HOROSCOP 2 august. O zi tensionata, in care relatiile sociale au cel mai mult de suferit

BERBEC – Din cauza prudentei exagerate, s-ar putea sa pierdeti o afacere profitabila. Astazi, nu sunteti prea sociabil si aveti tendinta sa va izolati de cei din jur. Aveti grija ca atunci cand va veti da seama sa nu fie prea tarziu. Dupa-amiaza va bucurati de armonia din familie si va ganditi la planuri de viitor.

TAUR – Sunteti de nerecunoscut si ati cazut intr-o stare de apatie, asa ca, in timpul diminetii, cei din jur incearca sa va ajute. Problemele financiare de care va tot loviti in ultima vreme si oboseala acumulata pot fi cauza starii dumneavoastra. Evitati sa va implicati in activitati importante si, daca aveti de luat decizii importante, sfatuiti-va cu cei apropiati.

GEMENI –  Din cauza neintelegerilor cu persoana iubita, va pierdeti puterea de concentrare, iar problemele de la serviciu vi se par mai mari ca de obicei. Totusi, puteti castiga bani cu usurinta, cu conditia sa nu va fortati norocul.  Ascultati sfaturile celor care va iubesc si fiti mai atent cu cei din jur.

RAC – Astazi aveti succes in afaceri. Ori incheiati un contract, ori va gasiti un al doilea serviciu. Va recomandam sa evitati discutiile in contradictoriu. Nu refuzati sfaturile unei persoane mai in varsta din familie!

LEU – Din cauza banilor, dimineata s-ar putea sa amanati o calatorie in interes de familie. Este un moment bun sa incepeti sa  va ocupati de proiecte ambitioase, pe termen lung. Desi, spre seara, s-ar putea sa fiti invitat la o petrecere, va sfatuim sa refuzati.

FECIOARA – Dimineata nu va exprimati prea clar si sunteti inhibat. Din cauza problemelor de comunicare, s-ar putea sa fiti inteles gresit, asa ca va sfatuim sa evitati intalnirile cu prietenii. Nu faceti investitii si nu cumparati obiecte de valoare!

BALANTA – O problema minora de sanatate v-ar putea indispune in timpul diminetii. Nici prea sociabil nu sunteti si preferati sa va izolati de cei din jur. Totusi, acceptai dialogul cu prietenii sau cu partenerul de viata. Spre seara, buna dispozitie va va fi redata de o ruda apropiata.

SCORPION – Astazi nu este o zi potrivita pentru speculatii financiare si puteti pierde in afaceri. Va sfatuim sa evitati calatoriile. Sunt posibile si deziluzii pe plan social. Cu toate acestea, relatiile sentimentale nu au de suferit, cu conditia sa fiti mai atent la problemele partenerului de viata.

SAGETATOR – Se pare ca sunteti inhibat si irascibil. Fiti prudent si evitati cearta cu colegii de seviciu! Puteti sa va ascultati intuitia. Implicati-va mai mult in problemele casei!

CAPRICORN  – Dimineata nu aveti chef sa rezolvati problemele care va privesc in mod direct si nici sa vorbiti cu cineva si, astfel, riscati sa va izolati la serviciu. Problemele care va framanta nu sunt chiar atat de grave, asa ca va recomandam sa fti mai sociabil.

VARSATOR  – Desi sunteti bine dispus si munciti cu tragere de inima, fiti atent la colegii care va invidiaza. Astazi nu veti avea castiguri financiare notabile. Va sfatuim sa petreceti mai mult timp cu partenerul de viata sis a faceti planuri pentru camin.

PESTI – Din cauza problemelor sentimentale, dimineata simtiti nevoia sa vorbiti cu cineva.  . Va sfatuim sa nu va lasati prada sentimentelor, intrucat riscati sa deveniti melancolic. Incercati sa nu mai fiti morocanos, pentru ca aceasta atitudine va poate deteriora si mai tare relatia cu persoana iubita.