Horoscop 2 ianuarie 2018. Relaxare totală, un sfat avizat, liniște și o situație neprevăzută

Horoscopul zilei de marți, 2 ianuarie 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Gemenii se simt în largul lor

Horoscop 2 ianuarie 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Orele petrecute cu cei dragi au efect excelent asupra psihicului! Viața de cuplu și cea de familie sunt plăcute, sunt locul celor mai frumoase evenimente. Că participi la o reuniune de familie în care devii centrul atenției sau că ești doar figurant la reușita cuiva drag, fiindu-i alături cu bucurie, se poate spune că e o zi care îți oferă suficiente motive de relaxare și veselie. Parcă faci pace cu tine însuți și cu ceilalți deopotrivă și va oferiți unii altora exact acele resurse potrivite pentru o astfel de zi: calm, liniște, blândețe, armonie, înțelegere, afecțiune.

Horoscop 2 ianuarie 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Ești preocupat de o direcție nouă spre care vrei să porneșți în perioada următoare și nu poți stă degeaba nici azi. Vrei să mai adaugi o cărămidă cât de mică la edificiul pe care îl vei construi pas cu pas, dar ceea ce ajunge azi la urechile tale poate să schimbe cumva sensul spre care ai pornit inițial. Ascultă de cei cu mai multă experiență, întreabă, citește, informează-te, cere sfaturi autorizate, pentru că din toate direcțiile vor veni tot felul de detalii ce se vor dovedi a fi importante în ceea ce vrei să faci de acum înainte.

Horoscop 2 ianuarie 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Azi te simți complet în largul tău, liber, poți pluti încotro dorești, fără să ții cont, nicio clipă, de ceea ce se petrece în jur. Chiar dacă se mai nasc tensiuni prin preajma, chiar dacă mai auzi pe unii că ridică tonul și abia așteaptă motiv de ceartă, tu ești atât de liniștit și de netulburat că un lac de munte… Nimic agresiv nu te poate atinge. Dai dovadă de o fantastică flexibilitate, că apă care se scurge printre pietre, eșți o formă de energie care nu poate fi nici ținută pe loc, nici blocată, nici capturată, în continuă scurgere lină.

Fecioarele au nevoie de o zi totală de relaxare

Horoscop 2 ianuarie 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Eșți un prieten de nădejde care sare imediat în ajutor dacă este solicitat. Cineva are nevoie de tine și nu știe cum să te abordeze, dar tu simți că nu știe ce e de făcut într-o anumită situație și încerci, prin exemplu personal, să-i oferi o soluție. Nu ajunge doar să-i spui teoretic ce e de făcut, ci pui și umărul la rezolvarea acelei probleme, convins că va înțelege mai bine cum stă problema dacă îi arăți concret cum se rezolva. Ești și un bun prieten, dar și un bun profesor în față cuiva care chiar are multe de învățat de la tine.

Horoscop 2 ianuarie 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

Pentru a putea trece la etapă următoare a planurilor tale, trebuie mai întâi să arunci o privire înapoi, să vezi de unde ai pornit, cum ai ajuns aici și ce ar trebui să faci în continuare. E vremea unei treceri în revista a pașilor parcurși până aici sau să apelezi la vechile amintiri pe care le credeai uitate, dar care pot oferi acum, după atâta vreme, soluția ideală la ceea ce te preocupă în prezent. Viitorul depinde foarte mult de ceea ce ai trăit înainte, deci nu ezită să răscolești prin vechituri, prin amintiri, prin cunoștințele de altădată.

Horoscop 2 ianuarie 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Nu vrei nimic altceva decât să te bucuri de liniștea casei tale. Preferi să-ți petreci ziua în familie, în mediul cu care ești obișnuit, fără a visa la nimic care ți-ar putea strică pacea care te copleșește. Chiar dacă sunt aceleași lucruri de zi cu zi pe care le știi pe din afară și care te plictisesc, preferi să te ocupi de ele, din puțînă comoditate. Dacă ar apărea altceva mai interesant, ai respinge din start oferta, pentru că nu dai semne că ai avea chef de ceva. Orice activitate statică, sedentară, pasivă, îți e pe plac, de parcă nu ai vrea să te deranjeze nimeni și nimic din lenea instalată. Meriți și tu o zi de totală detașare!

Balanțele au nevoie de un sfat avizat

Horoscop 2 ianuarie 2018 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Dacă ai nevoie de un sfat avizat, caută pe cineva cu mai multă experiență de viață, care e acolo să-ți deschidă mintea și inima. Că e un duhovnic cu care ai o relație specială, că e un părinte care te-a înțeles întotdeauna corect, că e un consilier care te ascultă și apoi îți oferă îndrumare, norocul tău e că ai la cine apela chiar și în cele mai tulburi momente. El vede lucrurile dintr-o altă perspectiva, că atare, dacă tu te simți rătăcit și nu găsești calea, cere ajutorul! Dacă nu găsești ajutorul într-o formă umană, vorbește direct cu divinul din tine și vei vedea ce repede se risipește ceața! Nu ezită, deci, să bați la ușa potrivită!

Horoscop 2 ianuarie 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

E aer de sărbătoare în jurul tău, de parcă se pregătesc evenimente mărețe! Intri într-o etapă nouă a vieții tale, pe un nivel superior, ce implică, pe de o parte, curajul schimbării, și pe de altă parte, asumarea de noi responsabilități. Îți dai seama că nu e un moment oarecare, deci fii pregătit să închizi o poartă în urma ta, pentru a urcă la etajul următor. Ești în plin proces de dezvoltare, de creștere, de ascensiune, iar acum ești abia la începutul unui nou nivel, dar ceea ce se prefigurează la orizont e motiv de maximă bucurie. Zâmbește, celebrează bucuria cu cei din jur, și mai ales fii tu exemplul de urmat pentru cei care încă își mai caută nesiguri calea. Tu ai atins un punct de reper al evoluției tale prin viață, dar nu se oprește nimic aici: e startul către nivelul următor!

Horoscop 2 ianuarie 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Ziua poate fi una extrem de plăcută și relaxantă dacă te înconjori de oamenii potriviți, ca atare caută anturajuri de oameni tineri în care se discuta și despre altceva decât despre problemele cotidiene. Ai nevoie de detașare de orice, ca atare o vizită la rude sau câteva ore de joacă alături de cei mici vor avea un efect deconectant incredibil asupra ta. Prezența ta este dorită de ceilalți tocmai pentru că și tu ești într-o pasă bună, deci va puteți distra de minune unii cu ceilalți, departe de orice griji.

Vărsătorii au parte de o situație neprevăzută care strică atmosfera

Horoscop 2 ianuarie 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Ai mare grijă cum te comporți cu o persoană care nu se află deloc în apele sale. E cam trist, pesimist, rănit, și dacă mai vii și tu odată în plus cu vești proaste sau critici la adresa sa, îl vei împinge pe buza prăpastiei care-l trimite spre depresie. Poartă-te cu mănuși, pune-te un pic în pielea să și gândește-te cum te-ai simți tu să te bată toți la cap numai cu probleme când le ai și tu pe ale tale cât casa! Ziua e riscantă pentru cei pândiți de angoase și temeri, pentru că totul poate deveni părea mai apăsător și mai urât.

Horoscop 2 ianuarie 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Sperai să fie o zi liniștită, dar în loc de odihnă și activități de plăcere, ai parte cu o situație neprevăzută care strică atmosfera. Parcă te-ai trezit în mijlocul unei furtuni, deși cerul părea complet senin înainte, deci o surpriză pe care nimic nu o prevestea că se apropie. Toate planurile pentru azi sunt date peste cap și, în loc să dormi, să te relaxezi, să te ocupi de ceea ce-ți face ție plăcere, trebuie să schimbi totul din mers, având parte de o zi stresantă și obositoare. Nu-ți face așadar planuri prea stricte, pentru că pot fi date peste cap și nu vei ști cum să te adaptezi noii situații.

Horoscop 2 ianuarie 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

E o bucurie să intri în contact azi cu multă lume, pentru că și tu ești mult mai vorbăreț și dornic de comunicare. Dai și peste persoane la fel de volubile și deschise la dialog. Fiecare are ceva de câștigat de pe urma discuțiilor care se leagă extrem de ușor pe oriunde treci. Ca atare spune ce ai de spus dar ascultă și părerile altora. Va completați perfect unii pe alții, și, dacă puneți cu toții cap la cap ideile vehiculate în aceste conversații animate și interesante, s-ar putea naște un plan de care să beneficieze și unii și alții cu succes. Nu face nimic singur, ci întinde o mână spre cooperare.

Surasă foto: jurnalul