Horoscop 20 noiembrie 2017. Rezolvarea unei datorii uitate și o veste neașteptată

Horoscopul zilei de luni, 20 noiembrie 2017. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Taurii sunt dezarmați de o veste neașteptată

Horoscop luni 20 noiembrie 2017 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Ai norocul să treci prin spații aglomerate care, de obicei, te-ar fi deranjat, dar nu și azi. Deoarece acolo ai ocazia de a întâlni exact acele persoane de care ai nevoie. Ele îți oferă sfaturile potrivite, soluțiile salvatoare, informațiile corecte care vor rezolva problemele cu care te confrunți. Nu fugi de lume, intră în contact cu oameni cât mai diferiți. Deoarece această varietate de idei și de opinii se va dovedi a fi răspunsul potrivit la marile tale întrebări existențiale. De la astfel de oameni ai multe de învățat, chiar dacă par a fi păreri contradictorii.

Horoscop luni 20 noiembrie 2017 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Vestea pe care o primești te pune pe gânduri și te dezarmează, deoarece sună cu totul altfel decât te așteptai. Pe moment, ai tendința de a alunecă spre depresie și tristețe. Însă după un scurt răgaz în care treci în revista cele auzite, îți readuni forțele și pornești pe o altă cale. E mai bine să renunți acum la un plan care se dovedește a fi nerentabil, care nu duce nicăieri, pentru că sigur ai tu și un plan de rezervă în mânecă. Pune-l imediat în aplicare și nu insista să mai resuscitezi un plan fără sorți de izbândă!

Horoscop luni 20 noiembrie 2017 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nu ești în apele tale, se vede că te macină niște griji cărora nu le mai dai de capăt, dar dacă ai fi atent, ai primi de la cineva drag din preajma ta exact sfatul de care ai nevoie. Dacă ești încăpățânat și îți tot plângi singur de milă, s-ar putea să respingi exact cele mai de preț îndrumări. Acestea vin de la oameni care au trecut prin situații similare și știu exact ce trebuie făcut în problema în care acum ești tu implicat. Ridică privirea din pământ și privește cu încredere la cel care este acolo să te susțină!

Leii trebuie să rezolve o datorie mai veche

Horoscop luni 20 noiembrie 2017 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Intuiția ta e ascuțită, multă lume o apreciază, deoarece reușești să presimti imediat dacă în spatele unui aspect se află pericole, riscuri sau minciuni. Ești pus în fața unei situații cu două fețe. Totuși reușești să descoperi la timp ce ascund niște aparențe înșelătoare, astfel încât să nu cazi în plasa nimănui. Treci că prin urechile acului de o situație cu grad mare de risc! O persoană cu caracter cel puțin dubios încearcă să te atragă. Ai noroc cu această voce interioară care te trage de mânecă la timp!

Horoscop luni 20 noiembrie 2017 Leu (23 iulie – 22 august)

Aruncă o privire înapoi pentru că ai scăpat din vedere o datorie care-ți cere acum să te ocupi urgent de ea. Ai ignorat unele restanțe, ai tot amânat un anumit plan până ce l-ai trecut complet pe linie moartă, dar azi e timpul să rezolvi și acele aspecte uitate. Nu poți trece la etapele următoare ale unor proiecte dacă nu lași locul curat în urmă ta. Oprește-te din elan și vezi ce ai uitat cu voie sau fără voie printre amintiri. Repară, redresează, reașează lucrurile în ordine și abia după aceea te poți gândi la viitor, la noutăți, la pașii următori.

Horoscop luni 20 noiembrie 2017 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Iubirea este la cote maxime cu marea șansă de a cuceri pe cel care ți-a furat inima. Pune-te mai bine în valoare, îmbracă-te, aranjează-te și ieși la vânătoare, pentru că deții toate armele necesare seducției. Ce-i drept, e valabilă și reciproca! În sensul că azi ți-ar putea atrage cineva special atenția și să te trezești mâine îndrăgostit lulea! Orice eveniment dedicat sufletului, pe de o parte, sau spiritului, pe de altă parte, sunt potrivite stării de bine care te cuprinde azi încât ai putea spune că descoperi în jur cel puțin un motiv de euforie!

Balanțele învață să treacă cu vederea anumite lucruri

Horoscop luni 20 noiembrie 2017 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

A iubi înseamnă și a ierta, că atare mai trece și tu cu vederea ceea ce nu-i convine la partenerului. Nu are rost să vă priviți unul pe altul că și cum v-ați reproșa cine știe ce greșeli. Deoarece mai apar și momente sensibile în orice poveste de dragoste. Vei vedea că motivul care v-a supărat pe voi doi e de-a dreptul banal și, cândva, privind înapoi, veți râde de naivitatea de care ați dat dovadă. Nu lăsa orgoliile să ia decizii ci adu-ți aminte că iubirea cere toleranță, acceptare, supunere și tăcere uneori. Apelează la ele cu încredere și momentul fragil din cuplu trece repede.

Horoscop luni 20 noiembrie 2017 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Asteptarea ta a luat sfârșit deoarece se poate spune că ai ajuns, finalmente, în față unui vis împlinit! Totul se termină cu bine, poate chiar așa cum ai dorit și de aceea ai toate motivele să fii mândru de tot ce ai realizat până acum. Poate mai e loc de ultimele retușuri înainte de a pune punctul final. Profită de această zi pentru a trece în revista etapele parcurse, punctele slabe, succesele. Nu spune totuși nimănui de realizarea ta până ce nu devine deja un fapt concret pentru care poți bagă mâna în foc.

Horoscop luni 20 noiembrie 2017 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Iei o decizie definitivă care arată cât de ferm poți fi atunci când ai un scop de atins. Nimeni nu te poate opri din alegerea făcută și bine faci. Deoarece sensul cel nou spre care ești gata să pornești de acum, se va dovedi a fi benefic pentru ține. E nevoie de curaj dar ești convins că ceea ce te așteaptă la capătul acestui drum e potrivit așteptărilor tale. E timpul deci să spui adio unei etape care se încheie acum în urma ta, să închizi acel capitol cu lecțiile învățate și concluziile trase, și apoi să înceapă un alt episod, mult mai animat și mai plin de acțiune, și care te va împlini. Ești gata să spui stop și, apoi, cu alt tonus, start!

Peștii au o stare generală proastă

Horoscop luni 20 noiembrie 2017 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Copiii sunt în centrul atenției, astăzi, și te dedici lor cu bucurie, cu optimism, pentru că ei sunt minunea vieții tale. Cei mici te acaparează cu veselia lor și reușești să uiți și tu de orice griji specifice vârstei. Coboară-te cumva la nivelul lor, bucurându-te de vremea de afară, de desene animate, de jocuri și distracții adecvate vârstei lor. În fond, și tu mai ai un suflet de copil care mai cere uneori să fie lăsat liber! Dacă încă nu ai copii, discuțiile pe care le ai cu partenerul pot gravita mai mult în jurul acestui subiect, sau, că prin minune, chiar afli azi că urmează să devii părinte! Joacă-te un pic cu lucrurile care îți fac placere!

Horoscop luni 20 noiembrie 2017 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Nimic nu poate fi mai frumos azi decât o petrecere, o reuniune de familie, timpul liber în compania celor dragi. Se aude sunet de distracție, muzică, motiv de a bea ceva, și te simți bine în compania celor care te înconjoară cu simpatie și afecțiune. Dacă printre cei din preajma ta se află și omul pe care îl iubești, ziua va fi perfectă, pentru că inima ta va avea motive clare de fericire și veselie. Dacă nimeni nu te invită undeva, fă tu mobilizare generală, pentru că și alții au chef să se destinda.

Horoscop luni 20 noiembrie 2017 Pești (19 februarie – 20 martie)

Felul în care te judecă unii are efecte nefaste asupra stării tale generale, de parcă ai simți săgețile lor că pe niște atacuri psihice asupra persoanei tale. Nu te mai gândi la ce spune lumea, care oricum va fi nedreaptă, ci vezi-ți de drumul tău. Dacă ești convins că ceea ce faci e corect, benefic, și nu creează nimănui vreun prejudiciu, atunci ești pe drumul cel bun. Unii aruncă etichete și vini injuste asupra altora. Tu poți intră în colimatorul lor fără să meriți asta, dar încearcă să nu ții cont de ce auzi în jurul tău despre ține. Teamă că te-ar putea afecta cumva face mai mult rău decât efectele criticilor lor asupra ta!

Sursa foto: jurnalul