HOROSCOP 2017: Cum vei evolua in CARIERA anul viitor, in functie de ZODIE

Descopera cum vei evolua in cariera in 2017 si ce poti face pentru a-ti imbunatati viata profesionala!

Scorpion

Vei munci mult anul acesta si de multe ori vei avea senzatia ca o faci degeaba. Chiar daca nu vei avea parte de o avansare, rasplata va veni cu sume de bani care te vor surprinde extrem de placut. Tot chinul prin care vei trece pe parcursul lui 2017 se va sfarsi cu liniste si satisfactii majore. Aprecierea pe care o vei vedea la cei din jurul tau te va ambitiona si mai tare, insa vei avea nevoie totusi de o pauza pentru a-ti reincarca bateriile!

Sagetator

Chiar daca in majoritatea timpul vei munci mult, vor exista si situatii in care te vei folila. Din pacate pentru tine, exact atunci vei fi atrage atentia superiorilor tai si vei fi nevoita sa suporti umilintele.

Nu este o tragedie, ci exista chiar si o parte bune in aceasta situatie care te face sa te mobilizezi. Realizarile tale profesionale se datoreaza in primul rand tie, dar si a celor din jur care nu te lasa sa stai o clipa!

Capricorn

Anul acesta se invarte in jurul negocierilor si al afacerilor. Este foarte important sa misti lucrurile din loc, dar sa abandonezi acele proiecte care nu se indreapta catre directia cea buna. Este favorabila munca in echipa si comunicarea cat mai deschisa cu colegii sau superiorii tai. Tinteste sus pe plan profesional si vei fi surprinsa!

Varsator

Anul acesta exista riscul unei dispute cu un partener de afaceri sau cu un coleg de serviciu. Ce-i drept, unde sunt mai multe persoane nu are cum sa nu iasa scantei mai ales cand la mijloc sunt banii. Trateaza cu maxima seriozitate aceste incidente si incearca in 2017 sa lucrezi mai mult de una singura. La finele anului sansa de a avansa in cariera este foarte mare, trebuie doar sa prinzi oportunitatile care ti se ofera din zbor.

Pesti

Nu se anunta vesti marete cu privire la cariera ta in acest an, cel mai probabil vei stagna fara sa poti face ceva in acest sens. Nu ai prea multe usi deschide la locul de munca actual, iar oportunitatile de avansare sunt destul de limitate. Daca acest lucru te frustreaza, incearca sa iti gaselti ceva nou care sa te reprezinte si care sa iti satisfaca nevoile.

Berbec

Anul acesta sunt favorabile proiectele de grup, cel mai probabil initiate de tine si care nu prevad rezultate imediate. Te concentrezi mai mult pe stabilitatea financiara pe termen lung, ceea ce se poate dovedi cea mai buna decizie. Impresia pe care o lasi superiorilor sau profesiorilor va fi una buna si vei avea sansa la jumatatea lui 2017 sa fii remarcata si recompensata.

Taur

Anul acesta vei fi nevoita sa muncesti foarte mult pentru a obtine tot ce iti doresti. Inainte de a pleca la drum, trebuie sa iti stabilesti bine telurile. La fel ca si in cazul banilor, avansarea ta profesionala va veni cand nici nu mai sperai, la finele lui 2017. Ce vei obtine acum, insa, va avea succes garantat si iti va oferi o stabilitate reala in ceea ce priveste viitorul tau.

CITESTE SI: HOROSCOP 2017: Afla cum stai cu SANATATEA anul viitor, in functie de ZODIE

Gemeni

Este un an favorabil pentru cursuri si examene in incercarea de a evolua pe plan profesional. Orice specializare sau perfectionare te va ajuta pe viitor sa obtii banii pe care ii meriti. E posibil ca la jobul actual sa nu fii apreciata asa cum trebuie, drept urmare sa te plafonezi si sa nu poti avansa. Urmareste calea spre mai bine si gaseste-ti un job unde sefii chiar au nevoie de serviciile tale si ar face orice pentru a le avea si pastra.

Rac

Vei munci extrem de mult anul acesta din cauza ca ai ramas in urma cu sarcini care pareau urgente.

Nu vei fi apreciata pentru orele suplimentare si volumul de munca pe care il ai, pentru ca sefii tai te va direct raspunzatoare pentru intarzierile produse. Fii multumita ca nu esti sanctionata si da dovada de responsabilitate, iar la finalul anul vei scapa de aceste datorii morale.

Leu

Anul acesta vei lupta pentru a avansa profesional, insa planul de acasa nu se potriveste cu cel din targ. Din pacate, unii colegi cu care nu te intelegi iti vor pune piedici si vei rata o oportunitate grozava. Vei reusi sa treci cu bine peste aceasta dezamagire, iar apele se vor linisti in a doua parte a anului 2017. Atentia joaca un rol important de acum inainte in atingerea telurilor.

Fecioara

Anul 2017 vine cu oportunitati grozave pentru avansarea ta profesionala, insa pentru ca acest lucru sa se intample trebuie sa faci sacrificii mari. Vei fi nevoita sa renunti la viata ta de pana acum, insa cu multa determinare vei duce totul catre directia cea buna. Doar munca te poate propulsa si nicidecum o atitudine profitoare din partea ta. Nu te lasa pacalita de nimeni si nu iti pune banii la bataie doar pentru ca ti se fac promisiuni!

Balanta

Anul acesta e nevoie de multe eforturi pentru a obtine ceea ce iti doresti, insa succesul va fi garantat daca te axezi pe acest sector al vietii tale. Nimic nu pare sa stea in calea ta, pana cand unii oamnei vor incerca sa profite de tine si te pot face sa pierzi tot ce ai castigat pana acum. Fii cu mare bagare de seama, mai ales ca esti agitata si nu iti mai vezi capul de treaba.

Sursa text: eva.ro