HOROSCOP 22 iulie. Predictii astrale complete

BERBEC Pe plan sentimental ar putea aparea dificultati si sa fiti pus in situatia de a lua o hotarare importanta. Puteti sa va faceti proiecte de viitor folosidu-va de cunostintele teoretice. In scurt timp,  munca depusa va va aduce satisfacii semnificative, dar pentru moment este recomandat sa evitati speculatiile financiare.

TAURTreci printr-o perioada favorabila inceperii unei acivitati extraprofesionale sau de asumare de noi responsabilitati. Farmecul si ingeniozitatea de care dai dovada te poate ajuta in activitatile intelectuale si sociale. Seara, ai putea primi o veste neplacuta de la un prieten in legatura cu o activitate comuna.

GEMENI Este o zi propice sa iti faci planuri in legatura cu pornirea unei afaceri. Esti sustinut si sfatuit de prieteni si de partenerul de viata. Dupa-amiaza ai putea a vea o disputa cu un membru al familiei. Te sfatuim sa te calmezi , sa nu neglijezi problemele familiei si sa iti faci timp sa ii asculti. In scurt timp totul va reveni la normal.

RACAstazi trebuie sa te bazezi pe intuitie. Te sfatuim sa nu iti faci un plan stric pentru aceasta zi. Dimineata va fi marcata de drumuri multe si scurte, iar dupa-amiaza vei avea ocazia sa rezolvi o problema financiara in familie.

LEUDimineata ai de alergat mult pentru niste acte legate de o mostenire. Spre seara, impreuna cu partenerul de viata, luati in calcul posibilitatea de a pleca intr-o calatorie in interes familial. Planurile de viitor pe care le faci se pot concretiza in scurt timp, fiind un moment favorabil.

FECIOARAPoti sa incepi sa iti faci planuri in legatura cu o afacere rentabila. Aceasta iti va imbunatati radical situatia financiara. Starea ta de spirit face ca si relatiile cu rudele si prietenii sa fie foarte buna. In partea a doua a zilei vei avea musafiei care iti vor face o deosebita placere. Totusi, nu neglija persoanele in varsta.

BALANTAPe plan social vei putea face schimbari, ajutat fiind de intuitie. Pentru aceasta, insa, esti nevoit ca alaturi de un prieten sa faci mai multe drumuri. Rezultatele muncii se vor vedea curad, asa ca te sfatuim sa profiti de acest moment. Cu toate acestea, nu neglija odihna !

SCORPIONDimineata poti avea sansa sa fii promovat sau sa gasesti un sericiu mai bine platit. Castigurile vor fi pe masura, dar responsabilitatile mai mari. Este recomandat sa te consulti cu partenerul de viata si sa ti cont de sfaturile unei persoane cu experienta din familie.

SAGETATORDimineata ai putea intampina probleme pe plan financiar, dar nu trebuie sa te demoralizezi. Norocul iti poate surade in a doua parte a zilei. O colaborare pe termen lung, care sa iti imbunatateasca situatia finaciara, poate sa apara din parte unei rude apropiate. Se poate ca partenerul de viata s iti aduca reprosuri ca nu acorzi destula atentie familiei.

CAPRICORNPe plan sentimental si social ai succes. Dupa-amiaza iti schimbi programul datorita unor vesti bune. Este o zi propice sa iti faci planuri de viitor, in legatura cu o afacere. Intuitia te va ajuta.

VARSATORPrincipiile pe care le sustii cu incapatanare iti afecteaza reletiile cu prietenii. Ar trebui sa te intrebi daca cei din jur nu au totusi dreptate pentru ca prietenii sunt cei care te vor ajuta sa treci mai usor peste o deziluzie sentimentala.

PESTI Dimineata, impreuna cu persoana iubita, faci planuri de vacanta. Faptul ca simti ca esti inconjurat de prieteni adevarati iti da o stare de buna dispozitie. Daca ai de luat decizii importante, tine cont de sfaturile unei persoane cu experienta.