Horoscop 22 ianuarie 2018. Evită scandalul, deschide ochii și înarmează-te cu răbdare

Horoscopul zilei de luni, 22 ianuarie 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Gemenii trebuie să evite scandalurile

Horoscop 22 ianuarie 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Nu le poți avea întotdeauna pe toate așa cum visezi, ci mai dai piept și cu realități dureroase. Azi are loc un eveniment în care ți-ai pus mari speranțe. Inima ta bătea mai tare numai când te gândeai ce se va întâmpla, dar din păcate așteptările tale sunt zadarnice. Nu se petrece conform viselor tale, ci aluneci de sus, din vis direct într-o realitate care nu-ți convine. Nimeni nu este scutit de tristețe, de dezamăgiri și de suferințe, iar azi se pare că tu eșți cel care trebuie să le treacă în revistă și pe acestea.

Horoscop 22 ianuarie 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Nu ești mulțumit de ceea ce primeșți de la ceilalți. Tu ai fost mai generos, ai dăruit tot ce ai putut, ai fost alături de ei și ai răspuns prezent la orice solicitare, dar azi, când ai și tu nevoie de un sprijin sau de un sfat, e cam gol în jurul tău. Poate ai fost tu exagerat de darnic, fără să te gândeșți dacă ceilalți ar fi capabili să ofere la fel, deci ai pretenții prea mari de la oamenii. Unii nu au nimic de oferit, ci doar profită de ceea ce ai tu de dat, deci nu da vină pe ei, ci pe tine, că ai făcut abuz de bunăvoința cu cine nu merită.

Horoscop 22 ianuarie 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Ieși din mediile în care planează ostilitatea, agresivitatea de orice natură sau un spirit de competiție folosit greșit, pentru că nu prea îi vei face față! Fii cu mare băgare de seama în discuțiile aprinse pe care le porți azi cu un adversar, pentru că lucrurile ar putea ajunge într-un punct critic, din care nu va ieși nimic bun. Ori scandalul ajunge la cote alarmante, ori descoperi, cu această ocazie, câtă invidie sau răutate este în celălalt, dar fă tot posibilul să nu pici în capcana energiilor negative declanșate de rivalul tău, pentru că nervii nu vor scoate din tine ce ai mai bun, ci îi vei da apă la moară acestuia.

Racii o sa aibă o surpriză neplăcută

Horoscop 22 ianuarie 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Ai făcut cândva un mare sacrificiu de dragul unei persoane și îi aduci aminte, subtil, de ce ai făcut pentru ea. A venit vremea să îți întoarcă serviciile și să facă și el ceva similar pentru tine, dar te dezamăgește profund. Chiar dacă eșți genul de persoană care e capabil de orice pentru a-i face cuiva drag pe plac, iată că unii uită să îți mulțumească sau să îți aprecieze gesturile de prietenie. Ba chiar îți pot răspunde agresiv, cum nu ai merită… E o lecție bună să nu te mai dedici altora, să nu preiei pe umerii tăi sarcini care nu te privesc, pentru că unii doar vor profita de bunătatea ta și atât.

Horoscop 22 ianuarie 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

Dacă nu primești nici un fel de încurajare de la cei din jur, înseamnă că nu te afli în mediul adecvat pentru scopurile tale. Caută alt grup de colaboratori, ieși din spațiul sumbru în care ai nimerit, pentru că te-ar putea influența negativ. Tu eșți plin de energie, de poftă de mișcare și de acțiune, or acest anturaj ostil, împovărat de griji și probleme, s-ar putea să te tragă și pe tine înapoi. Ai putea deveni motorul de energie de care au nevoie astfel de oameni – trișți, pesimișți, lipsiți de direcție – deci erijează-te în liderul lor și condu-i spre ceva care să-i scoată din această stare nefastă.

Horoscop 22 ianuarie 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Calmul și banalul acestei zile sunt exact ceea ce îți doreai cel mai mult într-o astfel de zi. Pentru că nu apare nimic care să te scoată din ale tale, te poți concentra eficient la activități personale de care nu ai avut timp până acum. Le-ai amânat, din lipsa de timp, dar azi te poți ocupa cu succes de restanțe neimportante, dar care își cer și ele dreptul să fie aduse la zi. Faci ordine prin sertare, triezi obiectele care nu-ți sunt utile, treci în revista hârțogăraia și corespondența.

Săgetătorii ar trebui să fie mai atenți la persoanele din jurul lor

Horoscop 22 ianuarie 2018 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Ai tendința de a te comporta nepoliticos cu oameni mai în vârstă care, numai prin superioritatea anilor lor, ar merită mai multă considerație din partea ta. Părinții, profesorii, șefii maturi ar putea să te acuze că eșți lipsit de maniere, că ai uitat de respect, că nu e un comportament corect, deci revizuiește-ți atitudinea față de aceștia, pentru că tu nu ești așa de obicei. Parcă ai face echipa cu alți tineri de vârsta ta și, împreună, deveniți o forță prin care vreți să arătați celor mari că sunteți independenți și că nu acceptați sfaturi. Dacă tot te revolți, fă-o în glumă, că să nu aluneci spre… obrăznicie.

Horoscop 22 ianuarie 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Dragostea nu e doar un joc frumos, ci și o construcție serioasă în doi. Dacă nu vezi de la cel drag mai multă implicare și dorința de a clădi ceva serios împreună, începi să te îndoiești de intențiile sale. Nu de vorbe dulci și declarații ai nevoie tu acum, ci de angajamente solide care să-ți garanteze faptul că puteți merge umăr la umăr o viață. Prin ceea ce face cel drag pentru tine, prin faptele sale, poți descoperi concret ce vrea de la viitor, de aceea trebuie să fii atent la ce face, nu la ce spune!

Horoscop 22 ianuarie 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

La toate gesturile tale de generozitate și de prietenie ți se răspunde sub așteptări, încât nici nu ar mai merită să fii atât de darnic. Fii un pic mai egoist, nu-ți mai oferi tot sprijinul unei persoane care oricum va uita să mulțumească pentru ceea ce faci tu în avantajul sau, ba chiar va începe să și comenteze calitatea serviciilor tale. Consideri că, dacă tot ai un răspuns la nelămuririle sale, merită să-l împărtășeșți cu el, dar acesta nu va face decât să profite de sprijinul tău, uitând să-și arate la final recunoștința. Gândește-te de două ori înainte de a te dedica altora.

Peștii trebuie să se înarmeze cu calm și răbdare

Horoscop 22 ianuarie 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Cineva te stimulează să te implici într-o activitate nouă, care merită atenție, numai că interesul tău s-ar putea să se stingă repede, descoperind că roadele nu sunt chiar atât de interesante. Mai gândește-te înainte de a investi timp și energie în această direcție, că să nu fie doar un foc de paie. Totuși, la cheful de noutate care te cuprinde azi, nu poți sta degeaba, ci sigur te apuci de o activitate nouă, dinamică, palpitantă, care îți pune bine în valoare spiritul de inițiativă. Mobilizează-i și pe alții în acest proiect, ca să poată evolua ca la carte.

Horoscop 22 ianuarie 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Faci echipa foarte bună cu persoana iubita, dar, indiferent din ce tabăra faci parte – adică ești ea sau el – trebuie să accepți faptul că azi femeia este capul tuturor acțiunilor interesante. Femeia trebuie să spună încotro e mai bine să mergeți împreună, deci las-o pe reprezentanta sexului frumos să-ți exprime părerea, pentru că are cea mai bună soluție pentru cuplul vostru. Mama sau soția este azi în centrul tuturor acțiunilor pozitive, din care fiecare membru al familiei are de câștigat sau de învățat. Dacă femeia eșți tu, fă un pas în față și spune mai clar ce intenții sau dorințe ai, atrăgându-i și pe cei dragi în proiectele tale.

Horoscop 22 ianuarie 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

Dacă pleci la drum, înarmează-te cu mult calm și enormă răbdare, deoarece tensiunile se pot ivi la orice pas. Traficul poate fi motiv de stres, discuțiile cu tovarășii de drum ating cote alarmante, iar la destinație te așteaptă alte surprize care te irită la maximum. Orice relație pe care o ai cu persoane de departe, se va desfășura de pe poziții de forță, pentru că pot apărea reclamații de la clienți din altă zonă a țării, conversații agresive prin telefon sau mesaje trimise pe diverse cai de comunicație care folosesc un ton autoritar și sever.

Sursa foto: jurnalul