HOROSCOP 2017. Afla cum stai cu DRAGOSTEA anul viitor in functie de ZODIE

Descopera care va fi situatia ta amoroasa in 2017 si vezi ce poti face pentru a o imbunatati!

Scorpion

Ai toate sansele sa iti intalnesti marea iubire in acest an, insa perioada cea mai favorabila este in primele luni. E foarte important sa nu te arunci cu capul inainte si sa incepi o poveste de iubire care poate fi sortita esecului. Cu cat iei lucrurile mai incet, cu atat rezultatul va fi mai bun. Daca esti angajata deja intr-o relatie serioasa, vei avea parte si de bune si de rele. Relatia sau casnicia ta va fi pusa la grea incercare la jumatatea anului si atunci va fi momentul in care veti vedea daca sunteti facuti unul pentru celalalt. Din fericire, prin iarna lucrurile vor reveni la normal, insa doar daca veti reusi sa comunicati suficient.

Sagetator

Cu siguranta daca iti propui sa ai un iubit, anul acesta il vei avea. Totul depinde doar de tine si de ceea ce iti doresti de la viata. Este foarte important sa iti alegi cu grija persoana pe care pui ochii si sa incerci sa nu amesteci viata profesionala cu cea amoroasa. Altfel, rezultate nu ar fi dintre cele mai bune. Daca esti angajata intr-o relatie sau casnicie, exista riscul de-ti pierde interesul fata de persoana iubita. E important sa mentii vie flacara iubirii daca vrei ca relatia ta sa fie una de lunga durata. Din fericire pentru tine, sansele de a reusi sunt garantate, tu si partenerul tau mergand in acelasi sens fara sa constientizati acest lucru.

Capricorn

Nu te concentrezi prea mult pe latura sentimentala in acest an, de aceea faptul ca nu iti vei gasi un iubit se va datora doar deciziei tale. Te lasi purtata de val si nu cedezi presiunilor celor din jur, insa e posibil ca de la jumatatea lui 2017 sa apara cineva in viata ta caruia sa nu ii poti rezista. Daca esti angajata intr-o relatie serioasa, atunci nu e momentul sa aduci in discutie aparitia unui copil in viata voastra. Orice plan va fi sortit esecului, asa ca sfatul astrelor este de a lasa lucrurile sa vina de la sine. Ai face bine sa nu investesti prea multe resurse in acest sector al vietii tale!

Varsator

Nu vei duce lipsa de admiratori in acest an, insa nici nu te poti lauda cu vreo cucerire de succes. Este foarte important sa nu te multumesti cu oricine doar pentru a nu fi singura, de aceea mai bine renunti la compania unor barbati decat sa ai un 2017 plin de compromisuri si nemultumiri. Daca esti angajata intr-o relatie serioasa sau esti casatorita, atunci trebuie sa inveti sa nu iti fortezi partenerul sa faca ceea ce iti doresti doar tu. E foarte important sa existe intelegere de ambele parti si sa nu va grabiti spre viitor uitand sa va traiti prezentul!

Pesti

Nu e nimic sigur, dar e posibil sa intalnesti pe cineva special. Ai un sarm de care nu esti constienta si atragi multi admiratori fara sa vrei. Dintre acestia, doar cativa iti pot ajunge la inima si asta doar daca iti inteleg si iti accepta stilul de viata pe care l-ai avut pana acum. Oricine va vrea sa te schimbe va avea o bila neagra! Daca ai deja un iubit sau un sot, atunci cel mai probabil vor exista si certuri, dar si momente de romantism. Discutiile aprinse dintre voi vor fi normale si pe teme banale, asa cu nu trebuie sa te ingrijoreze un ton putin mai ridicat, mai ales ca aceste lucruri s-au intamplat si in anii anteriori.

CITESTE SI: HOROSCOP 2017: AFLA CUM STAI CU SANATATEA ANUL VIITOR, IN FUNCTIE DE ZODIE

Berbec

Acest an se va invarti mai mult in jurul flirtului si al aventurii. Daca iti faci totusi sperante cu privire la viitorul unei relatii abia la inceput de drum, atunci cel mai probabil vei fi dezamagita sau vei suferi. E foarte important sa alegi bine persoana careia esti dispusa sa ii oferi tot ce ai, altfel ar fi indicat sa te rezumi doar la o distractie de moment. Daca ai un iubit stabil, anul 2017 va fi unul lipsit de incidente majore, insa totul se rezuma la comunicarea onesta dintre tine si partener. Daca aceasta va lipsi, riscul degradarii relatiei va creste, iar comportamentele voastre unul fata de celalalt s-ar putea degrada. Nu lasa gelozia sau banii sa se puna in calea fericirii tale!

Taur

Pentru tine, inceputul anului 2017 va fi plin de sperante desarte. Ai putea crede ca ti-ai intalnit alesul inimii, insa se va dovedi contrariul. Chiar daca te indragostesti fulgerator, ar trebui sa ramai cu picioarele pe pamant, sa nu crezi toate promisiunile care ti se fac, si sa n-ai asteptari prea mari. Orice relatie in care te angajezi anul acesta va fi sortita esecului. In cazul in care ai deja un iubit sau un sot, acum este momentul sa treceti la nivelul urmator al relatiei. Daca iti doresti cu adevarat acest lucru, fa tu primul pas si nu mai astepta dupa el! Vei avea parte de multe schimbari, insa toate se vor dovedi benefice pentru viata ta amoroasa.

Gemeni

E posibil ca anul acesta sa incepi o poveste de dragoste cu o persoana pe care nu ai privit-o niciodata in acest fel. Chiar daca veti avea parte de suisuri si coborasuri, e important sa comunici cu partenerul tau si sa va rezolvati problemele. Cel mai probabil, orice relatie inceputa acum nu te va face sa simti ca evoluezi, insa vei simti iubirea la maximum! Vestile proaste vin si pentru Gemenii care sunt angajati intr-o relatie serioasa. Acestia vor intampina multe probleme si vor avea parte de certuri care le vor consuma resursele. Esti nemultumita de faptul ca partenerul tau nu ia niciodata initiativa si vei simti ca trebuie sa iei atitudine cu privire la planurile voastre de viitor.

Rac

Desi cuceresti foarte usor multi barbati din jurul tau, anul acesta vei alege o persoana total nepotrivita. Vei avea parte de o iubire pasionala, dar va trece la fel de repede cum a si venit. Cu toate acestea, 2017 va fi un an mult mai bun pentru tine pe plan amoros. Daca esti angajata intr-o relatie serioasa, e nevoie sa renunti la orgoliu si sa faci unele compromisuri pentru ca aceasta sa functioneze cum trebuie. Pentru linistea ta, scapa de excesele de gelozie si dorinta de a-ti controla iubitul la orice pas. Pentru un viitor frumos impreuna, aveti nevoie de incredere unul in celalalt.

Leu

Chiar daca anul nu incepe promitator pentru tine pe plan amoros, spre finalul lui te vei linisti in bratele unui barbat care iti ofera exact ce ai nevoie. Un flirt nevinovat poate fi inceputul unei relatii de durata daca nu pornesti cu sperante mari sau sacrificii. Cheia succesului este sa te lasi purtata de val si sa fii relaxata! Daca relatia ta este una stabila, anul 2017 va veni si cu bune si cu rele. Din cauza lipsei de comunicare, vei acumula frustrari pe care le vei transforma in ura. Nu va dura mult pana cand totul va reveni la normal, insa este nevoie de cateva eforturi pentru a reaprinde flacara iubirii dintre voi. La finalul anului vei aprecia mult mai mult tot ceea ce ai.

Fecioara

Nu sunt sanse sa iti intalnesti marea iubire in acest an, insa e posibil sa faci cunostinta cu o persoana care te pune pe ganduri. Cu siguranta nu stii ce vrei de la tine si astfel nu iti poti contura o idee asupra viitorului tau amoros. Daca esti angajata intr-o relatie serioasa, anul 2017 ar putea fi plin de presiuni si stres pentru tine. Nu sunt excluse certurile serioase cu partenerul de viata, insa daca voi doi sunteti uniti puteti trece peste orice. Incercati sa ignorati tot ce e in jurul vostru si sa va vedeti de viata!

CITESTE SI: HOROSCOP 2017: CUM VEI EVOLUA IN CARIERA ANUL VIITOR, IN FUNCTIE DE ZODIE

Balanta

E posibil ca anul acesta sa te indragostesti nebuneste de o persoana total nepotrivita. Daca la inceput totul ti se va parea perfect, pe parcurs vei realiza ca ai facut o alegere gresita. Din pacate pentru tine, increderea mare pe care le-o acorzi celor din jur va fi inamicul tau principal. Daca esti angajata intr-o relatie serioasa, vei constata cat de diferita esti de partenerul tau. Uiti sa-i apreciezi acestuia calitatile si te axezi mai mult pe defecte. Daca timpul v-a dovedit ca sunteti puternici, atunci traseul vostru va fi acelasi de acum inainte. In schimb, daca relatia a tot scartait, asteapta-te la schimbari majore.

Sursa text: eva.ro