Horoscop 22-28 ianuarie 2018. Ai grijă ce semnezi, se aud clopote de nuntă și răbdare pusă la încercare

Horoscopul săptămânii 22-28 ianuarie 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Berbecii trebuie să aibă grijă ce documente vor semna

Horoscop 22-28 ianuarie 2018 Berbec

În această săptămâna ai motive să te bucuri pe plan profesional, pentru că se va realiza ceva ce ți-ai propus la începutul anului. În plus, vei putea armoniza relațiile cu cineva din zodiile Gemeni, Balanță sau Vărsător. Bărbații de peste 35 de ani e bine să aibă grijă dacă semnează documente.

Horoscop 22-28 ianuarie 2018 Taur

O să porți multe discuții de ordin financiar. Săptămâna este favorabilă rezolvării unei probleme de ordin personal de care te-ai tot lovit în ultima vreme. Anumite persoane din cercul de prieteni îți cer niște favoruri. Cei de peste 35-40 de ani cunosc oameni care le vor deveni prieteni apropiați.

Horoscop 22-28 ianuarie 2018 Gemeni

Se anunță câteva zile tensionate, dar cu un final neașteptat de bun. Atingi cu succes un punct vizat de mai multă vreme. Dacă vrei să treci peste ceva din trecut, nu te mai uita înapoi. Încheie acest capitol fără niciun fel de regret. Va fi o perioadă bună pentru călătorii.

Fecioarele aud în departare clopote de nuntă

Horoscop 22-28 ianuarie 2018 Rac

Experimentezi ceva interesant în această perioadă. Intri într-un proces de schimbare atât mental, cât și fizic. Surprizele apar pe plan personal. Ai învățat să alegi oamenii de care ești mai apropiat, iar acum îi îndepărtezi pe cei pe care nu îi dorești în preajma ta.

Horoscop 22-28 ianuarie 2018 Leu

Anumite evenimente care au loc în viața ta necesită timp și răbdare pentru a le rezolva. Partea bună este că așa îți rămâne energie pentru lucruri mai plăcute și de actualitate. Se anunță întâlniri interesante cu oameni frumoși, unele fiind chiar în scop profesional. Vei lega prietenii care vor dura mult timp de acum înainte.

Horoscop 22-28 ianuarie 2018 Fecioara

O săptămâna plină de întâlniri romantice. Îți vei lua un angajament destul de serios, poate chiar legat de o nuntă. Dacă ai o călătorie planificată, asigura-te că ai totul bine pus la punct, verifică atent actele și rezervările făcute. Evita întâlnirile cu persoane pe care nu le cunoști prea bine.

Răbdarea Scorpionilor este pusă la încercare de o femeie

Horoscop 22-28 ianuarie 2018 Balanță

Anumite discuții despre o proprietate sau un bun care trebuie împărțit o să îți acapareze câteva zile. Vechi idei și planuri noi se îmbină și duc la un rezultat interesant. Te vei bucură de un succes neașteptat. Primești invitații la un eveniment cu însemnătate pentru tine.

Horoscop 22-28 ianuarie 2018 Scorpion

Răbdarea îți va fi pusă la încercare de natura irascibilă a unei femei. Urmează câteva întâlniri într-un mediu foarte prietenos. Sărbătorești ceva anume, dar nu este o dată sau un eveniment, ci ceva ce doar tu știi și care înseamă mult pentru tine. Sfârșitul săptămânii vine cu evenimente distractive.

Horoscop 22-28 ianuarie 2018 Săgetător

Anumite evenimente îți vor deschide calea către ceva bun. Trebuie doar să deschizi bine ochii și să nu te lași atras în capcane de oameni care își urmăresc propriul interes. Vei cheltui cam mult pentru un copil sau o călătorie. Nu te aștepta că o zi să semene cu cealaltă.

Vărsătorii vor avea parte de niște teste

Horoscop 22-28 ianuarie 2018 Capricorn

Așteaptă-te la evenimente plăcute sau călătorii care au legătură și cu oameni aflați în altă parte, poate chiar altă țară. Te deconectezi de cineva. Ai reușit să o faci după multă vreme în care ar fi trebuit să procedezi în acest fel. Pui bazele pentru ceva important în viitorul tău.

Horoscop 22-28 ianuarie 2018 Vărsător

Săptămâna această vine cu niște teste în privința relațiilor. Vei înțelege cât de cinstite și credincioase îți sunt anumite persoane sau, din contra, o să pui punct unor legături ce nu îți fac bine deloc. Îți vei îmbunătăți psihicul și emoționalul, pentru că vei învață ce îți hrănește sufletul.

Horoscop 22-28 ianuarie 2018 Pești

Ieși dintr-o stare neplăcută care te-a tot încercat. Tristețea și nesiguranța nu vor mai fi ceva ce să te reprezinte. Ajutorul primit din partea prietenilor va fi exact ceea ce îți trebuia. Lasă-i să se apropie de tine. Ești mult mai deschis către unele idei pe care până acum le refuzai fără să aștepți că cel din fața ta să termine ce are de spus.

Sursa text: ziare.com / ZAZA