Horoscop 19 martie 2019. Fecioarele sunt visătoare, iar Gemenii trebuie să-și dreagă relația

Horoscopul zilei de marți, 19 martie 2019. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 19 martie 2019 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Perechea ta te duce astazi intr-un loc inedit, lucru careva multumeste si va relaxeaza. Amandoi simteati nevoia sa aduceti ceva nou si ideea asta vine ca o manusa pe relatia voastra usor amortita.

Horoscop 19 martie 2019 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Cateodata partenerul dvs intampina dificultati in incercarea de a va mai domoli, intrucat de cele mai multe ori incercati sa fiti in mai multe locuri in acelasi timp si sa faceti mai multe lucruri deodata. Astazi alinierea planetelor va ajuta sa realizati ca asta este o buna ocazie pentru a petrece ceva timp cu persoana iubita, pentru a face lucruri placute impreuna si pentru a va impartasii unul altuia sentimentele! Acest lucru ii va intari increderea partenerului dvs in relatia ce va leaga!

Horoscop 19 martie 2019 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Astazi trebuie sa depui un efort mai mare pentru a-ti “pansa” relatia. Nu iti mai amintesti nici macar de la ce au inceput certurile intre voi, dar e cazul sa incepeti sa comunicati din nou.

Horoscop 19 martie 2019 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Aspectul curent iti ofera capacitatea de a rade cand altcandva ai fi vrut sa plangi. Oricare ar fi situatia care te-a chinuit, o vei putea vedea intr-o lumina nou dupa ziua de astazi. Dar totusi se poate sa primesti ajutor de la o persoana pe care o cunosti bine, dar la care nu te-ai gandit intr-un fel romantic. Acea persoana te va ajuta sa vezi lumina.

Horoscop 19 martie 2019 Leu (23 iulie – 22 august)

Daca vrei sa ai sanse mai mari la o relatie profunda, va trebui sa renunti la atitudinea nesigura si sa adopti aerul unei persoane atotstiutoare. E genul de atitudine care va atrage astazi atentia unei persoane cu totul speciale.

Horoscop 19 martie 2019 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Configuratia astrala a zilei va face sa fiti visator, contrar dispozitiei dvs. obisnuite. Daca ati promisi persoanei iubite ca va veti petrece timpul impreuna, asigurati-va ca va veti aminti de acest lucru. Exista posibilitatea de a fi distras de alte evenimente sau persoane si sa uitati.

Horoscop 19 martie 2019 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

E posibil ca in momentul de fata viata dvs sentimentala sa se afle intr-o faza experimentala. Configuratia astrala indica faptul ca aceasta situatie s-ar putea prelungi pe tot parcursul zilei, avand in vedere ca nu v-ati decis inca care dintre potentialii dvs parteneri este cel cu care v-ar placea sa petreceti mai mult timp. Este indicat sa pastrati aceasta atitudine de neimplicare si degajare afectiva, cel putin inca o perioada scurta de timp!

Horoscop 19 martie 2019 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Pozitia planetelor transforma ziua de azi intr-una propice organizarii unei petreceri improvizate, la care ar fi bine sa invitati persoane cu pasiuni si interese noi si complet diferite de ale dvs! Daca sunteti fascinat de arta, atunci invitati un artist controversat al momentului! Daca insa pur si simplu va plac oamenii pentru ceea ce sunt, atunci incurajati sa isi faca aparitia la petrecere persoane originale, care sa transforme evenimentul intr-unul memorabil!

Horoscop 19 martie 2019 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Atmosfera dintre tine si partener este incarcata. Daca simti nevoia sa discuti despre un incident din trecut, peste care s-a trecut cu prea mare usurinta, va trebui sa vorbesti acum, pana nu e prea tarziu.

Horoscop 19 martie 2019 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Atmosfera planetara curenta de incurajeaza sa descoperi lucrurile care te-au adus in starea in care esti acum in relatia de cuplu. Daca poti sa privesti situatia in care te afli dintr-un punct total obiectic, vei reusi sa gasesti si problema. Iar daca amandoi vreti, veti reusi sa rezolvati toate problemele.

Horoscop 19 martie 2019 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Zilele ca cea de astazi – in care va simtiti ca un detectiv pe cale de a rezolva un caz foarte dificil – va incanta! Incercati de ceva vreme sa ridicati valul de mister din jurul unei anumite persoane, iar astazi s-ar putea sa reusiti in sfarsit sa ii patrundeti taina.

Horoscop 19 martie 2019 Pești (19 februarie – 20 martie)

Sunteti ingrijorat ca aceasta zi ce pare linistita va fi stricata de un eveniment neasteptat. Din fericire, pozitia de astazi a planetelor va incurajeaza sa priviti partea pozitiva a lucrurilor ce se vor intampla, mai degraba decat sa va ganditi la posibilitatea aparitiei unu dezastru. Cea mai buna idee pentru dvs. si persoana iubita este sa va spuneti in interiorul dvs. ca totul va fi bine pana la urma. Trebuie doar sa incercati.

Sursa foto: horoscope