martie 2018. Stabilește o strategie corectă, nu lua în seamă criticile și evită un anturaj greșit

Horoscopul zilei de luni, 19 martie 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Berbecii trebuie să evite anturajul în care nimeresc din greșeală

Horoscop 19 martie 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Nu ține cont de anturajul nepotrivit în care nimerești azi, pentru că vor încerca să te influențeze cu tot felul de motive de frică, de suspiciune, de nesiguranță, deși tu ești plin de energie și gata de orice aventură. Folosește-te de acest bagaj imens de bună dispoziție și de chef de acțiune pentru a te apuca de ceva important, constructiv, fără să asculți argumentele nefaste care vin de la cei care îți țin companie. Ei spun nu la orice, se tem de orice pas, nu au încredere în rezultatele spre care te îndrepți și, la urmă urmei, nu au încredere nici în tine, deci ți-ar fi mult mai bine fără asemenea tovarăși negativiști!

Horoscop 19 martie 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Nu poți primi zi de zi cele mai bune opțiuni posibile, dar tot e ceva decât deloc! Azi poți primi o soluție care, altădată, ar fi fost de neacceptat, dar acum, că ești totuși obligat să iei o decizie rapidă, o vei primi. Da, mai cu jumătate de gură și cu inima strânsă, dar consideri că e un compromis doar pentru a depăși acum acest hop. Norocul tău e că această cale va avea efectele scontate, chiar dacă la început nu ești pe deplin convins că e cea mai bună variantă, deci nu refuza doar pentru că nu-ți sună bine, important e să depășeșți impasul, chiar dacă e o soluție de sacrificiu.

Horoscop 19 martie 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Merită să investești oricât pentru a-ți crea mediul confortabil la care visezi. Umbli prin magazine cu o dorința avidă de a găsi mobila perfectă, decorațiunile cele mai grozave, elementele care îți vor asigura ție confortul deplin, exact așa cum dorești. Ai toate șansele să-ți creezi spațiul ideal în care să te simți bine, pentru că îți concentrezi toată energia asupra locuinței. După ce toate își vor găsi locul potrivit în casa ta, vei putea spune cu inima plină de fericire că da, casa ta e un rai. Se resimte un aer proaspăt, o lumină aparte între pereții casei tale și când te uiți în jurul tău, ești încântat ce vezi. Asta numeșți tu acasă!

Leii nu trebuie să țină cont de criticile celor din jur

Horoscop 19 martie 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

De câte ori îți poți permite un moment de totală detașare în care să te apleci doar asupra lucrurilor frumoase și sensibile ale vieții? Te vezi complet rupt de agitația cotidiană ocupându-te de floricelele din casă, făcând goblen, citind poezii sau sortând timbre? Nu? Atunci încearcă să-ți imaginezi cum ar fi, pentru că această zi îți oferă exact acest gen de răgaz, în care nimic nu te împinge de la spate cu obligații urgente, ci doar ți se oferă pe tavă câteva ore complet libere în care te poți apleca spre bucuriile sufletului. Adu-ți aminte de acele activități plăcute și liniștite care îți insuflă starea de zen!

Horoscop 19 martie 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

Nu te aștepta că cei din jur să-ți alimenteze visele, pentru că ei nu au de unde să știe pe ce anume te bazezi tu. Tu știi cel mai bine ce vrei, ce poți, ce resurse ai la dispoziție, ca atare nu pune la suflet neîncrederea cu care te tratează. Ei chiar nu au curajul să viseze în acest moment, nu au nimic bun de care să se agațe, dar nu în aceeași situație ești tu, care ai planuri mărețe de atins și mai ai și convingerea deplină că le poți duce la îndeplinire cu brio. Important e ce vrei tu și ce resurse pui în joc pentru rezultatele pe care le dorești, că atare nu pleca urechea la criticile celor care te înconjoară. Ei văd în jur doar piedici și probleme.

Horoscop 19 martie 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Nu ajunge doar să visezi frumos – deși acesta e cel mai bun start către ceea ce vei obține – dar trebuie să și faci ceva concret pentru că visele tale să prindă contur. Azi treci la fapte, pui mâna pe unelte și găsești cea mai directă cale spre împlinirea dorințelor tale. Eșți mulțumit de felul cum evoluează lucrurile, semn că deții toate resursele necesare unui succes deplin, de aceea te implicit trup și suflet în această minunată construcție. Privești spre finalul acestei etape cu nerăbdare, cu entuziasm și cu bucurie, convins că numai de tine depinde că acest plan să ajungă acolo unde ți-ai dorit. Visele tale se materializează superb, dar trebuie să pui umărul concret pentru a atinge acest țel!

Scorpionii trebuie să aibă răbdare și să-și stabilească strategia corectă

Horoscop 19 martie 2018 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Diferența de vârstă nu e un impediment în cazul unui dialog profitabil de ambele tabere, pentru că și cel matur, și cel tânăr are ceva de câștigat din discuția care se naște. Cel mai în vârstă va împărtăși din experiența să bogată de viață iar cel tânăr va ascultă cu respect și luare aminte. Dar și cel încă mic are ceva de transmis celui la mare distanță de ani, pentru că are acces la domenii în care cel bătrân își prinde urechile, deci schimbul de idei este reciproc avantajos.

Horoscop 19 martie 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Nu e momentul potrivit să pornești o acțiune nouă, de la care ai mari speranțe. Ceva îți spune să mai aștepți o vreme, să mai aduni ceva informație, pentru că urmează să se mai întâmple unele evenimente de care va depinde succesul deplin al acelui proiect. Profită de această zi pentru a sta și a cântări pe îndelete nivelul pe care te afli si ce resurse ai nevoie pentru a ajunge acolo unde ți-ai propus. Nu e un hop, e doar o pauză înainte de a da startul, dar acest răgaz se va dovedi a fi foarte util pentru a-ți stabili o strategie corectă.

Horoscop 19 martie 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Atmosfera acestei zile depinde enorm de compania în care te afli. Dacă atragi alături de tine oameni suspicioși, pesimișți, care se tem de orice, la fel vei deveni și tu. În schimb, dacă te înconjori de oameni veseli, tonici, cu chef de distracție și de noutate, te vei molipsi imediat de la aceștia și te vei comporta la fel. Dacă eșți meteodependent, și starea vremii poate avea o influență majoră asupra ta, ca atare tu devii un fel de oglindă fidelă a mediului în care te afli: dacă ai parte de soare, cer senin și de un anturaj tonic și amuzant, și ziua ta va fi una de succes pe toate planurile!

Vărsătorii se apleacă asupra unor activități de rutină

Horoscop 19 martie 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Ai așteptat tu ceva vreme că să ajungi aici, încât nici nu mai credeai că se va mai întâmpla vreodată, dar iată că toată așteptarea a meritat. Aduni acum roadele eforturilor depuse de atâta timp! Ai dat dovadă de o răbdare de care nici tu nu te credeai capabil, pentru că lucrurile au evoluat extrem de lent și de anevoios, dar nu ai abandonat totuși. Acum meriți felicitări pentru perseverența ta, pentru capacitatea de a clădi totul pas cu pas cu atâta stăruință, pentru că rezultatele sună mai mult decât promițător.

Horoscop 19 martie 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Fără un program ieșit din comun, te poți apleca asupra acelor activități de rutină pe care le-ai tot amânat înainte. Fie că faci ordine prin hărții, corespondență sau acte, fie faci mai serios lecțiile cu copiii, te vei simți mult mai bine la finalul zilei că ai reușit să mai pui câte ceva la locul potrivit. Poți discuta despre o mulțime de lucruri mărunte și aparent nesemnificative, dar după ce vei trage niște concluzii, îți vei da seama că trebuia să te ocupi odată și-odată și de ele. Azi a fost ziua potrivită!

Horoscop 19 martie 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

Nu te lăsa învins de cei cu mai mult tupeu sau cu gura mare, pentru că ai și tu ceva de spus. Disputele sunt la ordinea zilei, dar deși ești un negociator înnăscut care preferă să facă pace foarte repede, de data aceasta contradicțiile te irită și pe tine și sari la atac. Vei fi mulțumit că ți-ai apărat punctul de vedere în fața celor care spun nu la orice. Nu te lăsa însă atras în capcana celor nervoși, pentru că ei abia așteaptă să te scoată din sărite și să te domine cu agresivitatea lor.

Sursa foto: jurnalul