Horoscop 2 aprilie 2018. Gemenii rămân fără replică, iar vărsătorii resimt o stare acută de stres

Horoscopul zilei de luni, 2 aprilie 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Gemenii rămân fără replică

Horoscop 2 aprilie 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Trezește-te din iluzia în care ești blocat și privește realitatea în față, pentru că ar fi păcat să alergi după o himeră și să consumi inutil energie, timp, bani, vise. Primești suficiente semnale de alarmă că direcția nu e tocmai cea mai bună, dar continui să investești în ea speranțe imense. Ți se oferă o soluție de compromis, care nu-ți convine, pentru că nu seamănă deloc cu visele frumoase pe care ți le-ai făcut, dar vei vedea că va avea efecte mult mai bune decât calea pe care insiști să rămâi. Recunoaște că ești indus în eroare, că mergi pe o pistă falsă, și deschide repede ochii! Că-ți place sau nu, trebuie să iei o decizie realistă!

Horoscop 2 aprilie 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Chiar dacă ai impresia, pe moment, că ai ajuns în fața unei porți închise, nu te pripi să extragi concluzii negative. Uneori chiar și piedicile au rostul lor, acela de a te ajuta să privești cu alți ochi în jur, să descoperi că mai ai ceva de învățat, să cauți repede alte variante de a trece dincolo de poartă. Dacă vezi că planul de față s-a împotmolit, nu te opri, schimbă repede direcția, pentru că sigur ai alte posibilități la dispoziție. Un as în mânecă, un plan B, o portiță secretă de ieșire, că atare numai de tine depinde să ieși repede din starea de derută și să începi altceva.

Horoscop 2 aprilie 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

O idee fulgerătoare poate cădea azi în calea ta și te lasă fără replică. Din orice direcție se poate ivi azi o surpriză care nu-ți dă timp de gândire sau de reacție, ci îți cere un răspuns prompt, rapid, inspirat. Ai noroc: din inima ta vine azi cel mai bun sfat pentru ca tu să iei decizia adecvată în situația de față. Da, poate nu ai timp să cântărești situația pe toate fețele, dar dacă lași intuiția să te ghideze în decizia ta, vei vedea că ai făcut cea mai inspirată alegere. Fii deci pe fază pentru a face față unor acțiuni bruște, dar fii sigur că reacția ta va fi una potrivită, încât să nu faci nicio greșeală.

Fecioarele se luptă pentru adevăr

Horoscop 2 aprilie 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Ca să remediezi o problemă pe care o tot cari după ține de ceva vreme, ar trebui să te întorci cumva direct la sursă care a generat situația. Azi ai ocazia de a te întoarce înapoi, la primul pas al acelei acțiuni care nu pare să mai evolueze. E șansa ta de a repara decizia luată atunci, la start și o mai iei o dată de la capăt. Fii mulțumit că ai această șansă, căci nu întotdeauna ți se oferă prilejul de a reporni totul încă o dată. Dacă prima oară nu a mers bine, acum lucrurile ar putea cunoaște alt elan, alt sens, alți sorți de izbândă, ca atare nu ezită să te întorci de unde ai plecat cândva.

Horoscop 2 aprilie 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

Nu poți să le faci pe toate perfect, ești om, deci a greși e ceva absolut firesc. Cum poți învața ce e mai bun de la viață dacă nu ai călca și strâmb, dacă nu ai și strica din când în când câte ceva, dacă nu ai și râde cu seninătate de propriile gafe? Așa se poate întâmpla și azi: descoperi singur ce prostioară amuzantă ai făcut, dar, în loc să faci din asta o tragedie, poți transforma gafa într-un motiv de distracție. Râzi singur de ce ai făcut, îți recunoști cu inocență greșeala și treci peste acest hop cu capul sus și cu o nouă lecție învățată. Posibil să primești destule cicăleli de la cei din jur, dar acceptă-le cu atitudinea unui elev care învață astfel ce e mai bun pentru el!

Horoscop 2 aprilie 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Nedreptatea unora te transformă într-un militant fervent pentru a demonstra care e realitatea. Nu suporți să-i vezi pe alții că obțin ceva fără să merite sau că sunt apreciați pentru munca altora, mai ales că tu cunoști adevărul, dar nu poți doar să spui, ci să și dovedești! Luptă să scoți la iveală adevărul pe cele mai corecte căi și nu te lasă până ce nu obții victoria cinstită în situația de față. Oameni care mint, care înșeală, care calcă strâmb vor exista întotdeauna, nu-i poți tu elimina și nici schimba în bine, dar nu trebuie să-i tolerezi în preajma ta. Dacă iubești adevărul, scoate-l la lumina prin orice mijloace!

Săgetătorii discută cu cărțile pe masă

Horoscop 2 aprilie 2018 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Spui prea repede imposibil, chiar și fără a încerca să faci acel lucru care ți se cere acum. Ești într-un moment ceva mai comod în care nu ai chef de nimic obositor, de aceea refuzi orice invitație de a participa la o activitate solicitantă. Păcat, ratezi niște rezultate demne de laudă! Ba chiar atunci când ai mai puțină tragere de inimă către ceva, roadele pot fi și mai bune, tocmai pentru că ți-ai pus ambiția la contribuție și ai depășit lenea inițială. Orice ți s-ar cere și, din lene, spui nu, s-ar putea să fie exact ceea ce ți-ar fi oferit cele mai mari motive de satisfacție, deci ce-ar fi să lupți cu această confortabilă comoditate care te copleșește? Ridică-te și luptă!

Horoscop 2 aprilie 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Cântărește cu sinceritate resursele de care dispui în fața unei noi provocări ce ți se deschide înainte. Fii corect în aprecieri, nu supraestima, dar nici nu subestima ceea ce poți face, ca să nu trezești mai târziu în fața unui impas. Primul pas pentru a porni în această nouă direcție ar fi să arunci o privire foarte clară asupra pașilor parcurși anterior și să îți dai seama ce știi, ce poți, ce ai. Nu e în avantajul tău nici să te crezi mai puternic decât ești, dar nici invers, să-ți găsești doar slăbiciuni și defecte. Dacă singur nu te poți aprecia, privește-te prin ochii altora: oare ei cum te văd?

Horoscop 2 aprilie 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Dacă observi la colaboratorii tăi că încep să emită o serie de condiții, ar trebui să deschizi mai bine ochii pentru că nu a fost vorba de așa ceva la începutul înțelegerii voastre. Nu au dreptul să schimbe condițiile unui contract după ce acesta deja a intrat în vigoare, ca atare un astfel de gest ar putea fi un semnal de alarmă cu privire la adevăratele lor intenții. Totuși, înainte de a le spune vreo două, mai bine ați mai discuta odată cu cărțile pe masă, extrem de clar și de concis, că nu cumva vreunul din voi să fi interpretat greșit vreo informație. După ce lămuriți situația, vei ști mai bine ce e de făcut.

Vărsătorii resimt o stare acută de stres

Horoscop 2 aprilie 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Călătoriile acestei zile generează o stare de stres mult peste capacitatea ta de acceptare, încât ar fi de preferat să nici nu mai pleci la drum, dacă s-ar putea. Orice fleac te irită, nu găsești la destinație oamenii cu care aveai întâlnire, ba și mașina îți mai creează unele mici probleme, încât deplasarea în sine nu-ți face nicio plăcere. Se pare că e o călătorie obligatorie, nu o poți amâna pe altădată, fiind una în interes de serviciu, dar nu prea reușești să duci la bun sfârșit scopul pentru care pleci la drum. Apar tot felul de situații obositoare care te fac să te întorci acasă un pachet de nervi și cu sarcinile neterminate.

Horoscop 2 aprilie 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Starea de tensiune în care trăiești nu face bine sănătății tale, ca atare, dacă vrei să îți echilibrezi organismul pe toate nivelele, trebuie să faci ceva cu nervozitatea! O poți controla, știi prea bine asta, dar nu te poți abține să nu-ți sară țandăra de la orice. Fă acest experiment măcar câteva zile, să rămâi calm și relaxat la tot ce altădată ți-ar fi aprins călcâiele, și ai să vezi imediat rezultatele. Sănătatea se va reinstala în corp pentru că ea este de fapt o oglindire a stărilor tale emoționale. Orice gând negativ, orice furie, orice supărare lasă undeva urme în corp și se adună picătură cu picătură până la primele semne de boală, dar poți începe să iei măsuri!

Horoscop 2 aprilie 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

Orice problemă care te frământă are întotdeauna rezolvare, deci nu te împovăra singur cu griji inutile. Stresul nu te ajută la nimic, ci calea de vindecare a acestei situații e gândirea pozitivă. Dacă te relaxezi un pic și alungi fricile din minte, ai descoperi deodată ce paleta largă de soluții ai la dispoziție. E o zi cu idei din belșug, cu un flux abundent de variante, dar pe care nu le poți descoperi dacă mintea ta e bolnavă de frică, de stres, de îngrijorare. Scoate tot ce-i negru din mintea ta, și vei descoperi un curcubeu de nuanțe, o paletă infinită de opțiuni ce merită folosite în beneficiul tău.

Sursa foto: jurnalul