Horoscop 21 noiembrie 2017. Dispoziție schimbătoare, neliniști financiare și nevoie de afecțiune

Horoscopul zilei de marți, 21 noiembrie 2017. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Taurii au parte de neliniști financiare

Horoscop 21 noiembrie 2017 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Îți trec o mulțime de gânduri prin minte, dar cele care vizează segmentul profesional stăruie ceva mai mult. Pentru că în acest segment a început un proces de schimbare totală. De multe ori vei reveni asupra a ceea ce se petrece la serviciu. De aceea ar fi bine să îți deschizi mentalul spre schimbare și să te gândești la parcurgerea unui program de formare sau reconversie profesională. Sfătuiește-te cu persoane specializate!

Horoscop 21 noiembrie 2017 Taur (21 aprilie – 21 mai)

O zi în care neliniștile financiare sunt greu de gestionat. De multă vreme, cei dragi tot apaleaza la veniturile tale pentru a-și satisface trebuințele sau mofturile. Iar din când în când se creează contextul necesar scadenței. Totuși, tu ești acela care trebuie să pună ordine și disciplină vizavi de cheltuielile comune cu alții. Ești ușor de impresionat de către cei dragi și mai ales cedezi rapid la insistențele lor. Fii purdent și lasă sentimentalismele deoparte!

Horoscop 21 noiembrie 2017 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Intervin aspecte noi în relațiile parteneriale. Partenerul de viață dorește să facă îmbunătățiri în spațiul în care locuiți, să achiziționeze bunuri patrimoniale sau chiar să înceapă demersuri pentru a vă muta în casă nouă. Fii prudent la felul în care vorbești, deoarece există tendința de a riposta la orice sugestie venită din partea celorlalți. Poți avea încredere în ceea ce ți se spune, mai ales dacă este vorba despre cei apropiati.

Leii au nevoie de afecțiune

Horoscop 21 noiembrie 2017 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Săptămâna debutează cu multă treaba, fie că stai casă, fie că mergi la lucru. Ți-ai propus să rezolvi mai ales treburile restante, însă se recomandă prudență. Oboseala și unele afecțiuni vechi își vor spune cuvântul. Selectează prioritățile și lucrează pe îndelete, în ritmul tău. Ferește-te de discuțiile ample, mai ales cu persoanele din anturajul apropiat. Mentalitatea ta a început un proces de schimbare lung, așa încât răzgândirile pot fi frecvente.

Horoscop 21 noiembrie 2017 Leu (23 iulie – 22 august)

Relatiile sentimentale te vor atrage în mod deosebit astăzi. Ai nevoie de afecțiunea celor dragi, vrei dovezi de iubire, tu la rândul tău vrei să la oferi afecțiune, protecție, chiar și niscai surprize plăcute. S-ar putea să nu ți se răspundă cu aceeași monedă, pentru că cei dragi sunt concentrați pe treburile lor. Se vor bucura de manifestările tale față de ei, dar altădată, când te aștepți mai puțin, îți vor întoarce totul inzecit.

Horoscop 21 noiembrie 2017 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Ai spor în treburile gospodărești și în discuțiile cu membrii familiei. Pe de altă parte ar fi bine să te interesezi de rude, de locurile natale. Sau pur și simplu să faci o analiză a segmentului copilăriei și a persoanelor care alcătuiesc neamul tău de proveniență. Tranzitele astrale actuale te predispun la relații strânse cu familia, pentru că este nevoie de iertare, iubire necondiționată și depășirea unor etape de viață care trebuie finalizate cât mai curând posibil.

Săgetătorii au o dispoziție schimbătoare

Horoscop 21 noiembrie 2017 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Ziua îți aduce calatatorii pe distanțe scurte, dar și discuții multe cu persoanele din anturajul apropiat. Printre banalități și plictiseli cotidiene vei află lucruri interesante mascate sub formă unor simple gesturi sau vorbe, chipurile la întâmplare. Este bine să fii atent la tot ce se discuta în preajma ta, pentru că ți se spun lucruri importante dincolo de aparențe. Ferește-te de a vorbi prea mult, de a lua decizii sau de a oferi sfaturi.

Horoscop 21 noiembrie 2017 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Datorita persoanei iubite, copiilor sau prietenilor este posibil să cheltuiești sume importante de bani. Sau la îndemnul acestor persoane există riscul să investești timp și bani, lucru total neprofitabil pentru tine. Selectează cheltuielile, analizează pe îndelete propunerile altora, însă deciziile majore lasă-le pentru zilele următoare. De reținut că segmentul financiar este foarte vulnerabil, iar veniturile tale sunt reduse deocamdată.

Horoscop 21 noiembrie 2017 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Ai putea consideră această zi că fiind numai a ta și astfel să te comporți că și cum trebuie sărbătorită. Chiar dacă dispoziția ta sufletească se schimbă rapid din te miri ce, totuși fundalul energetic al zilei îți permite să vezi și să te bucuri de partea plină a paharului vieții tale. Lasă grijile deoparte, cocentreaza-te pe ceea ce îți face plăcere și discuta numai cu persoanele dragi și de încredere. Seară ai nevoie de odihnă și o plimbare în aer liber. 

Vărsătorii au o serie de neplăceri

Horoscop 21 noiembrie 2017 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Sunt favorizate activitățile intelectuale, dar cele desfășurate în tihnă, departe de ochii lumii și de forfota cotidiană. Pentru că organsimul este obosit, iar sănătatea este vulnerabilă ar fi bine să te ocupi numai de treburi ușoare și mai ales plăcute sufletului tău. Locurile liniștite, încărcate de energie pozitivă te pot ajuta mult. Anlizează situațiile și relațiile în care ești implicat, pentru că ai șanse deosebite de a observa lucrurile dincolo de aparențe.

Horoscop 21 noiembrie 2017 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Neplăcerile care survin  în relațiile cu persoanele din anturajul socio-profesional pot duce la destrămarea unor colaborări sau înțelegeri vechi. Se pare că mărul discordiei sunt banii și bunurile implicate în aceste relații. Unii vor profit mai mare. Alții vor direcționarea profitului spre anumite segmente de viață, iar ție îți va fi dificil că te decizi în acest privințe. Stai deoparte de toate aceste frământări, pentru că zilele următoare lucrurile vor reintră în normal.

Horoscop 21 noiembrie 2017 Pești (19 februarie – 20 martie)

Ețti foarte solicitat, atât la serviciu, cât și acasă de către cei dragi. Totuși ar fi bine să-ți direcționezi atenția și eforturile mai mult spre segmentul profesional, deoarece se conturează schimbări importante. Deocamdată adie ceva în aer, însă concret, ce anume se schimbă și în ce direcție este greu de anticipat. Tu fii deschis la nou și chiar gândește-te ce anume ai îmbunătăți la imaginea ta publică sau la poziția pe care o ai în cadrul unui grup de lucru.

Sursa foto: jurnalul