HOROSCOP 2017. Afla care sunt ZODIILE care se vor IMBOGATI anul viitor

Descopera cum vei sta cu banii in anul 2017 si ce poti face pentru a-ti imbunatati situatia financiara!

SCORPION

Inca de la inceputul anului ai senzatia ca munca ta nu este rasplatita pe masura si vei avea de cateva ori momente in care vei vrea sa reprosezi sau sa abandonezi. Cu toate acestea, vei reusi sa te aduni si sa mergi pe aceeasi linie cu ambitie, iar la final de 2017 vei culege roadele muncii tale inzecit. Aceasta perioada va fi o invatatura prin care vei intelege ca poti obtine tot ce vrei daca nu te lasi si lupti cu toata puterea ta!

Sagetator

Situatia ta financiara nu iti va face probleme in 2017, insa va trebui sa depui eforturi pentru a o mentine constanta. Daca uneori castigi sume de bani neasteptat de mari, alteori abia izbutesti sa te mentii la acelasi nivel. La un bilant atent facut la finalul acestui an vei constata ca o duci exceptional de bine, mai ales datorita economiilor pe care le-ai facut de-a lungul timpului.

Capricorn

Nu vei intampina probleme cu banii in acest an, insa nici nu se poate spune ca o duci excelent sau castigi mai mult decat de obicei. Este foarte important sa nu cedezi in fata esecurilor si sa mergi mai departe urmarindu-ti telurile. Ai nevoie de o ambitie mai mare pentru a izbuti in viata! Daca esti implicata in afaceri, da-ti seama la timp daca te indrepti spre succes sau nu!

CITESTE SI: HOROSCOP IANUARIE 2017: PREVIZIUNI ASTRALE COMPLETE PENTRU PRIMA LUNA A NOULUI AN

Varsator

Se anunta vesti bune pentru tine pe plan financiar, insa ele nu vor veni din primele luni ale acestui an.

Trebuie sa ai rabdare si vei reusi sa iti umpli conturile. Axeaza-te doar pe lucrurile concrete, evita supozitiile si promisiunile, dar nici nu trage de nimeni pentru a munci cot la cot cu tine. De una singura vei reusi mai mult in viata, plus ca te vei bucura doar tu de castig.

Pesti

Trebuie sa acorzi mai multa atentie banilor in acest an, mai ales daca pana acum ai tot avut probleme in acest sector al vietii tale. Concentreaza-te si fa pasi mici, dar de succes in cariera ta, indiferent daca e vorba de studii sau de locul de munca. In prima parte a anului cheltui bani in mod nejustificat si inutil, iar in cea de-a doua parte vei munci pe branci pentru a-i recupera sau a castiga mai multi. 

Berbec

Este foarte important ca in acest an sa te gandesti mai mult sa ai stabilitate pe viitor, decat sa te bucuri de micile castiguri de moment. Fa-ti planuri serioase pentru 2017 si pune-le in aplicare cu ajutorul celor in care ai incredere. Nu este exclus ca urmand acesti pasi sa ai mari sanse de succes. Nu te astepta sa ti se umple buzunare peste noapte si da dovada de rabdare si maturitate!

Taur

Chiar daca incepi anul mai putin in forta, cu multa perseverenta vei reusi spre final sa castigi mult mai multi bani decat in prezent. Chiar daca muncesti mult sa te afirmi si sa atragi atentia persoanelor care trebuie, vei fi dezamagita sa vezi cum initial eforturile sunt inutile. Din luna septembrie in colo, planurile tale incep sa prinda contur mai ales daca e vorba de afaceri initiate de tine. Chiar si asa, se recomanda prudenta cu cheltuielile.

Gemeni

Nu vei reusi nici anul acesta sa iti redresezi situatia financiara asa cum ti-ai dori. Daca vezi ca nimic nu iese cum ti-ai planificat, ar trebui sa iti indrepti atentia catre altceva, altfel va fi timp irosit inutil. Fa ceva cu viata ta, incearca sa iti imbogatesti cunostintele si sa te specializezi, chiar daca iti place ceea ce faci in prezent. Orice limitare te opreste din evolutia profesionala si nu vei reusi sa ai mai multi bani in buzunare.

CITESTE SI: HOROSCOP 2017: CUM VEI EVOLUA IN CARIERA IN FUNCTIE DE ZODIE

Rac

Nu vei reusi sa castigi mai multi bani in 2017, insa nici nu te poti plange de situatia ta financiara.

Este momentul sa recuperezi tot ce ai pierdut, pentru ca stagnarea ta se intampla din cauza unor decizii proaste pe care le-ai luat in trecut. Dupa ce revii la normal cu munca, vei avea sansa si vei vedea mult mai usor oportunitatile care se invart pe langa tine.

Leu

Incearca anul acesta sa nu faci investitii, chiar daca unele tentatii sunt mari. Daca urmezi acest sfat, vei reusi ca pe tot parcursul lui 2017 sa ai o situatie financiara stabila. Daca ai evenimente planificate din timp, fa unele economii pentru a nu-ti ingreuna traiul de zi cu zi dupa ce participi la ele. Unele oportunitati grozave vor trece pe langa tine fara sa iti dai seama, insa va fi prea tarziu sa le prinzi din urma.

Fecioara

Anul acesta vei avea sanse mari de a castiga mai multi bani, insa trebuie sa fii foarte energica si pusa pe treaba. O oferta de nerefuzat isi va face aparitia la mijlocul anului si va veni cu o schimbare radicala pentru tine. Fie te muti cu jobul in alt oras, fie iti schimbi complet domeniul de activitate, cert este ca buzunarele se vor umple cat ai clipi. Daca se aduce in discutie problema unei mosteniri, ai grija sa procedezi in conformitate cu legea pentru a avea liniste!

Balanta

Daca te concentrezi pe acest plan al vietii tale, vei reusi pana la urma sa castigi mai multi bani. Cu toate acestea, nu permite nimanui sa profite de situatia ta financiara si ai grija la persoanele care iti vor deveni brusc cei mai buni prieteni. Daca veniturile tale cresc, astepta-te si la o marire a cheltuielilor pentru ca standardul de viata ti se ridica. Cat muncesti, atat castigi!

Sursa text: eva.ro