Horoscop 22 august 2018. Taurii au parte de un ambient plăcut la serviciu, iar Capricornii vor să fie stăpâni pe situație

Horoscopul zilei de miercuri, 22 august 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Taurii au parte de un ambient plăcut la serviciu

Horoscop 22 august 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Astăzi pari să pui mai mult preț pe pragmatism în relațiile socio-profesionale, deși nu poți ignora dorința de a îi împăca pe toți. Carieră are prioritate și asta îți va afecta într-o anume măsură legătură cu persoana iubită. Este indicat să profiți de orele dimineții pentru a afla informațiile importante de care ai nevoie și de a ține cont de intuițiile pe care le ai, acestea fiind destul de precise. Nu duci lipsă de entuziasm, trebuie însă să clarifici limita până unde îți asumi riscuri.

Horoscop 22 august 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Ambianța de la locul de muncă devine una mult mai plăcută însă ambițiile tale în legătură cu unele studii aprofundate sau alte forme de specializare riscă să pericliteze relația cu colegii. Așa că, nu le da curs atâta timp cât nu știi dacă îți sunt cu adevărat de folos scopurilor tale sau sunt o chestiune de orgoliu. Dacă te menții detașat, vei putea să-ți dai seama cine te susține sincer și cine nu.

Horoscop 22 august 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Faptul că ești orientat astăzi mai mult către afaceri în dauna petrecerii timpului alături de copiii sau de persoana iubită îți poate aduce o anume stare de disconfort, însă momentele de intimitate nu par prioritare. Abilitatea de a îți descoase colegii se poate solda cu obținerea unor informații care îți conferă un plus de putere. Totuși, important este să nu te iluzionezi, crezând că știi chiar totul.

Fecioarele câștigă de pe urma ambiției

Horoscop 22 august 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Reacția partenerului tău contează pentru ține însă tendința va fi să păstrezi o oarecare detașare aparentă, preferând să-ți cenzurezi reacțiile emoționale. Și, deși este un răstimp favorabil pentru a atinge cele mai delicate subiecte în relația cu cei dragi, este recomandat că mai întâi să încerci să le înțelegi motivațiile personale. Altfel, e posibil să nu ajungi la armonia la care sincer aspiri.

Horoscop 22 august 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

Deși dedici cea mai mare parte a energiei tale ducerii la îndeplinire a responsabilităților cotidiene, refugiindu-te în muncă, ești provocat să lucrezi și la capitolul comunicare și la întreținerea unor bune relații cu colegii. Caută să te sfătuiești cu cineva din familie, aici având cele mai bune șanse să te lămurești dacă afacerile pe care le ai în vedere sunt viabile sau dacă prezintă riscuri ascunse.

Horoscop 22 august 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Dacă îți pui ambiția la lucru, astăzi poți obține rezultate de pe urma capacității tale creative, dar cu condiția să ai grijă să fii cât mai bine informat, fie prin propria muncă de cercetare, fie sfătuindu-te cu cineva de încredere. La capitolul finanțe, tentația de a cheltui cumpărând obiecte decorative sau de înfrumusețare poate veni în contradicție cu recomandările de austeritate sugerate celor dragi.

Balanțele rezolvă niște treburi domestice

Horoscop 22 august 2018 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Venus, stăpâna zodiei tale ar trebui să îți aducă satisfacții personale legate de imaginea ta și să te bucuri mai mult de pe urmă contactelor sociale. Asta dacă reușești să te mobilizezi, rezolvând chestiunile domestice care par să nu sufere amânare și care necesită multă atenție în privința finanțelor. Încearcă să evaluezi corect dacă poți urma cu strictețe programul activităților de rutină.

Horoscop 22 august 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Discuțiile care se încadrează în expresia “scurt și concis” creionează tipul de dialog pe care îl vei prefera astăzi. Oricum, nu te simți confortabil nici să-ți arăți sentimentele, nici să-ți pierzi timpul cu complimente siropoase. Și, deși poate ți se va reproșa că ești cam reținut, atitudinea îți este benefică mai ales în relația de iubire, unde e nevoie să te lămurești dacă nu te-ai entuziasmat inutil.

Horoscop 22 august 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Pe fondul acesta dornic de a-ți asumă destule riscuri și inițiative, tendința de azi de a fi mai cumpătat din punct de vedere financiar nu este de neglijat, mai ales că poți avea niște bănuieli care sunt destul de aproape de adevăr. Prietenii sau cei pe care te bazezi s-ar putea să nu fie tocmai de încredere, de aceea e recomandat să încerci să afli mai întâi ce anume le motivează acțiunile.

Capricornii vor să fie stăpâni pe situație 

Horoscop 22 august 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Oricât ai dori să ai bune relații cu cei din jur și mai ales cu șefii, preferi să acorzi atenție menținerii unei imagini profesioniste și responsabile, poate ușor autoritare. Vrei să dovedești că ești stăpân pe situație și ești destul de abil să afli informații utile de la prieteni sau din cercurile în care activezi, reușind să empatizezi cu cei din jur, fără însă a te abate de la esențial.

Horoscop 22 august 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Tendința perioadei este încurajatoare pentru tot felul de contacte sociale, de extindere a cercurilor relaționale, frecvent pe considerente legate de acumularea sau împărtășirea de cunoștințe. Totuși, astăzi preferi să te retragi pentru a pune la punct pas cu pas strategia planurilor tale și nu ar fi rău dacă ai reuși să obții o imagine cât mai realistă asupra câștigurilor pe care le preconizezi.

Horoscop 22 august 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

Trebuie să fii conștient că nu poți fi echitabil în relațiile de afaceri, mai ales cu prietenii, și în același timp să ieși în evidență urmându-ți planurile tale ambițioase. Dacă reușești să afli eventual și câteva chichițe legislative, te poți afla din start avantajat. Totul este să fii foarte sigur de ceea ce vrei, că nu sunt doar vise utopice și abia apoi să te lași condus de inspirație.

Sursa foto: jurnalul