HOROSCOP 2017. PREVIZIUNI ASTRALE COMPLETE pentru fiecare zodie in parte

HOROSCOP 2017.  Ce a pregatit noul an zodiilor. Care sunt zodiile care vor avea noroc in 2017 si caror nativi nu le vor surade astreleHOROSCOP 2017 va va oferi o perspectiva clara asupra modului in fiecare zodie va evolua anul urmator.Va vom prezenta previziuni detaliate ale HOROSCOPULUI 2017 si veti putea vedea in ce masura sa va planificati dorintele in viata. In acest mod, veti putea sa va concrentrati mai mult asupra atingerii scopurilor, mai degraba decat consumarea energiei pe esecuri.

HOROSCOP 2017. Ce cuprind aceste previziuni pentru 2017? Acest horoscop ofera o idee clara despre schimbarile, transformarile si reusitele celor 12 semne zodiacale: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Fie ca este vorba de viata amoroasa, cariera sau bani, veti putea citi ceea ce va rezerva astrele in anul 2017.

HOROSCOP 2017. Horoscopul anului 2017 aduce speranta si promisiunea de multe experiente neobisnuite. Te intereseaza modul in care anul 2017 iti va influenta viata? Modul in care relatiile, iubirea si situatia financiara se vor dezvolta? Citeste horoscopul 2017 pentru zodia ta si afla cu ce provocari te vei confrunta si ce evenimente te vor bucura. Priveste spre visele tale pentru a maximiza toate oportunitatile pe care le ai.

HOROSCOP 2017 BERBEC. In 2017 Berbecul va fi plin de competitivitate. Focul este elementul cheie al acestui animal incapatanat, asa ca flacarile ard incet, dar fara incetare, undeva adanc in interiorul tau. Va puteti astepta la o sansa de a crea ceva nou si minunat in acest an. Doriti sa incepeti o afacere? Reusiti intr-un concurs? Sau poate veti scrie o carte? Toate acest lucruri sunt posibile si realizabile mai usor decat oricand!

Berbecul se poate lovi in 2017 de refuzul autoritatilor si neincrederea unor rude. Vei primi cu siguranta documentele si stampilele necesare, dar este foarte recomandat sa stai calm daca te confrunti cu probleme. Berbecul va compensa lipsa de incredere si indoielile celor dragi folosind toate puterile interioare posibile. Stii zicala: „Ce tie nu-si place altuia nu-i face.” Pune-o in aplicare, rezolvarea este la tine, pentru a indrepta lucrurile.

Berbec va realiza in 2017 ca a castigat o experienta valoroasa. Sinceritatea este o virtute minunata si importanta, dar trebuie sa o folosesti in mod diplomat. Incearca sa nu spui adevarul cand vine vorba de probleme care privesc copiii. Si, de asemenea, horoscopul anului 2017 va sfatuieste sa „dozati” sinceritatea cand vine vorba de adulti. Spuneti doar ceea ce stiti ca pot accepta. Tacere este mai buna uneori! In ceea ce priveste dragostea, anul 2017 este unul benefic pentru Berbec. Norocul este adus de planeta Jupiter care se afla in tranzit, in zona parteneriatelor. Astfel, anul 2017 poate fi pentru multi anul in care se casatoresc, se logodesc sau se muta impreuna cu jumatatea sa.

Predictiile pentru Berbec in 2017 arata ca vor fi mai multe schimbari in viata ta, iar una dintre ele este chiar locul de munca. Daca nu iti place locul tau de munca, atunci in 2017 ar fi timpul sa-l schimbi. La urma urmei, ce rost are sa lucrezi intr-un loc in care nu iti place?

HOROSCOP 2017 – TAUR. Horoscopul 2017 arata ca Taurul va avea tendinta de a spune lucrurilor pe numme. Diplomatia este foarte utila, dar numai pana atunci cand cineva incepe sa-ti controleze si sa-ti gestioneze viata. Odata ce ai sentimentul ca ti-e dor de libertatea de a lua propriile decizii, veti incepe cu critici necrutatoare.

In horoscopul anului 2017 se arata ca Taurul va avea tendinta de a spune lucrurilor pe numme. Diplomatia este foarte utila, dar numai pana atunci cand cineva incepe sa-ti controleze si sa-ti gestioneze viata. Odata ce ai sentimentul ca ti-e dor de libertatea de a lua propriile decizii, veti incepe cu critici necrutatoare. Dar, fii atent! A comanda in relatii este similar cu a sapa singur intreaga gradina. Desi vei avea un sentiment uimitor, vei realiza la sfarsit ca ati scos flori uimitoare in gradina, insa si buruieni. Din pacate nu exista niciun ajutor atunci cand cineva provoaca Taurul in 2017.

Horoscopul 2017 anunta o perioada importanta din punct de vedere practic si material pentru Taur. Este posibil sa fii inspirat de frumusetea cerului, de un interviu, de o dezamagire in dragoste sau de nasterea unui copil. Exista numeroase motive posibile.

Mai mult decat oricand, in anul 2017, intrebarile varstei va ocupa mintea unui Taur: „De sunt eu aici?”, „Unde ma indrept?”. Nu exista insa niciun raspuns universal pentru tine. Depinde de tine ce vei alege in cele din urma. Insa, cu cat de dificila va fi alegerea in unele situatii, cu atat mai satisfacatoare vor fi raspunsurile primite in cele din urma.

De asemenea, evita solutiile simple pe care oferite in 2017. Lumea nu este alb-negru, chiar daca totul ar fi cu siguranta mult mai usor in acest fel. Oamenii sunt cu bune si rele, la fel exista si solutii: nu numai bune, ci si rele. Exista intotdeauna doua parti pentru fiecare moneda. Atunci cand primiti o masina noua, te vei simti mai bine, probabil, mai sigur si poate chiar gata pentru calatorii dificile. Pe de alta parte, te vei simti mai sarac atunci cand te uiti in portofel.

In ceea ce priveste dragostea, pentru Taur anul 2017 este al vindecarii pe plan amoros. Este valabil atat pentru cei singuri, care se pregatesc sa intre intr-o relatie, cat si pentru cei care sunt implicati intr-o relatie.

HOROSCOP 2017 – GEMENI. Poate ca Gemenii isi doresc un 2017 ca un an de basm. O idila presarata numai cu lapte, miere si flori, insa acesta este un vis nu atat de realizabil cum ar parea la prima vedere. Poate ca este mai bine sa urmati zicala: „Daca vrei un lucru bine facut, fa-l singur”.

Poate ca Gemenii isi doresc un 2017 ca un an de basm. O idila presarata numai cu lapte, miere si flori, insa acesta este un vis nu atat de realizabil cum ar parea la prima vedere. Poate ca este mai bine sa urmati zicala: „Daca vrei un lucru bine facut, fa-l singur”. Asadar, nu asteptati ca un director al unei agentii de modeling a va bata la usa doar pentru ca a observat cat de frumos este zambetul tau. Cu siguranta nu vei gasi un dulap plin de bani in timp ce faceti curaenie. Uiti ca oamenii se pot schimba din broasca in printesa sau print cu un sarut magic. Insa, cu toate acestea nu inseamna ca anul 2017 nu va fi unul cu adevarat fabulos. Trebuie doar sa tii cont de faptul ca autorul povestii nu este nimeni altcineva decat tu.

Prin urmare, Horoscopul 2017 ii provoaca pe Gemeni sa fie mai independenti si perseverenti. Nu incercati sa va simtiti confortabil intr- remorca! Mai degraba fii tu cel care impinge totul inainte si poate influenta directia si dezvoltarea unor evenimente importante. Pentru a extinde cunostintele dumneavoastra, nu trebuie sa memorati cartea de telefoane. Noi competente va vor aduce inspiratia. De exemplu, ati incercat vreodata sa faceti paine de casa? Este doar un exemplu din multe alte lucruri pe care le luam de-a gata, dar pe care noi insine suntem capabili sa le facem. Veti castiga propria fericire doar cu o astfel de atitudine individualista.

Cat despre relatiile amoroase, anul 2017 pentru Gemeni este anul libertatii si al eliberarii. In anul 2017, Gemenii vor trai dupa pofta inimii. Gemenii au sansa ca prin deschiderea inimii sa iubeasca si astfel sa se incarce cu energie si putere. In ceea ce priveste partea financiara, in horoscopul 2017 pentru Gemeni se arata o stabilitate in anul care urmeaza. Acest lucru inseamna o eliberare de stres, ceea ce va da mai multa energie mentala. Astfel va puteti concentra asupra lucrurilor care va aduc bucurii.

HOROSCOP 2017 – RAC. Horoscopul 2017 anunta ca pentru Rac lucrurile se vor misca rapid. Asa ca incercati sa luati lucrurile la pas. Nu incercati sa faceti mai mult decat stiti ca puteti controla. Asigurati-va ca v-ati gandit bine inainte de a actiona. Nu face un lucru care poate crea probleme cu usurinta. Anul urmator, pentru nativii in zodia Rac, lucrurile se vor misca rapid. Asa ca incercati sa luati lucrurile la pas. Nu incercati sa faceti mai mult decat stiti ca puteti controla. Asigurati-va ca v-ati gandit bine inainte de a actiona. Nu face un lucru care poate crea probleme cu usurinta.

In dragoste, barbatul Rac se va folosi de toate sentimentele romantice pentru a avea o relatie buna. In generas, incercati sa utilizati exploziile de energie in mod productiv si incercati sa aveti un an 2017 bun. Viata poate fi confuza uneori, dar lucrurile pot fi deveni mai usoare atunci cand stii la ce sa te astepti. Racul tinde sa fie spontan si creativ atunci cand vine vorba de a face lucrurile pe care le iubesc. Cand vine vorba de prieteni, acestia sunt foarte iubitori si protectori.

Horoscopul 2017 sugereaza ca munca si afacerile sunt prioritatile pentru Rac. Lucrurile sunt capabile sa se miste intr-un ritm mai rapid decat in mod obisnuit, cel putin la inceputul anului. Din fericire, avand in vedere ca esti plin de energie ar trebui sa fii capabil sa te ocupi de aceste noi schimbari. Utilizati aceasta energie pentru a lucra la proiectele curente. Cand vine vorba despre dragoste, s-ar putea spune ca Racul a experimentat destul de multa pasiune si neliniste. Racul este sfatuit sa asculte cu atentie impulsurile venite din adancul inimii. Horoscopul 2017 indica faptul ca veti castiga cel mai mult in dragoste atunci cand veti deveni impacati cu propria „umbra” ( aceasta este partea ascunsa si partea reprimata a fiecarei personalitati). Predictiile pentru cariera, indica faptul ca in 2017, munca va fi pe primul loc pentru Rac. Din fericire, vei fi plin de energie si vei fi capabil sa te ocupi de toate schimbarile care vor interveni.

HOROSCOP 2017 – LEU. Horoscop 2017 pentru Leu. Anul 2017 nu este unul favorabil pentru cei carora le place sa se dea mari. Modestia este cultivata de cei care stau pe scaunul de conducere in urma meritelor remarcabile si ale actiunilor mandre. Lasa actiunile sa vorbeasca mai mult decat cuvintele. Anul 2017 nu este unul favorabil pentru cei carora le place sa se dea mari. Modestia este cultivata de cei care stau pe scaunul de conducere in urma meritelor remarcabile si ale actiunilor mandre. Lasa actiunile sa vorbeasca mai mult decat cuvintele, daca acestea ies in valoare ( fie ca e vorba de o prajitura sau un design), cu siguranta vor fi apreciate de cei din jur. Fiecare Leu care poate sa bata un cui cu ciocanul sau sa-si calce un tricou poate avea o incredere mai mare in sine. Insa, mandria ta nu trebuie sa fie vizibila si la exterior.

Predictia horoscopului 2017 pentru Leu indica faptul ca si indivizii increzatori pot experimenta unele preocupari in acest an. Priveste micile obstacole intalnite pentru planurile tale indraznete ca niste „deschideri”. Acestea ar putea permite o noua lumina sa straluceasca in viata ta. Aceste obstacole nu sunt dovada unei planificari proaste. Ele pot servi ca oportunitati cre va vor ajuta sa invatati ceva nou. Datorita cunostintelor si aptitudinilor ati putea deveni mult mai experimentat in perioada urmatoare.Poate vei descoperi unele lucruri cu adevarat remarcabile si amuzante, cum ar fi faptul ca girafele dorm doar o jumatate de ora pe zi sau cum ar fi cutia neagra a avionului care este de fapt portocalie.

Horoscopul 2017 motiveaza Leul sa aprecieze familia mai mult decat alte lucruri. Incercati sa contribuiti la progresul ei. Locuinta este ceva real ce nu se poate cumpara din magazin. Cu toate ca timpul petrecut cu partenerul sau copiii nu se reflecta pe statul de plata, va puteti simti treptat influentat de placerea calda din inima ta. Anul 2017 se arata pentru Leu a fi unul prosper pentru portofel. Noi oportunitati sunt susceptibile de a aparea la locul de munca. Nu-ti fie frica sa le onorezi! In tot acest timp, este posibil sa aveti multe proiecte de rezolvat la birou. Chiar daca poate fi stresant, se va compensa pe termen lung.

CITESTE SI: HOROSCOP 5 OCTOMBRIE 2017. MULTA FORFOTA la SERVICI SI ACASA

HOROSCOP 2017 – FECIOARA. Horoscopul 2017 pentru Fecioara prezice ca puteti experimenta orice situatie, aparent banala, ca un roman fascinant adevarat. Lumea devine din ce in ce mai complexa, ceea ce face ca multe semne zodiacale sa fie nervoase, insa nu este si cazul Fecioarei. Horoscopul pntru anul urmator prezice ca puteti experimenta orice situatie, aparent banala, ca un roman fascinant adevarat. Lumea devine din ce in ce mai complexa, ceea ce face ca multe semne zodiacale sa fie nervoase, insa nu este si cazul Fecioarei. Astfel, horoscpul 2017 vede sensibilitatea si inteligenta Fecioarei doua calitati foarte pozitive.

In 2017, Fecioarele devin un observator mai bine echipat, cu o mai buna capacitate de a distinge. De exemplu, daca vine cineva sa va viziteze, evoca in mod automat bucurie, dar, de asemenea, mai multe intrebari din partea dumneavoastra pentru ca acum vedeti altfel oamenii. Horoscoul 2017 incurajeaza Fecioarele sa faca plimbari in natura si in mediul rural. Nu are importanta ca in aer liber veti intalni praf, murdarie, noroi, frig sau plaoie. Natura va va lumina toate simturile si va veti bucura de universul real.

Fecioara, in 2017, este sfatuita sa ignore conventiile sociale si sa incerce cat mai mult posibil sa intre in rezonanta cu esenta ei naturala. In ceea ce priveste dragostea, Fecioarele sunt sfatuite sa nu „muste mai mult decat pot mesteca”. Nu vorbim de stomac acum , ci de partea emotionala. Nu trebuie sa te retragi la manastire, dar schimbarea de parteneri in fiecare luna sau planul de casatorie dupa 90 de zile de la prima intalnire poate fi prea mult pentru natura delicata a acestui semn de pamant.

In dragoste incearca sa cauti solul fertil mai degraba decat placerea pe termen scurt. Numai asa se poate dezvolta o relatie pe termen lung si poti recolta „fructele” sentimentelor tale. In general, Fecioarele sunt cunoscute ca fiind oameni harnici. Nu exista nimic care sa le opreasca pe Fecioare din a lucra atunci cand au obiective clare. Horoscopul 2017 pentru Fecioare anunta ca in 2017 vor aparea schimbari pe plan profesional, in special la inceputul anului.

HOROSCOP 2017 – BALANTA. Daca ati avut ambitia de a spune lumii ceea ce crezi si ce schimbari uimitoare isi aduce fiecare zi, atunci 2017 este o oportunitate ideala pentru a lua in serios locul de munca sau afacerile. Isi poti cumpara un stilou scump sau un gadget de ultima generatie. Forma nu conteaza. Daca ati avut ambitia de a spune lumii ceea ce crezi si ce schimbari uimitoare isi aduce fiecare zi, atunci 2017 este o oportunitate ideala pentru a lua in serios locul de munca sau afacerile. Iti poti cumpara un stilou scump sau un gadget de ultima generatie. Forma nu conteaza.

Este important ca multe dintre gandurile tale sa fie ca niste diamante perfect lustruite. Insa, daca pierdeti ordinea prioritatilor, ele vor disparea ca nisipul fin printre degete. Spre exemplu, pentru un nativ in Balanta timid, horoscopul 2017 vine cu cateva sfaturi. Noteaza-ti gandurile ( este un fel de oglinda fiabila pe termen lung si cu o valoare mare pentru viata).

Vestea proasta este ca in 2017 toate tipurile de evazionisti vor incerca sa pacaleasca Balanta. Sfatul este ca in 2017 sa fiti atenti, pentru ca puteti fi pacaliti de oricine. Horoscopul 2017 sugereaza ca este mai intelept pentru Balanta sa-si concentreze energia asupra relatiilor. Dragostea nu este o loterie, unde regula este ca mai multe bilete cumparate isi pot aduce mai multe sanse de castig. Dragostea este mai degraba ca o floare, pe care trebuie sa o alegeti cu atentie si apoi sa o ingrijiti, daca doriti sa creasca in gradina pentru multi ani.

Prin urmare, sfatul este sa se acorde o atentie in primul rand la adancirea unei relatii si nu numarul lor. Este cu siguranta sa ai un singur bun decat mai multe si nefolositoare. De asemenea, mai degraba o iubire intensa va va ajuta sa primiti satisfactie pe interior decat mai multe sscurte si superficiale. In ceea ce priveste cariera, Balanta isi doreste mereu sa invete lucruri noi, lucru perfect valabil si in 2017. Daca urmati o scoala, atunci va trebui sa fiti mult mai productiv in acest an. Daca sunteti angajat, pregatiti-va sa invatati noi competente. Daca sunteti nevoiti sa luati unele decizii ghidati-va dupa intuitie!

HOROSCOP 2017 – SCORPION. Pentru Scorpion, horoscopul 2017 prezice o recolta bogata si lumina pozitiva, care va straluci pe tot parcursul anului. Norocul, de asemenea, nu va va lipsi. Insa, nu trebuie sa te compari cu altii atat de mult. Incearca sa fii mai bun in fiecare zi decat ai fost ieri. Pentru Scorpion, horoscopul 2017 prezice o recolta bogata si lumina pozitiva, care va straluci pe tot parcursul anului. Norocul, de asemenea, nu va va lipsi. Insa, nu trebuie sa te compari cu altii atat de mult. Incearca sa fii mai bun in fiecare zi decat ai fost ieri. Cei care se uita excesiv la televizor ar putea obtine cu usurinta o falsa impresie de inferioritate.

Esti si tu o fiinta umana, din carne si oase, care se confrunta in fiecare zi cu comportamentul neprincipial al altora sau cu asumarea unor riscuri inutile. Multi oameni din jurul tau se concentreaza doar asupra profiturilor pe termen scurt sau pe capacitatea de a iesi in evidenta. Horoscopul anului 2017 sfatuieste Scorpionul sa se concentreze pe esenta semnului, care este, fara indoiala, o creatura cu sange rece. Prin urmare, vei vedea cat de rezistent esti la provocarile lumii de azi daca veti rezona cu semnul zodiaca. Pur si simplu nu incercati sa fiti ceea ce nu vreti sa fiti. De exemplu: nu consuma carne daca nu isi place gustul ei, nu deranja vietile altora daca nu te simti ca un lider responsabil, nu functiona pe timp de noapte daca observi ca somnul are un beneficiu mare pentru tine.

In ceea ce priveste cariera, in previziunile pentru anul 2017 arata ca Scorpionul va trebui sa munceasca mai mult decat in anii anteriori. Insa, va munci fara o recompensa! Aminteste-ti ca trebuie sa fii profesionist la locul de munca! Concentreaza-te pe ceea ce ai de facut, poti compensa chiar si prin munca suplimentara. Fii bun cu superiorii tai si cu colegii, pentru o reusita la locul de munca. Cand vine vorba de bani, horoscopul 2017 prezice ca din moment ce veti putea munci mai mult, asta inseamna si mai multi bani. Daca in prezent va confruntati cu lipsa banilor, in 2017 nu veti mai avea aceasta grija!

HOROSCOP 2017 – SAGETATOR. Sagetatorul va intalni in 2017 multe surprize. Spre deosebire de anii anteriori, va puteti astepta la un stil de viata mai aspru, iar experientele vor aduce rezultate uimitoare. Cu toate acestea, nu va lasati pacaliti! Obsacolele nu apar ca sa va supere sau sa intunece viziunea unui viitor.

Sagetatorul va intalni in 2017 multe surprize. Spre deosebire de anii anteriori, va puteti astepta la un stil de viata mai aspru, iar experientele vor aduce rezultate uimitoare. Cu toate acestea, nu va lasati pacaliti! Obsacolele nu apar ca sa va supere sau sa intunece viziunea unui viitor. Dimpotriva! Elementul tau este focul, deci vei depasi dificultptile cu usurinta.

Horoscopul 2017 incurajeaza increderea unui Sagetator. In fiecare zi, cand vei reusi sa rezolvi o problema mica, te vei simti ca un vanator antic, care a reusit sa aprinda focul cu doua pietre. Iar atunci cand vei rezolva o problema majora, vei simti satisfactia pe care, probabil, a simtit-o Edison in ziua in care a inventat becul. Nu uita: Jumatate din lupta este castigata cu un start bun!

Pe parcursul anului 2017 simturile vor acorda o constientizare mai fina asupra imprejurimilor. Vei fi ca o sita densa, care capteaza particulele foarte mici, atentia sensibila va capta semnale subtie care vin din jurul tau. Ai trecut pe langa cineva si ai sesizat imediat cat de bine miroase? Te uiti in oglinda si observi ca nuantele pe care le porti accentueaza stilul si personalitatea ta? Observati ca starea de spirit a pirtenilor este pozitiva? te recunosti in versurile unei piese? In conformitate cu horoscopul 2017, acestea sunt exact sentimentele pe care le vei experimenta mai mult pe tot parcursul anului.

Pentru cei cu intentii abuzive vei deveni o prada stralucitoare si greu de atins.

HOROSCOP 2017 – CAPRICORN. Intrebarile cu privire la munca in echipa si coexistenta cu ceilalti vor fi problema esentiala in 2017. Horoscopul sugereaza ca vesi gasi in cele din urma calea in care te vei simti natural si placut. A face parte dintr-un grup este mai placut si mai avanajos din punct de vedere al job-ului decat sa actionezi pe cont propriu. Intrebarile cu privire la munca in echipa si coexistenta cu ceilalti vor fi problema esentiala in 2017. Horoscopul sugereaza ca vesi gasi in cele din urma calea in care te vei simti natural si placut. A face parte dintr-un grup este mai placut si mai avanajos din punct de vedere al job-ului decat sa actionezi pe cont propriu. Capricornii cred, in general, ca actionand pe cont propriu este riscant.

La fel este si in dragoste. Preferati coabitarea intr-un cuplu numai in cazul in care momentele vesele impartasite depasesc dezamagirile si dezacordurile. Fie ca este cineva de partea ta, nu poti fi tu cel care subventioneaza intreaga relatie sau care se sacrifica mai mult. Capricornul va trebui sa realizeze ca va veti simti amandoi bine fiind impreuna decat fiecare pentru el.

Horoscopul 2017 prezice pentru Capricorn ca se va inarma cu dorinta de a explora tot potentialul pe care il ai ascuns in interior. Saturn in Capricorn va arata ca puteti crea schimbari pozitive in fiecare domeniu al vietii. Te bucuri de asistenta lui Pluto, care ajuta atunci cand esti angajat in transformari. Capricornii nascuti in cea de-a doua saptamana a lunii ianuarie vor simti efectul lui Pluto mai mult decat ceilalti.

Pe parcursul anului 2017, Pluto va starni cele mai profunde temeri si sentimente ascunse. Nu incerca sa te opui sau sa opresti acest proces. In ceea ce priveste cariera, te vei simti mai creativ la locul de munca sau in afaceri, in acest an. Nu-ti fie frica sa impartasesti idei mari! Cine stie? S-ar putea sa primesti chiar si o marire de salariu sau bonus datorita ideilor tale.

HOROSCOP 2017 – VARSATOR. Anul 2017 ofera Varsatorului oportunitatea ideala de a redresa lucrurile rele vechi si neintelegerile. Daca suferiti in prezent, din cauza relatiilor deteriorate, puteti conta pe faptul ca 2017 are un potential puternic pentru a aduce inapoi pacea si armonia. Anul 2017 ofera Varsatorului oportunitatea ideala de a redresa lucrurile rele vechi si neintelegerile. Daca suferiti in prezent, din cauza relatiilor deteriorate, puteti conta pe faptul ca 2017 are un potential puternic pentru a aduce inapoi pacea si armonia. Horoscopul 2017 stimuleaza, de asemenea, empatie si capacitatea de a-i percepe pe altii ca o parte integranta din viata ta.

Varsatorul va rezista cu greu sfaturilor in 2017. Desigur, unii oameni au intentii bune, dar, nu te lasa influentat de orice sfat. Fii cu bagare de seama! Acest an va aduce dragostea pentru Varsator in multe feluri. Cei care spera ca samanta dragostei lor va inflori nu vor fi dezamagiti. Astfel, dupa cum sugereaza horoscopul, anul 2017 va consolida experienta in relatiile de dragoste, dar si cele de afaceri. Pentru cei care inca au sufletul ranit, in acest an se vor vindeca. Fii atent atunci cand observi ca anumite gesturi sunt perfecte. De exemplu: daca cineva isi ofera fori in fiecare zi, ori este indragostit nebuneste ori joaca un rol pentru a te impresiona. Cu toate acestea, ambele variante nu indica nimic bine.

In plus, in ceea ce priveste dragostea, predictiie pentru anul 2017 arata atasament si emotii. Asta inseamna ca daca va aflati intr-o relatie romantica sau pur si simplu este vorba de o relatie prietenoasa, sentimentele pentru partener sau prieten sunt pe cale de a deveni mai profunde si mai emotionale. In ceea ce priveste cariera, horoscopul 2017 va sugereaza sa fiti serios la locul de munca. Insa, in acelasi timp, sa nu va fie teama sa impartasiti ideile creative cu superiorii tai. Cat despre bani, ar fi bine sa fiti chibzuiti in acest an. Puteti face cu usurinta o gaura in buget cheltuind bani pe lucruri de care nu aveti nevoie. Insa, Varsatorul este sfatuit sa faca unele sacrificii in acest an, insa intr-un final se va merita.

HOROSCOP 2017 – PESTI. Pentru Pesti avem o veste buna! 2017 va fi o sursa eficienta de energie pentru tine. Horoscopul 2017 indica faptul ca fiecare luna este ca un flux de experienta si inspiratie. Prin urmare, veti observa ca saptamana dupa saptamana va veti inalta incet spre sfere mai armonioase ale vietii. Anul 2017 va fi un an benefic pentru nativii in zodia Pesti. Va fi un an extrem de bun, daca isi vei lua toate masurile de precautie. De asemenea, distreaza-te daca stii ca iti poti permite acest lucru. Pentru Pesti avem o veste buna! 2017 va fi o sursa eficienta de energie pentru tine. Horoscopul 2017 indica faptul ca fiecare luna este ca un flux de experienta si inspiratie. Prin urmare, veti observa ca saptamana dupa saptamana va veti inalta incet spre sfere mai armoniaose ale vietii.

Daca ati experimentat o dezamagire in dragoste, poti sa te uiti cu nerabdare si sa tebucuri de sentimentul de fericire, din nou. Aurul, argintul sau alte bogatii ale luii sunt placute, dar mai valoroasa este cunoasterea. Va sfatuim sa va concentrati in primul rand asupra ta si a propriilor abilitati. Horoscopul 2017 arata ca pentru Pesti va fi un an al calatoriei si al exploatarii. Jupiter, planeta norocului si a bogatiei, se muta in sectorul tau de conexiuni pe distante lungi. Dragostea intra intr-o zona fierbinte si pot aparea unele probleme neasteptate care implica bani. Incercati sa va faceti planuri de viitor, pentru a fi cat mai bine pregatiti.

In final, horoscopul 2017 sugereaza Pestilor sa-si adreseze urmatoarea intrebare: „Tu esti cu adevarat cine crezi ca esti?”. Raspunsul si cheia rezolvarii este doar in tine. In ceea ce priveste cariera, in semnul Soare din Horoscopul 2017 prevesteste ca activitatea ta la locul de munca va merge precum o adiere de vant. Sunteti mult mai susceptibili sa deveniti prieten cu colegii de munca. Odata cu aceasta relatie veti observa cat de usoara este munca in echipa.

Sursa text: huff.ro
Sursa foto: click.ro