Horoscop 21 decembrie 2017. Sfaturi utile, o călătorie mult așteptată și toleranță

Horoscopul zilei de joi, 21 decembrie 2017. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Berbecii pleacă în călătoria mult așteptată

Horoscop 21 decembrie 2017 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Ai planificat demult o călătorie și i-a sosit vremea! Pleci la drum cu bucurie, cu mari speranțe față de ceea ce vei găși la destinație, dar deși este o deplasare organizată până în cele mai mici detalii, nu fi atât de sigur că-ți vor ieși ca la carte. Multe surprize se pot ivi pe parcurs, deci n-ar strica să ai un plan de rezervă în minte. Nici nu șții cum apare o situație neprevăzută pe parcurs ce te obligă să faci alegeri complet noi, iar spiritul tău prevăzător își va spune cuvântul. Dacă ți-ai făcut lecția de acasă, vei schimbă ușor macazul din mers.

Horoscop 21 decembrie 2017 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Privești spre viitoarele etape ale unui proiect cu imensă nerăbdare și entuziasm. Dacă ai putea să-ți păstrezi acest tonus până la capăt, roadele promițătoare pe care le aștepți se vor ivi și mai repede, deoarece reușita acestui plan depinde enorm de resursele pozitive pe care le investeșți. Alungă orice urmă de suspiciune sau de teamă și ia-l pe pot în brațe în față oricărei provocări! Vei vedea cu bine încep să se așeze toate la locul lor numai datorită acestei atitudini de învingător!

Horoscop 21 decembrie 2017 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Discuția pe care o ai azi cu ceilalți membri ai familiei are darul de a face lumina asupra unor perspective de care nu erai prea sigur. Acum aveți cu toții starea necesară și timpul potrivit pentru a discuta despre ceea ce urmează să se întâmple și va mai clarificați aspectele incerte. De acum înainte vei primi mult mai obiectiv sensul spre care va îndreptăți și veți fi recunoscători acestei zile care v-a așezat față în față cu sinceritate pentru a va prezența fiecare intențiile și așteptările. Era nevoie de aceste lămuriri!

Leii nu au nevoie de sfaturile altora

Horoscop 21 decembrie 2017 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Uneori norocul vine din două direcții diferite și nu șții ce să alegi și există această posibilitate și astăzi: să fii în fața unei decizii în care, orice ai alege, tot bine ar fi, că atare poți lasă un pic lucrurile și la voia întâmplării. Dacă un lucru n-a mers bine prima oară din cauza unui mic ghinion, acum ar putea ieși excelent, pentru că ai parte de a doua șansă! Profită de ocazie pentru că totuși, ulciorul nu merge de multe ori la apă. Dacă ți se oferă a doua oară, nu trebuie s-o ratezi, că totuși nimic nu merge veșnic! Dacă nici de dată această nu-ți iese, atunci e greu de crezut că eșți atât de baftos încât să apară și a treia oară!

Horoscop 21 decembrie 2017 Leu (23 iulie – 22 august)

Sfaturile cele mai bune nu vin de la alții, mai învățați, pentru că și tu știi foarte bine ce ai de făcut. Ai suficientă experiență de viață, ai trecut prin destule că să găseșți în interiorul tău cheia problemei de astăzi. Poate nici nu e prima oară când te confrunți cu ea, că atare fă puțină liniște în mintea și sufletul tău, pentru că ele îți șoptesc încotro e mai bine să mergi. Intuiția e cel mai bun prieten, iar de data această îți oferă soluții palpabile, nu doar simple avertismente. Închei ziua cu problema rezolvată doar pentru că ai ascultat întocmai ce te ghidează vocea ta interioară.

Horoscop 21 decembrie 2017 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Nimic nu se vindecă peste noapte, orice rana (fizică sau emoțională) are nevoie de timp că să se refacă. Așa eșți și tu acum, în faza de recuperare după un moment critic ce a lăsat urme, dar din care ai mai învățat ceva important despre viață. Nu privi cu frică și cu resentimente înapoi la sursă suferinței tale, ci cu recunoștință că s-a întâmplat așa, pentru că acum ai șansa de a reconstrui totul. Se ridică alt om din cenușă celui care a ars, și poți s-o iei încet-încet de la capăt. Vei primi toate resursele necesare că să-ți revii și apoi să treci la etapă următoare, dar primul lucru necesar e să-ți faci timpul prieten, nu dușman. Respectă-l, trece în ritmul care-ți priește ție!

Scorpionii trebuie să fie mai toleranți

Horoscop 21 decembrie 2017 Balanța (22 septembrie – 22 octombrie)

Prietenii îți sunt alături și te înconjoară cu sentimente sincere și înălțătoare. Ei devin sursa ta de energie pozitivă, motivul fericirii tale de astăzi, pentru că șții că nu eșți singur și eșți susținut necondiționat de oameni care cred în tine. Pe oriunde ai merge azi, eșți primit cu brațele deschise, cu bucurie sinceră, cu un zâmbet larg pe chip, semn că dai numai peste oameni care te îndrăgesc și te apreciază! Schimbul de vorbe frumoase, de încurajări și laude stă la baza unor relații excelente cu cei pe care ai curaj să-i numeșți cei mai buni prieteni. Nu ai parte de asemenea schimb de energii pozitive în fiecare zi: profită de atmosfera această amicală!

Horoscop 21 decembrie 2017 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Fii mai tolerant cu cei din jurul tău, mai ales cu cei care fac parte dintr-o cu totul altă generație decât tine sau formați în alt sistem de valori decât tine, pentru că nu puteți vedea lucrurile la fel. De dată această atragi alături de tine oameni conservatori, demodati, care o țin pe a lor, orice le-ai propune. Da, trebuie să-ți susții punctul de vedere, dar fă-o cu înțelepciune, flexibilitate, deschidere, că să nu generezi conflicte inutile. Părerile sunt împărțite, orice ai face, deci ține cont de varietatea mentalităților adunate la un loc.

Horoscop 21 decembrie 2017 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Nu te lăsa atras în discuții cu tentă religioasă, pentru că, la urma urmei, fiecare crede în cine vrea și cum șție el mai bine. Nimeni nu poate să-ți spună ție că e bine sau e rău, ce e păcat și ce nu. Trăieșți printre oameni și nimeni nu are dreptul să te judece pentru felul cum gândeșți, simți, te comporți. Nimeni nu e perfect, nici tu nu eșți, dar ai în schimb dreptul să intri în relație cu divinitatea în stilul tău personal. Te rogi cum șții tu, discuți cu Dumnezeu cum șții tu, mergi la biserica dacă și când vrei tu… Deci ce rost au discuțiile despre credință?

Vărsătorii au o atitudine senină

Horoscop 21 decembrie 2017 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Nu știi ce să faci în situația în care te afli: să-i pui punct definitiv și să te apuci de altceva, sau doar s-o treci pe o linie moartă o vreme că să te mai ocupi altădată de ea? Decizia e dificilă, pentru că șții că renunțarea ar însemna să nu te mai întorci niciodată acolo, or, mintea ta îți transmite că s-ar putea să nu fie chiar un capitol încheiat complet, ci ar mai putea avea și o urmare, cândva, în viitor. N-ar fi rău să tii cont de presimțirile tale – cum că ai mai putea relua vreodată acest capitol după ce va sta o vreme în stand-by – deci lasă loc de întoarcere: nu spune încă, de tot, adio!

Horoscop 21 decembrie 2017 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Indiferent cum e vremea de afară, tu ai o atitudine senină, de parcă toate ar evolua spre bine în viață ta. Păstrează acest tonus optimist cât mai mult timp, pentru că el va fi cheia tuturor reușitelor tale viitoare! Poate o problema, pe care o tot cari după tine de lunile trecute, își găsește azi rezolvarea, ceea ce îți inspiră un sentiment de liniște și de calmare a spiritelor după o perioada extrem de agitată. Vezi că a meritat să aștepți și, mai ales, să speri că totul se va rezolva? Realitatea îți arată concret că nicio problema nu durează veșnic și, mai devreme sau mai târziu, orizonturile se limpezesc!

Horoscop 21 decembrie 2017 Pești (19 februarie – 20 martie)

Spune da schimbărilor, oricât de drastice, ba chiar riscante par! Tu eșți un curajos din fire, nu te sperii atât de ușor când vezi că se dărâma sub ochii tăi tot edificiul, deci e chiar indicat să razi totul și s-o iei de la capăt. Eșți în fața unei mari provocări, așa e, dar ție îți place. O accepți cu încredere că va aduce apoi ceva mult mai bun. Eșți conștient că uneori, că să creezi o lume mai bună trebuie mai întâi s-o dărâmi pe cea veche, și într-un astfel de moment decisiv eșți și tu. Nu te temi de schimbare, ci o accepți cu brațele deschise, asumându-ți toate riscurile.

Sursa foto: jurnalul