HOROSCOP 2017: Afla cum stai cu SANATATEA anul viitor, in functie de ZODIE

Descopera cum stai cu sanatatea in 2017 si ce poti face pentru a scapa de problemele cu care te confrunti, in functie de zodia ta!

Sagetator

Este foarte important ca in 2017 sa stii sa te opresti la timp. Orice exces iti va cauza, ceea ce inseamna ca trebuie sa iti reincarci mereu bateriile atunci cand simti ca nu mai poti. Un program intens la locul de munca si poate o viata sentimentala dezordonata isi poate pune amprenta asupra sanatatii tale.

De asemenea, astrele iti recomanda mai multa responsabilitate cu privire la acest sector al vietii tale si te sfatuiesc sa privesti in trecut si sa incerci sa inveti din greselile comise.

Capricorn

Nu vei da dovada de prea multa energie in acest inceput de an, insa habar nu ai ce o sa iti demonstreze 2017. Daca nu esti suficient de motivata pentru a acorda atentie sanatatii tale, unele situatii imprevizibile cu care te vei confrunta vor avea menirea de a-ti da o lectie de viata.

Ia-le ca pe niste avertismente si ai grija de tine chiar daca nu intampini neplaceri pe acest plan. Esti o zodie privilegiata si nu ai motive sa iti plangi de mila!

Varsator

Sanatatea ta psihica se va juca cu tine in acest an si nu trebuie sa iei deloc in ras acest lucru. Forma ta fizica este una buna, insa oboseala si transformarile radicale la care ai fost supusa in ultimul timp isi vor pune amprenta asupra ta.

Trebuie sa dai dovada de mai mult pozitivism, mai ales daca ai trecut printr-o nastere sau printr-o despartire de o persoana draga, si sa iti vezi de activitatile tale zilnice asa cum te-ai obisnuit. Nu trebuie, insa, sa treci nici in extrema cealalta, aceea de a te scufunda in munca pentru a-ti ocupa mintea in permanenta cu altceva.

Pesti

O igiena corespunzatoare te poate scapa in 2017 de multe probleme de sanatate. Astrele recomanda prudenta si impunerea unor reguli stricte de la care sa nu iti permiti sa te abati. Protejeaza-te de emotii negative si de suprasolicitare, altfel ai putea dezvolta probleme cardiace. Nu ingora niciun semnal de alarma pe care ti-l transmite organismul tau si astfel vei reusi sa iti descoperi bolile in stadiu incipient. Suportul celor dragi iti va fi foarte util in recuperare.

Berbec

Incepi anul destul de obosita, fapt care ar putea semnala nevoia de o pauza mai lunga pentru recuperare. Trebuie sa ai mai multa grija la programul de masa, dar si la alimentele pe care le consumi. Daca ai vicii, se recomanda sa renunti la ele nu mai tarziu de jumatatea acestui an, altfel exista riscul aparitiei unei afectiuni serioase. Nu sunt excluse pe parcursul lui 2017 nici accidentele la locul de munca, insa totul se petrece din cauza agitatiei tale si nu va fi atat de grav precum vrei sa para.

Taur

Starea ta de sanatate si conditia fizica te-au preocupat intotdeauna, iar acest lucru nu se va schimba nici in 2017. E posibil ca in acest an sa te imbolnavesti, zonele tale sensibile fiind stomacul si rinichii. Din fericire, le vei descoperi in stadiu incipient si daca vei urma cu sfintenie indicatiile medicului, vei scapa imediat de probleme. Spre finalul anului, analizele iti vor iesi perfect, dar vei ramane cu o teama care se va pierde in timp!

Gemeni

In prima parte a acestui an nu te vei confrunta cu niciun fel de problema de sanatate. Cu toate acestea, daca ai suferit in trecut de anumite afectiuni, este foarte important sa te tii in continuare de regimul pe care ti l-a impus medicul. Nu este indicat sa tratezi nici macar o raceala cu leacuri babesti pentru ca organismul tau este sensibil si nu trebuie sa il supui la si mai mult chin. Cu cat esti mai preocupata de acest sector al vietii tale, cu atat vei duce o viata lipsita de neplaceri.

CITESTE SI: HOROSCOP 2017: Cum vei evolua in CARIERA anul viitor, in functie de ZODIE

Rac

Orice boala care se va prinde de tine in acesta an poate avea riscuri majore in cazul in care este ignorata. Indiferent de cat de banala ar fi, indicat este sa mergi la medic pentru un tratament corespunzator. In cazul in care nu prezinti simptome, ai face bine sa mergi din cand in cand sa iti faci analize de rutina. Nu este exclus sa intampini probleme cu spatele, mai ales daca jobul tau presupune statul mult pe scaun. E nevoie de mai multa activitate fizica si sport pentru a evita orice astfel de complicatie.

Leu

2017 vine cu multa liniste pentru tine pe acest plan al vietii tale. Sanatatea nu iti va crea niciun fel de problema, mai poti primi chiar vesti bune. Daca ai suferi recent de vreo boala, cel mai probabil in aceasta perioada vei scapa definitiv de ea. Daca ai in plan sa ramai insarcinata sau esti deja, trebuie sa devii o persoana mai organizata si sa ai mare grija la alimentatie si exagerari. Astrele recomanda evitarea exceselor si in cazul barbatilor.

Fecioara

Daca fizic o vei duce destul de bine anul acesta, nu acelasi lucru se poate spune si despre starea ta psihica. Se impune mai multa atentie in ceea ce priveste problemele feminine de sanatate, mai ales daca in trecut ai tot avut de furca cu asta. Nu lua in ras sfaturile pe care le-ai primit din partea doctorilor de-a lungul timpului doar pentru ca acum te simti bine si ai scapat de griji. Protejeaza-te de rautatile celor din jur si nu mai pune la suflet orice nimic!

Balanta

Anul 2017 vine cu aceeasi lentoare pe care ai avut-o si pana acum, insa lipsa ta de vitalitate poate ascunde probleme mai serioase decat crezi. E momentul sa te ocupi mai mult de sanatatea ta si sa iti faci un set complet de analize. Nu este exclus sa afli ca ai probleme digestive sau intestinale, dar nu trebuie sa dramatizezi si sa cedezi psihic. Nu profita de statutul de om bolnav pentru a lenevi si mai mult, mobilizeaza-te si fa-ti activitatile ca si cand nu ai avea nimic. Iti va trece mult mai usor asa!

Scorpion

Anul acesta va fi unul destul de instabil si nici nu vei afla sigur cauza problemelor de sanatate cu care te confrunti. E posibil sa fie toate o tensiune care iti provoaca aceste stari de rau, si drept urmare trebuie sa te controlezi mai mult si sa scapi de emotiile puerile. Daca stii ca suferi de o anumita afectiune, exista riscul ca in 2017 aceasta sa persiste sau chiar sa se inrautateasca. Esti supusa unui stres continuu, dar te vei linisti in cea de-a doua parte a anului.

Sursa text: eva.ro