Horoscop 2 mai 2018. Taurii trebuie să-și revizuiască atitudinea, iar Balanțele își gestionează resursele

Horoscopul zilei de miercuri, 2 mai 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Taurii trebuie să-și revizuiască atitudinea

Horoscop 2 mai 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Pentru a merge mai departe și a permite transformării să se producă în plan profesional și nu numai, e necesar să renunți la ceva ce nu-ți mai servește sau îți aduce mai multe pagube decât beneficii. De exemplu, ai putea renunța la sprijinul cuiva, la un credit bancar, la un parteneriat, la o sponsorizare. Orice consideri că te blochează, te stăpânește sau nu-ți mai e util, trebuie lăsat să plece.

Horoscop 2 mai 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Astăzi vor fi puse sub lupă parteneriatele, relațiile oficiale, imaginea publică. Luna aflată încă în Scorpion te ajută să conștientizezi consecințele unor alegeri trecute și să-ți revizuiești atitudinea în raport cu ceilalți, mai ales dacă nu-ți plac rezultatele la care ai ajuns. Experiențele, revelațiile, reacțiile oamenilor cu care interacționezi te ajută să vezi de ce e nevoie să te debarasezi (o relație, un acord, un contract, o așteptare), pentru a-ți continuă drumul, în mod onest, curat, clar și mai ales adecvat.

Horoscop 2 mai 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

O zi delicată, cu emoții puternice și tensiuni interioare greu de gestionat. E că și când ai ajuns într-un moment de saturație, după ce ai acumulat multe nemulțumiri, reprimându-le. E momentul să-ți îndrepți atenția către interior și să-ți accepți stările, și mai ales consecințele propriilor alegeri și acțiuni trecute, pentru a le putea elibera și vindecă. Este șansa ta de a te vindeca de temeri, complexe și inhibiții, prin abandon total în fața lor, prin acceptare și încredere. Ești ghidat divin, iar inspirația va veni negreșit.

Fecioarele vor renunța la gândurile pesimiste

Horoscop 2 mai 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

În cazul tău, influența Lunii în Scorpion vizează expresia de sine, relațiile cu oamenii pe care îi iubești, hobby-urile, proiectele, grupările la care aderi. E posibil că în urma revelațiilor și experiențelor din aceste zile, să renunți la un fel de a fi, să te repoziționezi față de un grup sau o relație afectivă, să adopți o nouă conduită. Este, pe de altă parte, un moment de coacere, împlinire, revelație și conștientizare în privința surselor de bucurie și pasiune din viață ta, care merită cultivate și explorate mai mult.

Horoscop 2 mai 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

Luna în Scorpion se „așează” pe axa familie-carieră. Te afli într-o perioadă în care e absolut necesar să-ți redefinești prioritățile, în ce privește viața personală și relațiile cu cei dragi, versus ambiții profesionale și carieră. Este un moment prețios, care-ți poate deschide noi perspective și îți poate schimba viziunea complet, dar pentru asta e necesar să-ți recunoști alegerile egotice și să fii dispus să renunți la ele. Purificarea și transformarea sunt absolut necesare, atât fizic, cât și emoțional. Eliberează orice obicei toxic care-ți răpește libertatea și fii gata să îmbrățișezi un drum nou, o altă cale.

Horoscop 2 mai 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Pentru a-ți împlini o dorința și a-ți atinge un tel, se pare că e nevoie de renunțare și detașare. Astăzi ar fi bine să-ți observi gândurile, modul în care îți transmiți mesajul, felul în care relaționezi cu ceilalți. Dacă pierzi ceva (încrederea celorlalți, o relație, sprijinul sau ascultarea cuiva) este pentru că așa e cel mai bine pentru tine, acum. Evită să te cramponezi de ceva ce stă să plece și orientează-te către o nouă viziune și gândire. Renunță la gândurile pesimiste și total neconstructive.

Balanțele își gestionează resursele

Horoscop 2 mai 2018 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Pentru tine, este un moment de bilanț, atât în ce privește resursele proprii, imaginea de sine, investiția de timp, energie și bani în tot felul de proiecte, cât și în ce privește asocierile, favorurile primite, contribuția celorlalți la interesele tale. Luna în Scorpion scoate la iveală aspecte care nu-ți plac la tine și cu care e necesar să te împaci, dacă vrei să mergi mai departe. E nevoie să-ți gestionezi mai atent resursele, să micșorezi scurgerile de energie, să renunți la atașamentul de material, pentru a te putea bucură de darurile care-ți ies în cale.

Horoscop 2 mai 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Contextul acestei zile îți întoarce privirea către aspecte ale personalității tale, care au nevoie de acceptare, iertare, vindecare. Probabil că reflexiile arătate de către ceilalți nu sunt tocmai convenabile, însă sunt valoroase prin aceea că te provoacă să te vezi așa cum ești. Iar dacă ceva nu-ți place, fii gata să transformi. Este o perioada excelentă pentru a renunța la obiceiuri toxice, fie că ele vizează gândirea sau pur și simplu stilul de viață.

Horoscop 2 mai 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Întrebările centrale ale acestei zile și ale acestei perioade pot fi: „Ce vreau să fac mai departe?” „Care sunt prioritățile mele?”, „Care sunt activitățile care merită energia mea, zilnic?” „La ce sunt dispus să renunț, pentru a mă simți liber?” Aceste întrebări te pot ajută să conștientizezi care sunt acele frici de care te cramponezi, ce te oprește să creezi prosperitate în viața ta, cum arată situațiile în care te complaci. Următorul pas este să renunți la un context care te consumă, pentru a crea loc de nou.

Peștii renunță la anumite convingeri

Horoscop 2 mai 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Dacă în ultimele luni ai renunțat tot mai mult la tine, la ceea ce te face fericit, la creativitate și la liberă exprimare de sine, doar pentru că ai vrut să fii acceptat și să te integrezi într-un anumit context social, s-ar putea că în aceste zile să realizezi că nu îți e bine așa. Acesta este momentul în care poți decide cum vrei să mergi mai departe. Te complaci în continuare, renunțând la tine, sau alegi libertatea și autenticitatea, renunțând la compromisuri și asumându-ți eventualele pierderi?

Horoscop 2 mai 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Deciziile pe care le iei în aceste zile, în ce privește expunerea, statutul profesional, imaginea și ambițiile în acest sens, se vor reflectă în viața personală, în felul în care te simți și te vezi, în evoluția relațiilor cu cei mai dragi oameni din viața ta. Mai exact, e necesar să renunți la un drum inadecvat, să-ți ajustezi acțiunile și atitudinea, să-ți revendici autoritatea în zona profesională, revenind la valorile care te-au consacrat că bun profesionist. Ceea ce acum poate fi resimțit că pierdere în plan socio-profesional poate fi, de fapt, un mare beneficiu pentru sufletul tău.

Horoscop 2 mai 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

Când căile pe care vrei să înaintezi se înfundă, e semn că ai nevoie de o ajustare. În cazul tău, ajustarea trebuie făcută la nivelul propriilor gânduri care, deseori, nu fac decât să construiască scenarii nefavorabile. Așadar, astăzi uită-te ce gândești despre anumite dorințe, țeluri, aspirații. Vezi dacă gândirea ta se aliniază cu succesul. Dacă nu, pur și simplu schimbă perspectiva, renunță la unele convingeri, fii gata să-ți purifici gândul și cuvântul.

Sursa foto: jurnalul.ro