Horoscop 20 decembrie 2017. Apreciază prietenia sau găsește un adversar care merită

Horoscopul zilei de miercuri, 20 decembrie 2017. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Prietenia este cel mai prețios dar pentru Tauri

Horoscop 20 decembrie 2017 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Visai un nou început, că și cum nimic din ce ai fost sau ai experimentat înainte nu ar mai conta. Iată că șansa ți se oferă acum, și trebuie să te folosești de ea cu maximă încredere. Renaști că pasărea Phoenix din propria cenușă, o iei de la capăt, dar nu renunțând la tot ce ai făcut anterior, ci folosind ceva din pașii deja parcurși, dar schimbându-le rolul. E minunat să ai acum vise noi către care să vaslesti cu energie maximă. Pentru că sensul în care mergeai înainte nu te mai mulțumește și vrei altceva. Du la capăt ceea ce acum abia începe: va fi o victorie deplină!

Horoscop 20 decembrie 2017 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Prietenia e cel mai de preț dar pe care l-ai primit de la viață și ești de-a dreptul fericit că ai pe cineva alături de tine capabil de imense gesturi de afecțiune față de tine. Chiar dacă nu întotdeauna știi să-i răspunzi la fel și să-i oferi aceleași semnale de prietenie, primești atâta energie pozitivă încât ești capabil să răstorni și munții cu ajutorul lui. Va veni o zi când îi vei întoarce serviciile în același mod, pentru că nu vei uita ce face pentru tine. Ține cât poți de această relație care poate dura și o viață întreagă, dacă știi s-o dezvolți și mai ales s-o apreciezi la justa valoare!

Horoscop 20 decembrie 2017 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nu te încăpățâna să mergi pe aceeași cale dacă ai văzut deja că nu duce acolo unde dorești. Fii pregătit să abandonezi nava de urgență, înainte de a fi prea târziu să mai recuperezi ceva. Uneori, un abandon e mai înțelept și mai eficient decât efortul de a mai salva ceva. Lasă în urmă tot ce a fost și pornește în altă direcție, fără să te cramponezi de tot ce ai acumulat înainte. E o schimbare de atitudine, de mentalitate, de sens, dar într-o zi vei aprecia curajul acesta de a lasă totul în urmă pentru a reface totul de la zero. Sau, dacă nu de la zero, măcar de la un nivel suficient de încurajator care să te ducă spre ceva mult mai bun.

Fecioarele sunt blocate

Horoscop 20 decembrie 2017 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Depărtările sunt atracția ta principală, pentru că simți tu că acolo se va petrece ceva ieșit din comun sau de acolo vine azi cea mai importantă veste. Poate pregătești o mutare majoră de domiciliu, poate te gândești deja la o călătorie pe care o vei face curând. Sau poate doar cauți cu înfrigurare o direcție nouă spre care să-ți canalizezi atenția. E schimbare de perspectiva pentru că vrei altceva, ceva ce nu mai găsești în mediul tău apropiat, de aceea te concentrezi și asupra altor locuri de pe această planetă. Departe e fericirea ta, departe e speranța ta, deci caută și dincolo de granițele zonei tale obișnuite.

Horoscop 20 decembrie 2017 Leu (23 iulie – 22 august)

Probleme cu banii zici? Nici vorba, deci scoate din vocabular sau din gând cuvinte precum sărăcie, datorii, griji materiale. N-au ce cauta în mintea ta, pentru că ele sunt cele care pot naște alte probleme. Gândirea pozitivă face minuni astăzi, că atare încarcă-te cu termeni benefici, precum abundență, bogăție, prosperitate, succes material, cumpărături minunate! Ele au un efect excelent asupra tonusului tău general, deci fă tot posibilul să nu discuți cu nimeni astăzi despre bani cu ton panicard, negativ, trist. Învață să vezi în jur abundență și cheam-o cu încredere și în calea ta: o meriți!

Horoscop 20 decembrie 2017 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Ești blocat într-un punct din care nimic nu mai mișcă, nimic nu mai înaintează. Nu te crampona de un banal hop, nu e nici primul, nici ultimul din planurile tale în desfășurare. Dacă trebuie să stai pe loc, e semn că e bine să mai analizezi un pic situația: de unde vii și încotro mergi, pe ce resurse te bazezi, pentru că sigur ai scăpat ceva din vedere. Ca atare nu trata acest impas că pe capătul eforturilor tale înainte de a renunța, ci dimpotrivă, că pe o necesitate urgentă de a cerceta profund cum stau lucrurile. Le vei vedea altfel, vei găsi soluții și apoi le vei pune în aplicare pentru a duce mai departe ce ai început. Chibzuieste deci, la rece, pentru că informațiile cele mai bune vin către tine din diverse direcții.

Balanțele întâlnesc o persoană identică

Horoscop 20 decembrie 2017 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Întâlnești o persoană care-ți seamănă leit, ori că fire, ori că mentalitate, ori că aspect exterior, și multă lume spune că parcă ați fi frați. Faci echipa bună cu el, va susțineți unul pe altul și va place să fiți permanent împreună, într-un tandem bine închegat. Va stimulați reciproc exact acele calități care va recomandă la capitolul comunicativitate, sociabilitate, istețime, spontaneitate, rapiditate. Cu asemenea tovarăș, toate ar trebui să meargă de minune, încât devine o bucurie să faceți totul împreună.

Horoscop 20 decembrie 2017 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Apreciezi mult compania celor maturi, pentru că alături de ei te simți cu un pas mai în față sau cu un cap deasupra. Simți că e motiv de mândrie să fii primit în astfel de medii, pentru că acolo se află oameni cu mai multă experiență, care știu mai multe și de la care ai putea învața o mulțime de lucruri utile. Fă tot posibilul să stai în preajma celor mai în vârstă, pentru că vei încheia ziua cu un sentiment de respect atât față de ei – recunoscându-le astfel rolul în ceea ce te preocupă – cât și față de ține, pentru că ai mai acumulat ceva înțelepciune alături de ei.

Horoscop 20 decembrie 2017 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Uneori, cele mai bune soluții nu vin din direcția cu care eșți obișnuit, ci din diverse alte unghiuri la care, înainte, nici nu te gandeai că la o opțiune viabilă. Că atare nu te încăpățâna să mergi doar pe calea deja cunoscută, cea pe care ai mers de o sută de ori înainte, ci gândește-te la variante ocolitoare, la căi originale, la cărări nebătătorite de nimeni. Ele pot duce mai repede acolo unde sperai. Lasă-ți imaginația să caute alternative și urmează-le cu mult curaj. Într-o zi nu vor mai fi ciudate, ci la dispoziția oricui, deci tu te poți numi acum deschizător de drumuri, pionier temerar în explorarea altor perspective.

Vărsătorii trebuie să-și găsească un adversar pe măsură

Horoscop 20 decembrie 2017 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Nu ești în cele mai bune toane și se vede că nimic nu-ți convine după tonul pe care îl folosești cu cei care încearcă să-ți între în grații. Ei încearcă să fie amabili și prietenoși, dar ceea ce primesc de la tine e un atac nemeritat. Ajustează-ți comportamentul înainte de a da replica celor care întind o mâna spre tine, pentru că, fără să-ți dai seama, ai putea răni profund un prieten care îți vrea binele. Calmează-te înainte de a da un răspuns, înainte de a lua o decizie, înainte de a-ți expune părerea, pentru că ești prea nervos că să oferi ceea ce așteaptă ceilalți de la tine.

Horoscop 20 decembrie 2017 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Felul mai sever în care vorbești celor din jur îi poate intimida pe cei mai sensibili sau pe cei care nu se ridică la nivelul tău intelectual. Te simți bine în această postura, dar nu prea ai satisfacții dacă o faci pe deșteptul în fața celor mediocri. Dacă vrei să-ți măsori istețimea cu adevărat, fă-o cu cei de același rang, ca să-ți dai seama câte știi. Ceilalți oricum nu știu mai nimic din ceea ce povestești tu și oricum vei străluci, chiar și prin lucruri mărunte.

Horoscop 20 decembrie 2017 Pești (19 februarie – 20 martie)

Dacă ai norocul să vezi azi un petic de cer senin, ești fericit. Tu ești meteodependent, astăzi, deci starea ta de bine depinde enorm de vremea frumoasă. Dacă nu ai parte de un pic de soare, ești și tu înnourat toată ziua, în schimb dacă soarele strălucește pe cerul tău, ochii îți sclipesc și chipul ți se luminează că prin farmec. Parcă ți-ai încarcă bateriile direct de la soare, de aceea e bine să te comporți că floarea soarelui azi: unde vezi o rază, te întorci după ea, deci în nici un caz nu trage draperiile să te ascunzi în umbră. Ai nevoie de atingerea caldă a soarelui pentru a rade cu toată inima!

Sursa foto: jurnalul