HOROSCOP 20-21 iulie. Previziuni astrale complete

Va prezentam mai jos previziunile astrale complete pentru zilele de 20 si 21 iulie:

BERBEC – Ziua de sambata este potrivita pentru activitati alaturi de familie. Cu toate treburile marunte de acasa sau faptul ca membrii familiei isi doresc alt program, vei reusi sa impaci pe toala lumea gratie spiritului tau organizatoric. Poti primi vesti din strainatate care sa te puna pe ganduri. Acorda atentie lucrurilor importante si prioritare. Duminica pot exista intalniri cu multa lume. Imaginea ta va capata noi valente in ochii celorlalti, dar depinde doar de tine ca aceasta sa fie favorabila.

TAURAcest final de saptamana este propice achitarii de facturi, taxe sau chiar daune datorate unor rude, prieteni apropiati sau chiar partenerului de viata, pentru o amenda sau un serviciu mai vechi. Incearca sa eviti ingrijorarile legate de venituri si ai incredere ca astrele te vor ajuta in rezolvarea problemelor si chiar sa ii ajuti la randul tau pe ceilalti. Te sfatuim ca duminica sa te relaxezi  plimbandu-te sau mergand la o expozitie de arta.

GEMENIIn aceste zile comunicarea si gandirea vor fi afectate, iar sensul cuvintelor ar putea fi denaturat. Accentul va cadea pe relatiile parteneriale, pe banii si bunurile comune cu partenerul de viata su de afaceri. Pot aparea discutii contradictorii sau descoperirea unor nereguli in documente. Recomandabil este sa indeplinesti corect si la timp ceea ce depinde de tine si sa acorzi mai multa intelegere celor din jur.

RAC Sfarsitul de saptamana vine cu treburi marunte acasa ori la serviciu.  Organismul este obosit si are nevoie de odihna, asa ca ar fi bine sa iti dozezi eforturile. Incearca sa eviti consultatiile sau analizele medicale ptr ca s-ar putea produce erori. Ti-ar fi suficiente terapiile naturiste, plimbarile in aer liber sau pe malul apei. Duminica apar nemultumiri in relatia cu partenerul de viata, dar vina iti apartine.

LEUZilele acestea sunt potrivite pentru distractii si chiar aventuri. Esti suficient de convingator incat sa ii determini pe ceilalti sa ti se alature la o petrecere. Elanul ti-ar putea fi totusi taiat de persoana iubita, asa ca fii prudent. Cu toate astea vei reusi sa linistesti si sa impaci pe toata lumea. Duminica, organismul va da semne serioase de oboseala, afectiunile aparatului digestiv si osos se pot evidentia, asa ca se recomanda repaos, odihna si hrana usoara.

FECIOARAIn acest weekend este bine sa te ocupi de curatenii generale, reparatii, sa planifici modificari majore. Relatiile cu membrii familiei sunt tensionate si foarte usor se poate exagera. Problemele din familie pot fi cauzate de prieteni, de timpul petrecut cu acestia sau de faptul ca esti mai preocupat de altii si mai putin de cei apropiati. Duminica nu se deosebeste foarte mult datorita discutiilor ce pot interveni cu persoana iubita sau cu copiii. Detaseaza-te si fi intelegator!

BALANTA Zilele acestea ar putea exista calatorii pe distante scurte, la prieteni ori la rude. Esti subiectiv in relatiile cu ceilalti si naiv in fata celor ce vor sa profite de pe urma ta. Este recomandat sa vorbesti cat mai putin si sa te detasezi de problemele altora. In aceasta perioada imaginea ta publica si pozitia sociala sufera transformari majore si pe termen lung. Duminica ar fi bine sa iti petreci timpul alaturi de familie si chiar sa iti reorganizezi spatiul locativ incat sa devina mai primitor.

SCORPION Weekend-ul poate incepe cu cheltuieli fie pentru calatorii in strainatate, fie pentru cineva aflat in afara tarii, fie pentru traiul zilnic. Este recomandat sa te rezumi la strictul necesar si sa eviti cumparaturile nefondate si extravagantele. Mare atentie la faptul ca energia este fluctuanta si de aici si starile tale de spirit. Odihneste-te suficient si nu face eforturi inutile. Duminica esti deficitar la capitolul comunicare si ar fi bine sa porti discutii pe marginea unor subiecte usoare si de interes general.

SAGETATORDesi ai multa energie, weekend-ul acesta iti va fi greu sa o canalizezi si, astfel, vor aparea nemultumiri sufletesti, unele nefondate. Te nelinisteste capitolul financiar, deoarece veniturile tale si ale partenerulu de viata sunt fluctuante, dar minime. Nu sunt indicate speculatiile financiare, asa ca rezuma-te la cheltuieli strict necesare. Totusi, ai incredere ca vor veni si zile mai bune si bucura-te de zilele libere.

CAPRICORNSambata nu esti multumit de nimic. Esti restras si fara chef. Ai nevoie de odihna si de detasare de cotidian asa ca acorda-ti momente de singuratate, odihneste-te cat mai mult si ia contact cu natura. Duminica te vei simti mult mai bine si vei reveni cu forte noi in mijlocul celorlalti.

VARSATORCu toate ca esti foarte ocupat cu activitatea profesionala, zilele acestea vei fi inconjurat de prieteni pentru care va trebui sa iti faci timp. Retine totusi ca deocamdata ai in preajma doar falsi prieteni si sustinatori. Nu iti divulga planurile si secretele. Vor putea fi reluate discutii mai vechi pe teme profesionale, in care ai fost implicat, dar ar fi bine sa analizezi pe indelete situatiile daca este vorba de organizatii, grupuri sau asociatii mari de oameni.

PESTIAi putea fi invitat la evenimente cu multa lume, de aceea fii prudent la imaginea ta pentru ca, intr-un fel sau altul, ochii si urechile celorlati vor fi atintite asupra ta. Imaginea publica ti-ar putea fi distorsionata din cauza unor discutii aprinse cu un sef sau cu persoane cu autoritate. Evita sa iti dai cu parerea si rezuma-te la discutii usoare. Duminica, fie ca vrei, fie ca nu vrei, vei fi inconjurat de prieteni. Cu toate acestea, deocamdata esti de fapt singur, asa ca bazeaza-te mai mult pe tine.

 Sursa foto: horoscop