HOROSCOP 2016: PREVIZIUNI COMPLETE: SANATATE, CARIERA, DRAGOSTE, BANI pentru fiecare ZODIE

HOROSCOP 2016. Ce iti pregatesc astrele pentru perioada urmatoare? Vezi ce fel va fi, in general, anul 2016 din punct de vedere astrologic, apoi vezi ce te asteapta, in functie de zodia ta! Citeste HOROSCOPUL pentru 2016!

HOROSCOP 2016 – GENERALITATI

HOROSCOP 2016. Anul 2016 va fi un exemplu de instabilitate si dezechilibru din punct de vedere astrologic. Miscarile planetelor vor scoate putin zodiile din comoditatea cu care le-a obisnuit anul 2015 si vor aduce un suflu nou in toate aspectele vietii lor: bani, cariera, dragoste si sanatate.

HOROSCOP 2016 – SANATATE

HOROSCOP 2016. Toate zodiile vor avea un interes sporit pentru alimentatie si se vor orienta spre o dieta sanatoasa si echilibrata, care sa ii vindece si sa le dea o stare de sanatate buna. Planetele le ofera oportunitatea de a se orienta spre tratamente alternative precum acupunctura, homeopatie, melotarapie. E o perioada exelenta pentru a ne reconecta cu natura si a ne vindeca spiritual.

HOROSCOP 2016 – DRAGOSTE

HOROSCOP 2016. Balanta guverneaza casa relatiilor si a casatoriei, iar tranzitia lui Jupiter (in septembrie 2016) din Fecioara in Balanta va reprezenta o poarta deschisa pentru toate zodiile care isi asteapta sufletul pereche. Ultimul trimestru din anul 2016 va fi potrivit pentru casatorii si legaminte de iubire. Saturn va avea o influenta negativa asupra zodiilor, care vor fi din ce in ce mai dornice sa detina controlul, motiv pentru care, in relatia de iubire, va aparea gelozia. Atentie la cei care au relatii formate in anii 2014 si 2015!

HOROSCOP 2016 – BANI

HOROSCOP 2016. La nivel global, banii sunt influentati de planeta Uranus, care va aduce in 2016 o reforma financiara. La nivel personal, fiecare zodie se va orienta spre schimbare si va cauta mijloace prin care sa isi imbunatateasca situatia materiala. Pluton in Capricorn va indemna zodiile sa se orienteze spre ceea ce este cu adevarat important si le va ajuta sa gaseasca o cale prin care sa echilibreze problemele cu banii.

HOROSCOP 2016 – CARIERA

HOROSCOP 2016. Pentru ca Jupiter se afla in Fecioara pana in septembrie 2016, aceasta planeta influenteaza norocul la munca pentru toate zodiile: gata cu sansele de avansari „peste noapte”, bonusurile si cadourile primite pur si simplu. Anul acesta recompensele si promovarile vor veni doar pe fondul unor luni de munca, unor dovezi de harnicie, modestie si eficienta. Totusi, pentru cei muncitor, Jupiter va fi un imbold pentru a culege roadele eforturilor facute in ultimii ani.

HOROSCOP 2016. Se resimte si influenta lui Saturn, care se deplaseaza in zodia Sagetator si ii ajuta pe cei nehotarati pe plan profesional sa isi gaseasca echilibrul. Aceasta planeta va indemna zodiile spre pragmatism si le va dezvolta simtul practic. Uranus este in zodia Berbec din 2011, asa ca si in 2016 isi va face simtita prezenta. Uranus este planeta revolutiei si a inovatiei, asa ca va inspira progrese mari in stiinta si tehnologie.

HOROSCOP 2016 BERBEC – GENERALITATI

Pentru Berbec, anul 2016 este plin de oportunitati si ofera mari sanse de reusita, in special pe plan profesional. Berbecii se vor remarca si vor lega noi relatii benefice pentru evolutia lor. Asadar, domeniile in care vei simti influenta astrelor in 2016 sunt: cariera, finante, prieteni si achizitii. Anul 2016 s-ar putea sa fie unul dintre acei ani care iti schimba viata!

Vezi ce au pregatit astrele pentru fiecare segment din viata ta, daca esti Berbec!

HOROSCOP 2016 BERBEC – SANATATE

Din punct de vedere al sanatatii, nu vei avea mari cumpene in anul 2016, insa ar fi bine sa incerci sa iti controlezi stilul de viata. Mancatul haotic se va rasfringe cumva asupra ta!

In cazul in care suferi de o afectiune sau afli de o boala care iti pune probleme, e bine sa ceri si o a doua opinie!

Neptun in Pesti te va face sa te orientezi spre latura ta spirituala. Vei gasi puterea de a te vindeca si de a te intari din interior.

HOROSCOP 2016 BERBEC – DRAGOSTE

Relatiile vor fi mai pasionale si mai aprinse in 2016, caci nu vei avea nicio problema in a atrage reprezentanti ai sexului opus. Totusi, cei care sunt singuri vor reusi sa isi gaseasca partenerul ideal abia la finalul anului, undeva in luna Decembrie. Grija mare intre Februarie si Mai 2016, caci s-ar putea sa te grabesti in relatii fara viitor! Mai bine stai departe de intalniri.

Berbecii casatoriti sau intr-o relatie lunga si serioasa vor simti ca legatura cu partenerul se intareste si vor face planuri impreuna. De asemenea, este un an bun pentru a concepe un copil.

HOROSCOP 2016 BERBEC – BANI

Castigurile vor fi excelente, mai ales in primele 4 luni ale anului! Daca ai facut investitii in 2015 si nu prea credeai ca vor avea succes, iata ca te asteapta surprize – in 2016 vor inflori si vei putea culege laude. De asemenea, vei recupera banii pe care i-ai imprumutat si pe care nu credeai ca ii vei mai vedea vreodata!

Astrele au o influenta benefica asupra inteligentei tale financiare, asadar vei avea fler si inspiratie sa faci exact ceea ce trebuie cu banii. Si cel mai probabil vei face o investitie profitabila, mai degraba decat sa tii banii la saltea!

HOROSCOP 2016 BERBEC – CARIERA

Jupiter iti poarta noroc la serviciu, insa nu trage prea mult de tine, caci la un moment dat nu vei mai da randament, incercand sa rezolvi 30 de sarcini in acelasi timp! Daca doresti sa iti cauti de munca, asteapta pana in luna septembrie, care este cea mai prielnica pentru oportunitati pe plan profesional.

Daca ai o functie de conducere, 2016 te va ajuta sa imbunatatesti colaborarea si comunicarea cu echipa ta. De asemenea, datorita noilor legaturi pe care le vei forma, este posibil sa pornesti o afacere. Nu te teme sa iti asumi riscuri, astrele sunt alaturi de tine!

Asadar, anul 2016 va fi mai mult decat bun pentru Berbeci. Daca esti nascut in aceasta zodie nu ai altceva de facut decat sa te bucuri de suprizele pregatite de astre si sa le intampini cu inima deschisa. Cu putina determinare si munca vei decoperi ca iti vei aminti pentru toata viata de ce s-a intamplat in 2016, fie ca vorbim despre planul personal sau profesional.

HOROSCOP 2016 TAUR – GENERALITATI

In 2016 vei avea parte de multe oportunitati trimise in calea ta de Jupiter. Aceasta planeta iti ofera norocul si sansa, dar tu va trebui sa recunosti si sa alegi calea cea buna. Astrele tine cu tine in planul dragostei, al sanatatii si al banilor.

Vezi ce au pregatit astrele pentru toate aspectele din viata ta, daca esti Taur!

HOROSCOP 2016 TAUR – SANATATE

Ai o stare generala buna, fara probleme semnificative in 2016. Dupa luna iulie, incep sa apara problemele de sanatate care te fac sa te ingrijorezi in legatura cu stilul tau de viata. Vei lua atitudine si te apuci sa faci sport!

Starea ta mentala va fi mai buna decat in 2015, caci renunti la grijile inutile si sa stres, pentru a te concentra pe lucrurile cu adevarat importante. Asa iti vei gasi echilibrul zilnic si calmul.

HOROSCOP 2016 TAUR – DRAGOSTE

Taurii aflati intr-o relatie vor reusi sa o consolideze. Cei casatoriti vor avea parte de multe bucurii din partea sotului / sotiei. Daca esti parinte, vei avea parte de multe momente fericite din partea copiilor.

Daca esti Taur si iti cauti marea dragoste, ar trebui sa fii atent la personalitatea ta – ea e cea care sta in calea spre a cunoaste oameni noi. Deschide-ti inima si nu renunta la speranta. Totusi, in partea a doua a anului, astrele nu iti sustin o noua relatie.

In ceea ce priveste relatiile cu cei din jur, vei cunoaste multi oameni noi, insa multi s-ar putea sa nu isi arate adevarata fata si sa se dovedeasca a fi dusmani. Mare atentie!

HOROSCOP 2016 TAUR – BANI

Jupiter, planeta oportunitatilor, iti va trimite mai multe sanse, de care trebuie sa profiti! Este un an bun pentru echilibrarea si achitarea datoriilor. Este foarte bine sa iti stabilesti un buget clar si poate chiar un termen limita pentru a face acest lucru. Saturn te ajuta sa iti faci un fond de pensii sau o asigurare.

Iti poti urma instinctele in ceea ce priveste investitiile, caci astrele iti deschid ochii si simturile.

HOROSCOP 2016 TAUR – CARIERA

Vei gasi noi moduri prin care sa le arati sefilor ceea ce poti, iar capacitatile tale de comunicare si organizare vor fi mult imbunatatite. Aceste lucruri aduc doar beneficii la locul de munca, unde vei fi recompensat pentru eforturile de care dai dovada.

Daca vrei sa te implici intr-o afacere, spiritul tau antreprenorial este amplificat de influenta astrelor si vei reusi sa faci investitii pe termen lung.

Vei avea un an plin de dragoste, distractie si aventuri pentru Taur. Vei pune pe locul doi cariera si banii care oricum par ca vin de la sine, datorita influentei lui Jupiter, si iti concentrezi energia asupra aspectelor mai placute din viata ta!

HOROSCOP 2016 GEMENI – GENERALITATI

In 2016, Gemenii vor avea o viata amoroasa extrem de agitate. Totusi, vor compensa cu planul profesional, care va fi destul de monoton, insa satisfacator, caci vor aparea roadele muncii din anul 2015. Cea mai mare influenta pe care o vor avea astrele asupra Gemenilor va fi pe plan financiar!

Vezi ce au pregatit astrele pentru toate aspectele din viata ta, daca esti nativ in zodia Gemeni!

HOROSCOP 2016 GEMENI – SANATATE

Pentru tine, anul 2016 vine cu beneficii pe partea mentala si emotionala, unde vei trece peste neimpliniri si vei vindeca rani sufletesti, insa nu neglija starea ta fizica. Tine cont ca sistemul imunitar are nevoie de intariri, caci astrele te predispun la diverse afectiuni.

HOROSCOP 2016 GEMENI – DRAGOSTE

Din viata sentimentala nu vor lipsi dramele, suisurile si coborasurile, asa cum ii place unui nativ in zodia Gemeni autentic. Relatiile superficiale si legaturile care nu au o baza solida vor fi distruse. Insa cele care s-au consolidat pana acum vor beneficia de efectele pozitive ale astrelor, care ofera o conjunctura favorabila pentru casatorie si planificarea unui copil.

Saturn va testa toate relatiile pe care le ai si te va ajuta sa triezi oamenii din viata ta. De asemenea, te va ajuta sa iti recunosti greselile si sa iti asumi vina pentru anumite relatii esuate.

Cand vine vorba despre familie, tine cont ca ai nevoie de diplomatie, in special in relatia cu parintii!

HOROSCOP 2016 GEMENI – BANI

Astrele sunt atat de bine pozitionate pentru Gemeni, incat nativii acestei zodii vor avea rezultate excelente in sectorul financiar. Daca esti nascut in zodia Gemeni, vei reusi sa acoperi toate datoriile si sa iti rezolvi problemele cu banii permanent!

Neptun in Pesti va avea o influenta duala asupra ta: fie deziluzie, fie inspiratie. Daca reusesti sa faci diferenta vei fi stimulat sa pornesti in cautarea unui ideal ce iti va aduce o mina de aur. Vei cumpara o casa sau o vei amenaja pe cea pe care o detii.

Totusi, ai grija! Orice parte buna vine si cu o latura negativa: fii extrem de precaut cu cheltuielile si fa asigurari pentru bunurile tale – paza buna trece primejdia rea!

HOROSCOP 2016 GEMENI – CARIERA

Anul 2016 este perfect pentru a culege roadele muncii din 2015. Planetele s-au aliniat astfel incat sa ii ajute pe Gemeni sa se concentreze asupra proiectelor incepute in trecut si sa le finalizeze in 2016. Practic, vor face bilantul realizarilor si vor avea ocazia de a observa ce au gresit.

Vei avea legaturi excelente cu cei cu care colaborezi si vei avea parte de multe delegatii in scop profesional, pe parcursul acestui an. In plus, vei intra in cercuri sociale care te vor ajuta sa avansezi in cariera. Dar nu in 2016! Anul acesta este doar pentru a pregati terenul pentru noi reusite!

Pentru Gemeni, anul 2016 este cel al redescoperirii, al cresterii stimei de sine, al realizarilor pe plan profesional si personal. 2016 aduce mari beneficii in sectorul banilor!

HOROSCOP 2016 RAC – GENERALITATI

2016 vine cu o multime de noutati pentru Rac, care reuseste sa se apropie din nou de familie si care isi poate gasi, in final, o persoana pe care sa se bazeze. In plus, acest an va veni cu o multime de lectii de viata pentru nativul Rac. Influenta planetelor se va resimti in special pe plan profesional, spiritual si familial.

Vezi ce au pregatit astrele pentru toate aspectele din viata ta, daca esti Rac!

HOROSCOP 2016 RAC – SANATATE

Ai grija de sanatatea ta intre lunile Martie si Iulie, cand esti predispus la afectiuni, in special in zona capului (migrene, lovituri, pierderi de memorie). Cel mai bine ar fi sa eviti stresul si sa nu lucrezi sub presiune.

Saturn va fi prezent in casa sanatatii si daca pana acum ai neglizat acest aspect, acum e momentul sa faci ordine si sa adopti o rutina mai sanatoasa. De asemenea, vei descoperi placerea de a face exercitii fizice.

HOROSCOP 2016 RAC – DRAGOSTE

Pana la mijlocul anului, Racii singuri nu vor reusi sa se implice intr-o relatie serioasa. Chiar si cei care sunt deja intr-un cuplu vor avea probleme cu loialitatea. Perioada dintre lunile Martie si Iunie 2016 situatia pe plan sentimental nu va fi deloc buna pentru Raci, care vor intoarce spatele partenerului de viata sau unor potentiale iubiri.

Dupa ce Jupiter va intra in Balanta, dupa 9 septembrie, vei avea parte de o influenta fericita asupra vietii de familie. Este foarte posibil ca cei implicati in relatii stabile sa ia in calcul conceperea unui copil.

HOROSCOP 2016 RAC – BANI

Ai nevoie de cateva limite, dar doar daca vrei sa economisesti. In general, situatia ta financiara va fi buna, cu atat mai mult cu cat, la finalul anului vei avea parte de cateva castiguri, pe care le astepti de mult.

Totusi, in acest an nu ar fi bine sa faci imprumuturi, ci sa acorzi multa atentie gestionarii bugetului.

HOROSCOP 2016 RAC – CARIERA

Iti va creste simtitor randamentul, vei avea un ritm zilnic mai rapid si vei colabora mai usor cu sefii si colegii. Saturn se afla in casa muncii si activitatii Racilor, lucru care iti aduce blocaje si limite la locul de munca. Simti ca activitatile tale nu sunt recunoscute. Aceasta situatie se va remedia la jumatatea anului 2016, insa va fi nevoie de eforturi din partea ta ca sa lupti cu gandurile negative si sa te orientezi spre evolutia pe plan profesional.

Chiar daca nu pare un an de o importanta cruciala, 2016 este un an fatidic pentru Rac, care primeste sansa de a depasi trecutul si de a-si face un viitor stralucitor. Chiar daca pe plan sentimenal, 2016 nu va aduce beneficii, se revanseaza pe celelalte segmente ale vietii nativului din zodia Rac.

HOROSCOP 2016 LEU – GENERALITATI

2016 este un an cu multe oportunitati pentru zodia Leu. Nativii se vor bucura de aprecierea celor din jur si vor avea parte de abundenta, datorita creativitatii si optimismului de care dau dovada. Influenta planetelor se va observa in special asupra studiilor, relatiilor si calatoriilor pentru aceasta zodie.

Vezi ce au pregatit astrele pentru toate aspectele din viata ta, daca esti Leu!

HOROSCOP 2016 LEU – SANATATE

Sanatatea ta va trece printr-o perioada delicata in prima jumatate a anului 2016, pana in luna Mai, apoi va reveni la normal. Nu fara ajutorul tau, insa! Ai mare grija la ce medicamente iei si daca ai vreo afectiune mergi la medic pentru a-ti recomanda un tratament potrivit!

HOROSCOP 2016 LEU – DRAGOSTE

In ceea ce priveste planul amoros, te influenteaza Saturn, care te face sa privesti dragostea cu alti ochi: nu mai vrei doar distractii de o noaptea sau flirturi, ci vei cauta seriozitate, stabilitate si respect.

Neptun in Pesti iti va deschide perspective noi si te va ajuta sa iti gasesti al saselea simt. Actioneaza pe baza instinctului, nu vei da gres!

Cei care sunt implicati intr-o relatie isi vor face planuri cu persoana iubita si vor incepe sa construiasca un viitor impreuna. Se intrevad casatorii si logodne.

In a doua jumatate a anului vei reusi sa te reconectezi cu membri ai familiei de care te indepartasesi. Vei observa ulterior (peste mai mult timp, undeva in 2017) ca cineva din familia ta iti poarta noroc!

HOROSCOP 2016 LEU – BANI

Vei fi mult mai atent cu banii tai in 2016, cand munca ta va avea in sfarsit rezultatele financiare la care sperai. Si pentru ca vei avea mai multi bani, vei incerca sa pui deoparte o mare parte din ei. Vesti bune in sectorul financiar vin in luna Septembrie!

Jupiter in Fecioara te va ajuta sa ai parte de mai multe castiguri la care nici nu te-ai fi gandit. Finele anului 2016 este un moment prielnic pentru investiii.

HOROSCOP 2016 LEU – CARIERA

In 2016 te vei lovi de probleme pe plan financiar, menite sa iti dea o lectie de viata: ai nevoie sa colaborezi cu oamenii! Nu te da in laturi de la a cere parerea superiorilor si sfatul colegilor, pentru ca opiniile lor te vor ajuta sa dai randamentul pe care il doresti.

In primele trei luni ale anului 2016 iti vei cantari viata profesionala si vei lua o decizie care iti va schimba viitorul. Mergi pe acelasi drum sau faci o schimbare in viata ta?

Vei avea posibilitatea de a-ti imbunatati aptitudinile de comunicare si vei reusi sa urmezi un curs care sa te perfectioneze pe o pasiune mai veche. Te ajuta foarte mult influenta lui Jupiter care, aflat in Balanta, te stimuleaza mental.

Pentru Leu, anul 2016 inseamna creativitate si inspiratie. Este un an norocos, in care va gasi stabilitatea pe plan amoros, va reusi sa se relaxeze, va scapa de afectiuni si va lua o decizie mareata pe plan profesional. Per ansambul, va fi un an excelent!

HOROSCOP 2016 FECIOARA – GENERALITATI

Prima parte a anului 2016 este benefica pentru relatii si dragoste, pe cand partea a doua a anului va aduce vesti bune pe segmentul profesional pentru nativii din zodia Fecioara. Astrele iti vor influenta in special aspectele legate de viata personala si de sanatate in anul 2016.

Vezi ce au pregatit astrele pentru domeniile din viata ta, daca esti Fecioara!

HOROSCOP 2016 FECIOARA – SANATATE

Cea mai mare problema pe care o va avea Fecioara va fi cu sistemul digestiv. De asemenea, se poate imbolnavi si la ficat. De aceea, este important sa urmezi un stil de viata echilibrat, cu multe legume, fructe si cereale. Te ajuta terapiile alternative.

HOROSCOP 2016 FECIOARA – DRAGOSTE

Anul 2016 este deosebit de benefic pentru cei din zodia Fecioara care vor sa se casatoreasca sau planuiesc un copil. Toate neintelegerile cu partenerul de viata se vor rezolva si relatia de cuplu nu va aduce decat fericire si implinire pentru Fecioara.

Starea de armonie se vede si in celelalte relatii pe care le au Fecioarele, care vor lega prietenii noi si se vor apropia de membrii familiei in 2016. Nativii care au copii vor trece prin perioade favorabile care ii vor ajuta sa formeze o relatie speciala cu ei.

Saturn vrea sa iti dea o lectie (este profesorul horoscopului) asa ca vei avea in grija o persoana mai in varsta, in anul 2016.

HOROSCOP 2016 FECIOARA – BANI

Inca de la inceputul anului 2016, va fi vorba despre o casa, o mostenire sau un castig neasteptat. Jupiter, planeta norocului va tranzita prin zodia Fecioara pana pe 9 septembrie 2016. Asadar, pana atunci, nu apare nicio problema pe segmentul financiar.

Dupa 9 septembrie vei fi obligat sa acorzi o importanta mai mare resurselor pe care le ai pentru a putea sa inmultesti banii pe care generosul Jupiter ti i-a adus. Daca simti ca nu esti bine platit la locul tau de munca, renunta la el pana in septembrie, caci aceasta planeta te protejeaza si nu vei ramane chiar fara nicio sursa de venit – fie iti gasesti repede loc de munca, fie descoperi o noua sursa de finantare.

HOROSCOP 2016 FECIOARA – CARIERA

Noiembrie 2016 va insemna un nou inceput din punct de vedere profesional. Ce-i drept, te va seca de energie, dar va merita toate eforturile. Fie pui bazele unui proiect nou, fie te angajezi pe o pozitie pe care ti-o doreai.

Pozitionarea planetelor iti va fi atat de favorabila, daca esti Fecioara, asa ca nu trebuie sa fortezi deloc lucrurile. Nu apela la tehnici de persuasiune pentru a convinge cu ideile tale, caci sunt suficient de bune cat sa functioneze de la sine!

Pana in noiembrie, totusi, vei intampina cateva dificultati pentru a-ti creste veniturile, lucru care te va implica in multe activitati.

HOROSCOP 2016 BALANTA – GENERALITATI

Anul 2016 va aduce, pentru Balante, o atentie sporita asupra urmatoarelor aspecte din viata lor: spiritualitate, educatie, familie, pasiuni si cariera. Anul 2016 are potential pentru a fi un an bun, iar ultimul trimestru din el are toate sansele sa aduca fericire buna pentru Balante!

Vezi ce au pregatit astrele pentru fiecare domeniu din viata ta, daca esti Balanta!

 HOROSCOP 2016 BALANTA SANATATE

Sanatatea ta mentala va fi pusa sub semnul intrebarii, din cauza stresului la care te supui. Ai grija ca in 2016 sa nu te epuizezi – gaseste timp pentru relaxare! Jupiter (care gestioneaza casa bolilor pentru Balanta) formeaza o opozitie cu Neptun, care se afla in casa bolilor. Din aceasta conjunctura nu poate sa iasa nimic bun pentru sanatatea ta.

Deci ar fi bine sa iti faci ordine in stilul de viata, sa faci analize frecvent si sa eviti alimentele nocive si viciile.

HOROSCOP 2016 BALANTA DRAGOSTE

Jupiter iti poarta noroc din lunile august si septembrie, cand revine in casa ta dupa o absenta de 12 ani. Te va ajuta sa ai incredere in tine si sa evoluezi pe plan personal. Asa ca, desi Saturn iti pune piedici in calea comunicarii, ai multe sanse sa intalnesti o persoana alaturi de care sa ramai toata viata. Totusi, nu va fi chiar floare la ureche, deoarece tot Saturn – profesorul zodiacului! – va dori sa iti dea o lectie inainte „sa te asezi la casa ta”. Asa ca fii cu ochii in patru atunci cand iti alegi partenerul! Balantele casatorite vor avea un an prielnic pentru a planui o sarcina!

HOROSCOP 2016 BALANTA BANI

Balanta se bucura de ajutorul lui Jupiter in acest an, pentru investitii pe termen lung. Castigurile tale se vor rontunji frumos, asa ca daca vrei sa iti cumperi casa, 2016 este anul ideal pentru acest lucru. Marte va retrograda in casa banilor pentru Balanta, de aceea vei gasi solutii pentru a creste veniturile! Concentreaza-te pe acest segment in special in ianuarie-februarie si iunie-iulie!

La fel, daca vrei sa te muti, sa renovezi sau sa construiesti, influenta lui Pluton aflat in zodia Capricorn te ajuta sa duci la bun sfarsit planurile legate de imobiliare.

HOROSCOP 2016 BALANTA CARIERA

Anul 2016 este benefic pentru noile proiecte incepute de Balanta, care va deveni si mai increzator in fortele proprii. Astrele se aliniaza favorabil pentru a combate piedicile pe care le pun colegii si concurenta. Planetele te vor ajuta sa nu mai iei decizii pripite, ci sa cantareasti fiecare oportunitate.

Simte-te liber sa iti asculti intuitia, caci Jupiter iti amplifica cel de-al saselea simt si iti deschide ochii.

Daca esti Balanta, Saturn te ajuta sa evoluezi, sa inveti – poti sa urmezi un curs, sa dai un examen pe care l-ai amanat, sa te reorientezi pe plan profesional. Sigur vei avea succes!

Acest an are potential maxim sa fie mai bun decat precendentul pentru tine, atat timp cat urmezi sfaturile astrelor si tii cont de alinierea planetelor vei avea parte de surprize placute, in special pe partea de finante si investitii! Mare atentie la relatii si la sanatate! Asadar, bun venit 2016!

HOROSCOP 2016 SCORPION – GENERALITATI

Anul 2016 vine cu multe bucurii pentru Scorpioni. Vei fi influentat de Jupiter si te vei orienta spre spiritualitate. Acest lucru te va face sa gasesti pasiuni si proiecte noi la care nici nu te gandeai ca iti pot aduce atat de multa fericire!

Vezi ce au pregatit astrele pentru toate aspectele din viata ta, daca esti Sagetator!

Afla cine sau ce ai fost intr-o viata anterioara

HOROSCOP 2016 SCORPION – SANATATE

Vei fi plin de energie si vitalitate pana in luna Iunie, cand vei resimti efectele eforturilor depuse fara masura. Din acest motiv, in partea a doua a anului 2016 vei fi mai obosit si mai slabit.

Mare grija, caci aceste doua lucruri iti pot aduce probleme grave de sanatate. Echilibreaza intotdeauna balanta intre munca si relaxare!

In plus, un plan alimentar pus la punct si cateva exercitii fizice nu ar strica!

HOROSCOP 2016 SCORPION – DRAGOSTE

Vei avea parte de mari schimbari pe plan sentimental intre Fabruarie si Mai 2016. Trebuie sa ai grija de situatia asta, mai ales daca esti implicat intr-o relatie si vrei sa iti tii partenerul langa tine. Totusi, daca rezolvi acest hop, vei reusi sa aduci pasiunea si entuzismul in relatia de cuplu.

Neptun in Pesti ii va ajuta pe nativii din Scorpion care sunt singuri sa isi gaseasca, in 2016, marea dragoste.

In ceea ce priveste celelalte relatii, sunt favorizate prieteniile, datorita lui Jupiter care parcurge zodia fecioara. Aceasta perioada este una dintre cele mai favorabile din viata ta pe plan profesional.

HOROSCOP 2016 SCORPION – BANI

Vei avea parte de aptitudinile financiare care sa te ajute sa iti gestionezi banii astfel incat sa faci investitii inteligente. Nu este gresit nici sa apelezi la experti pentru acest aspect!

Daca acorzi atentia asupra unor economii si asupra unui fond de pensii, vei preintampina efectele negative ale lui Saturn de la finalul anului 2016. Este indicat sa te orientezi spre moderatie.

HOROSCOP 2016 SCORPION – CARIERA

In perioada Aprilie si Septembrie ai mari sanse de promovare la locul de munca. In acest sens, te vor ajuta cursurile pe care le vei urma. Poti chiar sa descoperi o noua pasiune, la care nu stiai ca te pricepi.

Jupiter te va incuraja sa iti asculti intuitia, lucru care te va ajuta sa descoperi oportunitati ascunse. Asemenea unui inger pazitor, Jupiter te va veghea din umbra. Este un moment bun ca sa meditezi asupra planului profesional si social pentru a sti ce puteri ai si de ce esti capabil, astfel incat sa evoluezi in cariera.

Este posibil sa primesti o sansa de promovare sau o noua oprtunitate de angajare, iar Uranus te va impinge sa mergi mai departe. Provocarea este sa alegi drumul cel bun!

Se simte un aer de relaxare pentru Scorpioni in 2016. Situatia se va echilibra pe toate planurile vietilor lor si vor avea parte de sprijinul astrelor in toate demersurile lor.

HOROSCOP 2016 SAGETATOR – GENERALITATI

Pentru Sagetator, 2016 este un an al prosperitatii si al bucuriei. Daca esti nascut in aceasta zodie, vei gasi bucuria in cele mai mici detalii si vei invata sa te entuziasmezi la fiecare sansa ti-o da viata. Va fi un an cu o mare influenta pentru viitor!

Vezi ce au pregatit astrele pentru toate aspectele din viata ta, daca esti Sagetator!

HOROSCOP 2016 SAGETATOR – SANATATE

Pana la jumatatea lui 2016, sanatatea ta va fi mereu sub semnul intrebarii, caci esti predispus la mai multe afectiuni. Ai mai multa grija de conditia ta fizica!

HOROSCOP 2016 SAGETATOR – DRAGOSTE

Vei avea parte de ceva agitatie si aventura in 2016, lucru care nu este deloc benefic pentru cei implicati intr-un cuplu. Viata de familie va avea de suferit din cauza spiritului tau aventurier, iar tu vei incepe sa ai banuieli in privinta partenrului de viata. Comunicarea e singura ce va poate salva relatia.

Sagetatorii singuri vor reusi sa gaseasca pe cineva, insa este posibil ca relatiile formate in 2016 sa nu aiba un viitor. Dar, in mare parte, acest lucru depinde de tine! Prinde momentele in care influenta lui Uranus este puternica, deoarece iti va aduce dragoste la prima vedere!

HOROSCOP 2016 SAGETATOR – BANI

Vei avea cheltuieli pe zona de imobiliare, poate amenajezi sau repari ceva in casa. Acest lucru iti da de gandit si te face sa cauti solutii pentru a economisi.

Pe de alta parte, s-ar putea sa fii tentat sa cheltuiesti bani pe lucruri scumpe si luxoase, insa nu le lasa sa iti ia ochii, caci e mai important sa pui deoparte. Banii stransi in 2016 vor fi foarte importanti pe viitor. Luna Aprilie va fi cea mai benefica pentru a-ti stabili o strategie financiara.

HOROSCOP 2016 SAGETATOR – CARIERA

Ar trebui sa nu te avanti spre scopuri marete inca de la inceputul anului. Mai bine te ocupi de bilanturi si de rezolutii, astfel incat sa iti dai seama pe ce domeniu vrei sa te dezvolti. Nu uita sa colaborezi cu partenerii si colegii, caci ei te vor ajuta sa iti imbunatatesti abilitatile profesionale.

Ai mare noroc de influenta lui Jupiter care iti va scoate in care mai multe oportunitati ce te vor ajuta sa te remarci in fata sefilor si a colaboratorilor. Jupiter te va impulsiona sa ai mai mult curaj si mai multa incredere in ideile tale, iar tu trebuie sa profiti de aceasta conjuctura care se intampla doar o data la 12 ani!

Totusi, in vreme ce Jupiter te ajuta, Saturn iti pune piedici si nu te lasa sa vezi intotdeauan partea buna a lucrurilor si a omenilor. Saturn e planeta restrictiilor si a blocajelor, asa ca daca te lasi coplesit de influenta lui vei simti nevoia sa fugi si sa renunti. Nu te lasa! Lupta pana la capat pentru telurile tale!

Daca esti Sagetator, in 2016 il vei avea pe Jupiter drept aliat asa ca vei reusi sa construiesti lucruri valoroase, sa treci prin nou aventuri si sa cunosti o multime de oameni nou. Anul 2016 va fi exact pe gustul tau!

HOROSCOP 2016 CAPRICORN – GENERALITATI

Anul 2016 va fi unul mult mai linistit pentru Capricorni, decat a fost 2015. Daca s-au obisnuit cu ritm rapid, Capricornii vor fi nevoiti sa se adapteze la o perioada de calm si de pace. Practic, 2016 este anul ideilor, al viziunilor, care au nevoie de timp pentru a se aseza si a da roade. Astrele te influenteaza in special in zona carierei si a calatoriilor.

Vezi ce au pregatit astrele pentru toate planurile din viata ta, daca esti Capricorn!

HOROSCOP 2016 CAPRICORN – SANATATE

Din luna aprilie 2016 va trebui sa acorzi o atentie deosebita sanatatii tale. Fii grijuliu in special cu ceea ce mananci, alege legume, fructe si completeaza-ti dieta cu nuci si seminte. Faptul ca vei avea cateva luni agitate pe plan profesional isi va pune amprenta asupra sanatatii tale si ai nevoie de suplimente nutritive pentru un plus de vitalitate.

Pe plan mental, ai nevoie de relaxare si de meditatie. Ar fi bine sa incepi un curs de yoga sau sa alegi unele tehnici de meditatie pe care sa le practici zilnic, timp de cateva minute.

HOROSCOP 2016 CAPRICORN – DRAGOSTE

Pe plan personal, se leaga foarte multe relatii de prietenie. Iti gasesti stabilitatea emotionala cu ajutorul oamenilor din jurul tau.

De asemenea, dragostea infloreste incepand cu luna Iunie, iar in relatiile stabile sunt sanse mari pentru conceperea unui copil. Daca ai de incheiat niste socoteli mai vechi, vrei sa termini o relatie, vrei sa finalizezi niste neintelegeri, in martie este momentul, caci Saturn te sustine. Totusi, cand vine vorba despre decizii radicale, intervine si Pluton, care s-ar putea sa aiba o influenta negativa asupra ta! Aceasta planeta te poate impinge chiar sa termini o relatie de iubire, de prietenie sau cu un membru al familiei, doar pentru a incheia o disputa veche. Nu aceasta e calea!

HOROSCOP 2016 CAPRICORN – BANI

In special in prima parte a anului 2016, Capricornii vor avea parte de castiguri neasteptate!

Anul 2016 iti va aduce sansa de a calatori, iar una dintre excursii s-ar putea sa fie chiar un punct de cotitura pentru cariera ta. Asa ca nu te teme sa dai bani pentru destinatiile la care visezi, deoarece faci o investitie in viitorul tau.

Aceste calatorii vor reprezenta si o deschidere catre cunoastere si educatie care se vor reflecta chiar si in anul 2017.

HOROSCOP 2016 CAPRICORN – CARIERA

Ai o multime de obstacole de depasit, insa poti sa treci peste toate cu o strategie bine pusa la punct. Lasa la o parte sentimentele si emotiile si incearca sa te concentrezi pe planurile tale profesionale. Acestea vor avea nevoie de toata energia ta.

Te astepta un an in care va trebui sa iti asumi responsabilitatea pentru cateva decizii din trecut. Totusi, acesta nu este neaparat un lucru rau, caci te vor ajuta sa evoluezi in cariera. Saturn te ajuta sa te conectezi cu sinele tau launtric si sa iti gasesti inspiratia pentru a adopta hotararile potrivite. Important este sa stii clar ceea ce iti doresti, caci astrele te vor ghida pe parcurs.

Anul 2016 este unul de bilant pentru Capricorni. Vor trage linie si vor vedea, in final, ce trebuie sa incheie din trecut. Apoi, vor alege calea pe care sa o urmeze – vor o cariera prospera, o familie mare sau experiente noi? – sa vor porni spre scopul propus. Asadar, daca esti Capricorn, vei avea de ce sa ii multumesti anului 2016!

HOROSCOP 2016 VARSATOR – GENERALITATI

In 2016, pentru zodia Varsator planetelor vor avea o influenta mare mai ales asupra banilor, calatoriilor, prietenilor si spiritualitatii.

Vezi ce au pregatit astrele pentru toate aspectele din viata ta, daca esti Varsator!

HOROSCOP 2016 VARSATOR – SANATATE

Ai grija caci daca sanatatea ta fizica este protejata de astre, pe plan mental esti foarte vulnerabil. Eforturile pe care le depui pe plan profesional si personal iti vor aduce o cadere nervoasa.

Mare atentie atunci cand conduci! Esti predispus la accidente!

HOROSCOP 2016 VARSATOR – DRAGOSTE

Dragostea va fi principala ta procupare in anul 2016, iar relatiile de cuplu vor fi extrem de armonioase. Vei simti ca ai o legatura emotionala mai puternica cu partenerul de viata intre lunile August si Octombrie 2016. Cuplurile stabile se vor gandi la a concepe un copil, iar o decizie in acest sens va fi luata in Noiembrie.

Cei care sunt singuri, isi vor gasi sufletul pereche abia in Decembrie 2016.

Relatia cu familia si cu copiii este excelenta pentru Varsatori.

HOROSCOP 2016 VARSATOR – BANI

Esti predispus la cheltuieli, insa bucura-te! Ai de unde sa dai bani! Astrele iti pregatesc o perioada plina de satisfactii financiare – poate cel mai bun an din viata ta in ceea ce priveste situatia materiala!

Te poti astepta la cadouri si surprize din partea persoanelor apropiate si vei avea parte de multe castiguri neasteptate. Nu ar fi rau sa joci la loterie!

Astrele te indeamna si te ajuta sa calatoresti, asa ca cele mai mari investitii din acest an nu vor fi in bunuri materiale, ci in excursii, drumetii si vizite in diverse orase. Aceste calatorii vor fi extrem de benefice pentru tine, deoarece iti vei regasi sinele interior si vei deveni mai spiritual, iar ideile marete pe care le astepti de ani de zile vor veni mai usor!

HOROSCOP 2016 VARSATOR – CARIERA

Saturn va parasi casa carierei Varsatorilor, unde a stationat timp de doi ani. Aceasta tranzitie va aduce o revolutie in interiorul nativilor din Varstor care vor simti nevoia unei schimbari!

Alinierea astrelor in 2016 te ajuta sa incepi noi aventuri pe plan profesional. Vei avea parte de sprijin din partea celor din jur si te vei simti extrem de increzator in fortele proprii. Asa ca daca vrei sa iti schimbi locul de munca sau chiar domeniul de activitate, ai mare succes!

Ia in considerare si posibilitatea de a urma un curs, poate pentru o limba straina. Vei invata foarte repede, datorita influentei benefice a astrelor si te va ajuta sa iti deschizi mintea pentru a vedea lucrurile din diferite perspectiva.

Prezenta lui Jupiter in zodia Balanta din luna septembrie aduce Varsatorilor multe bucurii si oportunitati, in special pe domeniile pe care le guverneaza – calatorii, strainatate, educatie superioara. Jupiter te ajuta sa iti largesti orizonturile.

HOROSCOP 2016 PESTI– GENERALITATI

Pestii vor fi la fel de orientati spre spiritualitate ca de obicei, doar ca de aceasta data astrele le sustin demersurile. Meditatia va fi calea lor de a evada din rutina si de a-si regasi echilibrul. Va fi un an ce va marca mai multe segmente din viata Pestilor: relatiile, banii si cariera.

HOROSCOP 2016 PESTI – SANATATE

Pestii vor avea o stare de sanatate buna pe tot parcursul anului. Singura problema pe care ar putea sa o aiba ar fi cauzata de influenta negativa a stresului si a emotiilor asupra fizicului.

Totusi, daca reusesti sa treci usor peste probleme, nici nu te vei imbolnavi! Dupa cum am mentionat, meditatia si spiritualitatea te vor ajuta sa readuci starea de bine.

HOROSCOP 2016 PESTI – DRAGOSTE

Jupiter se afla in casa relatiilor si a casatoriei pana pe 9 septembrie, ceea ce inseamna ca primele luni ale anului vor fi dedicate relatiei cu partenerul de viata dar si cu familia si prietenii.

Daca esti singur, vei gasi iubirea intre lunile Martie si Iulie, dupa ce vei fi depasit o perioada un pic mai dificila pe plan sentimental.

Nativii in Pesti care sunt casatoriti vor redescoperi pasiunea in cuplu in acest an. De altfel, va fi un an cu multa armonie in relatiile amoroase ale Pestilor – se poate ca intre Septembrie si Noiembrie 2016 sa se iveasca unele probleme, dar nimic grav.

HOROSCOP 2016 PESTI – BANI

Jupiter iti influenteaza acest segment, motiv pentru care vei avea cel mai bun inceput de an din viata ta! Vei avea parte de un noroc neasteptat si vei reusi sa castigi mai mult decat te-ai fi gandit.

Este un an foarte bun din punct de vedere financiar pentru Pesti. Vei reusi sa investesti inteligent la inceputul anului, lucru care te va ajuta sa castigi destul cat sa iti acoperi imprumuturile pana in vara lui 2016. De aceea, sfarsitul anului este potrivit pentru a te implica in noi proiecte care sa te ajute sa iti rotunjesti veniturile.

HOROSCOP 2016 PESTI – CARIERA

Pana in luna Mai vei avea o multime de oportunitati capcana: va trebui sa fii foarte atent la ceea ce alegi, caci te poti trezi implicat in diverse activitati care nu iti aduc niciun castig.

Pe de alta parte, influenta lui Saturn (care se va simti in urmatorii doi ani) te ajuta sa atingi un punct culminat in cariera ta. Chiar daca simti ca nu iti vei atinge scopurile, daca esti constiincios, ambitios si muncitor, Saturn te va rasplati si vei vedea rezultate uimitoare. Trebuie doar sa fii constienti de valoarea ta si sa iti folosesti resursele pentru a influenta pozitiv directia spre care se indreapta cariera ta. Ai grija, caci influenta benefica a lui Saturn nu va mai fi atat de puternica in urmatorii 28 de ani, asa ca poti zice ca e o sansa unica in viata.

Pe tot parcursul anului 2016, Neptul se afla in Pesti, el fiind si guvernatorul acestei zodii. Din acest motiv, nativii din Pesti sunt inspirati sa obtina realizari marete si sa se descopere ca persoana. Energia pozitiva a planetelor va spirjini planul iubirii si pe cel al banilor, astfel incat 2016 sa fie un an excelent pentru Pesti.

Sursa text: revista Teo