Horoscop 2 decembrie 2017. Odihnă multă și detașare de problemele altora

Horoscopul zilei de sâmbătă, 2 decembrie 2017. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Taurii ar trebui să se odihnească

Horoscop 2 decembrie 2017 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Interesantă zi la capitolul financiar. Poți primi cadouri, recompense sau remunerația de la un loc de muncă se poate modifica definitiv. Rapid apar și cheltuielile pe cele necesare traiului cotidian sau pe mofturile celor dragi. Ar fi bine dacă ai echilibra latura materială a vieții cu cea spirituală. Nu este momentul pentru lansări în afaceri sau pentru speculații financiare.

Horoscop 2 decembrie 2017 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Ziua îți aduce o determinare aparte de a renunța la situațiile și relațiile care nu te mai reprezintă. Ai șanse deosebite de a-ți îmbunătăți viața, însă totul depinde numai de ține. Celorlalți ar fi bine să le explici deciziile luate, folosind un ton moderat, tact și diplomație. Ai idei bune, cuvintele tale îi vor fermeca pe cei din jur, dar fii prudent. Spre seară, odihnește-te mult.

Horoscop 2 decembrie 2017 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Stările tale de spirit fluctuează mult. Se recomandă să te ocupi numai de treburile de rutină și să fii cât mai discret în anturaj. Nu divulgă altora planurile tale de viitor. O discuție de taină cu cineva de încredere te va ajută să-ți lămurești situația profesională. Revelațiile pot fi uluitoare, de aceea notează într-un jurnal cele aflate și înțelese astăzi.

Leii reușesc să realizeze ce și-au propus

Horoscop 2 decembrie 2017 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Este un moment foarte important de a te debarasa de prietenii sau protectorii care s-au dovedit până acum neserioși. Este posibil să afli informații neplăcute despre unii și astfel să te hotărăști ferm să îți schimbi concepțiile vizavi de prietenie și implicațiile ei. Prudență, răbdare, toleranță! Evita speculațiile și ascultă cu atenție ce au de zis ceilalti.

Horoscop 2 decembrie 2017 Leu (23 iulie – 22 august)

Bine ar fi să dedici întreaga zi locului de muncă și relațiilor colegiale. Sunt posibile discuții aprinse cu un șef sau cu autoritățile. Pe de altă parte pot veni către ține oferte de colaborare tentante. Studiază cu atenție propunerile și acționează în consecință. Evita conflictele și nu te abate de la planurile tale. Vei reuși să realizezi tot ce ți-ai propus!

Horoscop 2 decembrie 2017  Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Relațiile cu străinătatea și studiile pe termen lung sunt subiectele principale atinse de razele astrelor. Este posibil să primești acordul pentru o plecare în ținuturi îndepărtate sau să stabilești o legătura de lungă durata cu cineva aflat la mare distanță. Spre seară, cele mai potrivite sunt plimbările în aer liber, vizionarea unei piese de teatru sau conversațiile pe teme spirituale.

Scorpionii trebuie să gândească răspunsurile cu atenție

Horoscop 2 decembrie 2017 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

O zi excelentă de a te ocupă te ocupă de chestiunile financiare ce vizează banii și bunurile altora. Funcție de caz, verifică cu atenție documentele juridice și nu te avanta în investiții sau afaceri. Există restricții la capitolul finanțe și bine este să iei aminte. În a două parte a zilei încearcă să găsești un echilibru între latura materială și cea spirituală a vieții.

Horoscop 2 decembrie 2017 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Relațiile parteneriale și colaborările îți deschid săptămâna. Sunt posibile discuții conflictuale cu partenerul de viață, dar atenție că la ține se află hiba. Încearcă să iei în considerare punctul de vedere al celuilalt și fii mai cooperant. S-ar putea să primești oferte de asociere într-un parteneriat. Analizează toate detaliile, dar ia deciziile finale peste câteva zile.

Horoscop 2 decembrie 2017 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Se anunță multe treburi la locul de muncă. Relațiile colegiale sunt deficitare și pare că doar tu muncești. Însă, doar pare! Energia viatala este la cote scăzute, așa încât dozează-ți eforturile și ocupă-te de priorități. Sănătatea fluctuează destul de mult, cu accent pe segmentele gâtului și secundar pe aparatul uro-genital. Folosește doar remedii naturiste!

Peștii trebuie să se detașeze de problemele altora

Horoscop 2 decembrie 2017 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Gândurile tale zboară la relațiile sentimentale, distracții și aventuri. Ești vesel, pus pe soții, dar atenție că ceilalți nu văd cu ochi buni veselia ta. S-ar putea că persoană iubita să-ți reproșeze comportamentul, iar dreptatea se află de partea ei. Temperează-ți cheful de distracții și fii mai rezervat. Spre seară adună-i pe cei dragi la o șuetă liniștită.

Horoscop 2 decembrie 2017 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Spațiul locativ, locurile natale și relațiile familiale sunt zonele spre care te îndreaptă astrele. Sunt momente bune pentru activități gospodărești, atât în ceea ce privește casă, cât și grădină. Nostalgia copilăriei se instalează în sufletul tău. Planifică o vizită în locurile natale sau răsfoiește un album cu poze de familie. În a două parte a zilei, adună-i pe cei dragi la o reuniune familială.

Horoscop 2 decembrie 2017 Pești (19 februarie – 20 martie)

Este rost de multe călătorii pe distanțe scurte. Se ivesc tot felul de comisioane de făcut, iar tu ești cel vizat pentru a le îndeplini. Fii prudent la drum! Întâlnirile și dialogurile cu rudele sau prietenii apropiați sunt la ordinea zilei. Alții se pot ocupă de cursuri de formare profesională, necesare carierei. Detașează-te de problemele celorlalți și nu lua de bun chiar tot ce auzi.

Sursa foto: jurnalul