Horoscop 21 septembrie 2019. Peștii pleacă la drum, iar Gemenii au nevoie de odihnă

Horoscopul zilei de sâmbătă, 21 septembrie 2019. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 21 septembrie 2019 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Recomandarea astrelor pentru astăzi este de a te feri de cheltuieli nefondate, investitii sau asocieri in afaceri. Tema zilei este legata de salarizarea ta din munca desfasurata la un serviciu, dar vei primi informatii detaliate si despre conditiile de lucru sau relatiile colegiale. De retinut ca traversam o perioada in care nu prea poti face economii, fiind nevoit sa cheltuiesti fie pe instruirea ta in cadrul unei scoli sau pe cursuri, fie ajuti material, dar si moral un prieten aflat la ananghie.

Horoscop 21 septembrie 2019 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Multe si interesante energii primesti astazi. Debordezi de elan creativ, mesteresti diverse planuri de viata, si pe deasupra te avanti si in treburile altora. Concentreaza-te doar de ale tale, pentru ca risti sa pierzi momente pretioase si energie vitala pe chestiuni care nu te privesc. Tempereaza-ti tendinta de a domina si fii mai intelegator cu ceilati. Starile tale de spirit sunt fluctuante, de aceea ar fi bine sa iti rezervi clipe de relaxare in aer liber sau ascultand o muzică liniștitoare.

Horoscop 21 septembrie 2019 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Ai nevoie de odihna, relaxare si distanta mare fata de forfota cotidiană. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele gâtului, însă nu se recomanda consultatii, analize medicale si interventii chirurgicale. La serviciu se țes incet, dar sigur tot felul de intrigi, iasa nu dureaza mult si afli tot ce se petrece in umbra ta. Ocupa-te doar de treburile usoare si evita dialogurile publice, deciziile majore sau discutiile contradictorii. Dupa-amiază, plimbă-te pe malul unei ape sau delectează-ți simțurile cu o expoziție de flori.

Horoscop 21 septembrie 2019 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Ziua iti aduce modificari legate de prieteni si protectori. Parca acestia s-au vorbit intre ei si toti te provoaca. Bine ar fi sa eviti confruntarile directe si sa ai rabdare sa treaca vreo cateva zile, pana se mai linistesc spiritele. Totusi se observa usor faptul ca actuali sustinatori sau cei care ti-au promis protectie sau alt tip de ajutor nu te mai pot sprijini in nici un fel. Este nevoie sa iti construiesti alte relatii.

Horoscop 21 septembrie 2019 Leu (23 iulie – 22 august)

Delicate sunt relatiile cu sefii si cele colegiale de la locul de munca. Esti tentat sa te iei la harță din orice, insa mai ales ripostezi la aparitia sau remarcile unei persoane caruia îi ești subordonat. Tempereaza-ti reactiile, deoarece risti sa-ți compromiti imaginea publica sau functia pe care o detii in cadrul unui colectiv oficial. Nemultumirile tale pot fi legate de faptul ca cineva ti-a promis sustinere si protectie profesionala si constati ca nu se tine de cuvant.

Horoscop 21 septembrie 2019 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Esti pe picior de plecare, chiar si la nivel mental daca fizic, deocamdata, nu se poate realiza calatoria. Gandurile tale hoinăresc in locuri indeparate, incarcate de farmec si istorie. Traversezi o perioada favorabila studiilor aprofundate, de lunga durata pe diverse teme. Se recomanda prudenta si discernamant daca trebuie sa sustii probe, interviuri sau daca vrei sa incepi un curs. Ai fi tentat sa te grabesti in luarea deciziilor si sa vorbesti pe langa subiect.

Horoscop 21 septembrie 2019 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Prima parte a zilei este favorabila chestiunilor financiare. Ocupa-te de achitarea facturilor, taxelor sau verifica situatia relatiilor cu institutiile financiare. Este posibil sa platesti sume considerabile de bani de pe urma partenerului de viata sau a celor de afaceri, fie ca acestia nu au platit la timp utilitățile, fie au realizat imprumuturi de care trebuie sa te ocupi tu acum. Se contureaza cheltuieli legate de strainatate, pentru o calatorie sau pentru studii.

Horoscop 21 septembrie 2019 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Astazi esti dornic sa stai mai mult de vorba cu partenerul de viata, cu partenerii de afaceri sau colaboratorii. Sunt posibile discutii aprinse pe tema banilor implicati in desfăsurarea activităților comune. Unele colaborari se vor rupe, oricat ai incerca tu sa impaci pe toata lumea. Pe de alta parte, analizeaza-ti situatia si pozitia vizavi de ceilalti si desprinde-te de cele nepotrivite. Cu siguranta, astrele iti pregatesc alti oameni care ti se vor alatura in alte proiecte minunate pe viitor.

Horoscop 21 septembrie 2019 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Energia zilei te predispune la munltă activitate în plan profesional. Foarte dinamice sunt relatiile colegiale, iar sefii au cu totul alte treburi fata de cele de la serviciu. Provocarile celor din jur sunt mari. Concentreaza-te pe situatiile ivite la locul de munca si depune toate eforturile pentru a solutiona favorabil conflictele. Organismul este sensibil si are energie vitala minima. Evita zilele acestea pe cat posibil consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale.

Horoscop 21 septembrie 2019 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Se evidențiază astăzi relatiile sentimentale si cele cu copiii. Sunt posibile tensiuni si discutii zgomotoase cu cei dragi, de aceea fii prudent. Poate iti doresti mai mult antren si voie buna in anturajul cotidian, insa cu greu gasesti pe cineva care sa fie pe aceeasi lungime de unda cu tine. Fereste-te de aroganță, mândrie sau orgoliu, pentru ca in iubire este nevoie sa te dăruiești total, fara sa aduci acuze sau prejudicii celor din jur.

Horoscop 21 septembrie 2019 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Astrele iti recomanda astazi sa te ocupi de modificarea conditiilor de trai din casa sau sa iti reamenajezi grădina. Ai spor, energie, dar si idei stralucite legate de sectorul domestic. Poti cumpara obiecte valoroase de tipul decoratiunilor interioare sau iti poti imbogati palmaresul floral cu exemplare noi. Membrii familiei nu prea sunt de acord cu ideile tale novatoare, insa ca putin efort si bunavointa le poti activa si lor apetitul pentru treburile casnice.

Horoscop 21 septembrie 2019 Pești (19 februarie – 20 martie)

Se pare ca pornesti la drum. Ori trebuie sa pleci in interes de serviciu, ori cineva din anturajul apropiat iti solicita ajutorul, dar si prezenta fizica. Fii prudent, deoarece gandurile tale sunt concentrate pe treburile casei si pe nevoile membrilor familiei, riscand astfel sa nu faci fata cum trebuie in alte sectoare ale vietii. Evita discutiile contradictorii si replicile taioase. Pe de altă parte, iti sunt favorizate parcurgerea formelor de instruire si de largire a orizontului cunoasterii.

Sursa foto: horoscope