Horoscop 22 februarie 2018. Ar fi bine să fii echilibrat și să vorbești scurt și la obiect

Horoscopul zilei de joi, 22 februarie 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Gemenii ar trebui să fie un pic mai echilibrați

Horoscop 22 februarie 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Este posibil să primești cadouri interesante din partea cui te aștepți cel mai puțin sau deloc. Pe de altă parte, chiar și un cadou aparent neînsemnat, dacă-l priveșți cu atenție vei observa că este minunat și îți este de folos acum. La rândul tău, gândește-te să oferi cuiva drag ceva util sau invită-l în oraș, la o terasă și plătește tu consumația. Te vei bucura din plin.

Horoscop 22 februarie 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Discuțiile sunt frecvente astăzi cu cineva care îți este drag și în care ai încredere. Controlează-ți emotivitatea, lasă-l și pe celalalti să vorbească și chiar poți urma sfaturile primite. Sunt momente favorabile pentru a-ți revizui atitudinea față de ceilalți, dar mai ales față de natura înconjurătoare. Îngrijește-ți sănătatea în permanență și plimbă-te regulat în aer liber.

Horoscop 22 februarie 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Îți sunt favorizate discuțiile tăinuite cu cineva din anturajul socio-profesional. Pentru că ești secretos, tăcut, oarecum absent în peisajul cotidian, cei dragi te se pot îngrijora cu privire la starea de spirit sau de sănătate. Echilibrează-ți reacțiile, atitudinea, vorbele, faptele și spune-le celorlalți că ai nevoie de liniște și singurătate. Vei fi înțeles și sprijinit în acest sens.

Fecioarele ar trebui să vorbească scurt și la obiect

Horoscop 22 februarie 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Se conturează discuții cu prietenii, dar tema principală vizează fie problemele lor, fie situațiile profesionale comune. Schimbul de informații este benefic pentru toată lumea, astfel că bine ar fi să-ți deschizi mintea și sufletul și să discuți fără rezerve. Chiar dacă unii vor doar să vorbească banalități, tu orientează discuția numai spre ce anume te interesează pe tine.

Horoscop 22 februarie 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

Dialoguri importante cu șefii sau cu persoane oficiale din cadrul unor instituții. Este posibil să participi la dezbateri publice, să prezinți diverse subiecte, să răspunzi la întrebările celorlalți sau tu la rândul tău vei pune întrebări celor care prezintă diverse teme profesionale. Lasă-i și pe ceilalți să vorbească, evita șantajul emoțional și subiectivismul.

Horoscop 22 februarie 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Călătoriile pe distanțe lungi și discuțiile elevate cu persoane deosebite, poate chiar cu persoane din străinătate reprezintă temele principale ale zilei. Vei afla multe lucruri interesante și chiar te vei bucura de popularitate și succes. Cineva din anturajul apropiat îți va cere sfaturi și opinii vizavi de situațiile de viață în care se află. Vorbește cu măsură și la obiect!

Săgetătorii se vor îngriji mai mult 

Horoscop 22 februarie 2018 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Discuțiile pe teme financiare sunt la ordinea zilei. Este posibil să-ți displacă informațiile sau sfaturile primite vizavi de investițiile tale sau vizavi de câștigurile pe care le poți obține în următoarea perioadă. Înțelept ar fi să asculți cu luare aminte ceea ce ți se spune și să te gândești pe îndelete. Ai șanse să îți îmbunătățești situația financiară.

Horoscop 22 februarie 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Discuțiile cu partenerul de viață sunt importante, de aceea ascultă-l cu atenție și nu te grăbi în formularea opiniilor sau luarea deciziilor. Chiar dacă te nemulțumesc unele vorbe sau gesturi ale celorlalți, pe undeva există o explicație plauzibilă pentru toate acestea. Fii tolerant, înțelegător și nu lua lucrurile prea personal. Sunt șanse bune de a aplana orice diferend.

Horoscop 22 februarie 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Interesantă zi în plan sentimental. Probabil că în urma discuțiilor sau evenimentelor din ultimele zile petrecute împreună cu cei dragi hotărăști să te ocupi mai mult de tine, să te relaxezi și să îți revizuiești atitudinea față de iubire și implicațiile ei. Un hobby te-ar ajută să te desprinzi de neplăcerile cotidiene și pe deasupra te-ar ajută să întâlnești alți oameni.

Vărsătorii au parte de discuții cu membrii familiei

Horoscop 22 februarie 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Sunt momente bune pentru a te pune în valoare față de membrii familiei, rude, dar și față de prietenii apropiați. Spre orele prânzului vei depăși angoasele din mediul familial și vei observă totul cu alți ochi. O discuție amicală cu cineva drag te va ajută să găsești soluții optime pentru nevoile casei sau familiei. Fii prudent și evită critică excesivă!

Horoscop 22 februarie 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Dialogurile cu rudele sau cu membrii familiei vor lua turnuri nebănuite, pentru că tu susții unele teorii privitoare la rezolvarea unor chestiuni patrimoniale total nepotrivite. Relaxează-te, ascultă opiniile celorlalți și evită graba și orgoliul în luarea deciziilor finale. Este nevoie să cooperezi cu ceilalți pentru a împacă pe toată lumea. Ai nevoie de sprijinul familiei!

Horoscop 22 februarie 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

Caută compania prietenilor, mai ales în orele după-amiezei, pentru că astfel poți afla informații deosebite privitoare la găsirea unor noi posibilități de câștig din munca proprie. Chiar dacă unii doar te ascultă sau schițează din când în când un mic gest, doar prin simplă acțiune de a povesti altora, tu vei găsi soluții favorabile ție sau te vei lămuri pe deplin.

Sursa foto: jurnalul