Horoscop 22 noiembrie 2017. Nu te pripi și fii atent la deciziile pe care le iei

Horoscopul zilei de miercuri, 22 noiembrie 2017. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Gemenii ar trebui să nu se pripească

Horoscop 22 noiembrie 2017 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Nu cu ton ridicat și nici cu predici severe îi convingi pe cei care nu sunt de acord cu tine să te asculte. Ci numai cu duhul blândeții! Lasă autoritatea deoparte, nu te lasă copleșit de orgolii, ci încearcă să abordezi conflictul de astăzi cu maximă toleranță. Fără nervi, fără judecați de valoare sau etichete nemeritate, totul poate reveni ușor la o binefăcătoare stare de calm. Ai putea dezamorsa și unele din cele mai acerbe conflicte din jurul tău cu o asemenea atitudine. Rămâi calm și amabil, n-are ce să strice!

Horoscop 22 noiembrie 2017 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Nu te aștepta că lumea să fie de acord cu tine, pentru că nu ai alături de ține oameni care gândesc la fel. Unii îl iau pe nu în brațe, alții critică tot ce aud, dar tu continuă să crezi în direcția ta și gândește pozitiv până la capăt. Nu te lăsa învins de negații, de comentarii acide, de conflictele de idei care se mai încing. Contează să-ți păstrezi tonusul pozitiv și să nu ții cont de nimeni. Vei ajunge acolo unde dorești și vei fi mândru că ai rămas ferm pe poziție. Cei care acum te critică, își vor recunoaște înfrângerea, dar nu atât de simplu.

Horoscop 22 noiembrie 2017 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nu te grăbi să extragi o concluzie cu iz negativ din cauza unui răspuns care, la prima vedere, te dezamăgește. E posibil că după o vreme să mai apară informații care să repare situația de acum. Vei regreta că te-ai pripit în concluzii. Unele lucruri au nevoie de mai mult timp pentru a se așeza pe teren sigur, că atare, în cazul problemei care te frământă acum nu se poate spune că ai ajuns încă la nivelul cel mai bun. Sunt probele inerente de pe parcurs că în final să primești exact rezolvarea cuvenită. Mai ai răbdare înainte de a spune ce crezi despre această situație.

Racii trebuie să-și unească forțele cu partenerul

Horoscop 22 noiembrie 2017 Rac (22 iunie – 22 iulie)

E o plăcere să-l vezi pe partenerul de suflet atât de implicat în proiectele comune. Compania lui te încurajează, te motivează, te face să depui eforturi și mai mari pentru a ajunge la scopurile care va avantajează pe amândoi. Ceea ce clădiți acum împreună, umăr la umăr, va fi de bun augur! Deci aveți toate motivele să trageți tare pentru a vedea acest vis împlinit. E pentru binele vostru, al familiei voastre, al relației voastre. Însă e nevoie de un consum de resurse din partea ambilor parteneri în mod echitabil. Nici unul nu pretinde eforturi doar de la celălalt, ci vâsliți laolaltă!

Horoscop 22 noiembrie 2017 Leu (23 iulie – 22 august)

Coincidențele fac parte dintr-un plan pe care noi oamenii nu îl putem înțelege. Dar unele lucruri sunt atât de bine programate acolo sus, încât ne pot lasă fără cuvinte. Asta trăiești și tu acum, un noroc chior care apare la momentul potrivit în locul potrivit. După ce beneficiezi de el, începi să faci un întreg șir de asociații de idei prin care îți dai seama că ar fi fost de ajuns doar o clipă care să nu te mai lase să ajungi la acel superb moment. Ai fi putut rata această minune dacă te-ai fi abătut și un singur pas mai într-o parte de la calea principală. Dar ai avut noroc și ai prins exact valul care te ducea acolo unde ești acum! Totul ca într-o sincronizare perfectă!

Citește și: HOROSCOP DECEMBRIE 2017. PREVIZIUNI DESPRE SĂNĂTATE, DRAGOSTE, BANI ȘI CARIERĂ

Horoscop 22 noiembrie 2017 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Mare grijă la tranzacțiile financiare ale acestei zile, pentru că trece un oarecare risc prin portofelul tău. Ori ești chiar tu pe cale să închei o afacere proastă, să cumperi un obiect care, mai târziu, se va strică, ori trebuie să deturnezi o suma mai mare de bani într-o direcție neplăcută, cum ar fi o amendă, repararea unui obiect de care ai mare nevoie și care s-a defectat, o factură uitată. Ai fi avut nevoie de acei bani pentru cu totul alte scopuri și când acolo trebuie să-i direcționezi spre acest scop deloc plăcut. Surprizele de natură financiară au o tentă negativă, că atare calculează fiecare bănuț cu prudență.

Balanțele să fie atente la deciziile pe care le iau

Horoscop 22 noiembrie 2017 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Mare grijă la deciziile categorice pe care ești gata să le iei. S-ar putea să fie niște alegeri făcute în pripă care, mai devreme sau mai târziu, te vor pune într-o situație dificilă. Dacă pe ține te scoate dintr-un impas, nu la fel se poate spune despre cei din jur, care vor primi decizia ta că pe o veste bombă. Fii deci prudent când spui azi un da sau un nu, pentru că s-ar putea să sune a verdict pentru altcineva care chiar are nevoie de răspunsul tău. Dacă e un refuz, fă-l să nu sune că o ușa trântita în nas, că să nu strici de tot planurile unui coleg care avea nevoie de acest răspuns de la tine.

Horoscop 22 noiembrie 2017 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Azi te joci de-a iubirea în cel mai copilăresc mod, pentru că nu e momentul să discuți despre planuri comune. Sau despre viitor, despre decizii de cuplu cu o încărcătură capitală. Ia-o mai ușor, bucură-te de tot ce simți, de fluturii din stomac, de distracția care însoțește fiecare clipă petrecută în doi, fără să pretinzi de la celălalt angajamente de cursa lungă. Vor veni și ele, dar azi cel mai bine e să tratezi iubirea că pe o aventură frumoasă în doi în care fiecare e liber să experimenteze și să se simtă bine.

Horoscop 22 noiembrie 2017 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Ai avea două cai de evoluție într-un proiect la care îți aduci contribuția, dar nu poți merge pe ambele simultan. Ca atare este vremea unei alegeri dificile. Amândouă au și avantaje și dezavantaje, ca atare cântărește-le cu mare atenție, fără a lasă emoția să decidă în locul rațiunii. Vei alege varianta optimă pentru tine, dar nu o vei pune în aplicare decât atunci când vei fi sigur că deții toate mijloacele și informațiile de a transforma o idee într-o reușită. Până atunci studiezi, analizezi, muncești, că să fii sigur că e calea cea bună!

Vărsătorii nu pot pune în aplicare un plan pe care îl aveau stabilit deja

Horoscop 22 noiembrie 2017 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Fara un program ieșit din comun, te poți apleca asupra acelor activități de rutină pe care le-ai tot amânat înainte. Fie că faci ordine prin hărtii, corespondență sau acte, fie că te ocupi mai serios de copii. Te vei simți mult mai bine la finalul zilei că ai reușit să mai pui câte ceva la locul potrivit. Poți discuta despre o mulțime de lucruri mărunte și aparent nesemnificative. După ce vei trage niște concluzii, îți vei da seama că trebuia să te ocupi odată și-odată și de ele. Azi a fost ziua potrivita!

Horoscop 22 noiembrie 2017 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Nu poți trece, deocamdată, la etapa următoare a unui plan de la care aveai mari speranțe. Totul din cauza unei piedici venite de la o persoană care încearcă să-ți taie avântul. Nu renunța la scopul tău, dar ascultă totuși sfaturile sale, pentru că e posibil să fie o idee bună, care va duce acolo unde vrei să ajungi, dar pe alte cai decât ai ales tu prima dată. Dacă cineva te oprește, nu înseamnă neapărat că îți vrea răul. Doar îți atrage atenția asupra unor puncte slabe în planurile tale, pe care le poți repara sau ocoli la timp.

Horoscop 22 noiembrie 2017 Pești (19 februarie – 20 martie)

Orice discuție cu cei din jurul tău are efecte benefice asupra ta. Primești de la fiecare idei interesante care merită puse în practică. E o plăcere să cunoști oameni cât mai diferiți, cât mai mulți, pentru că toți sunt o sursă de inspirație pentru ține. Unul îți spune ceva, altul îți da o idee din altă direcție. Vei reuși să le aduni pe toate într-un buchet unic ce va genera un succes de toată frumusețea. Creativitatea ta are la baza diversitatea umană. Deoarece de la toți oamenii cu care intri azi în contact ai ceva de învățat și de câștigat. Dacă nimerești în medii aglomerate, e că și cum te-ai cufundă într-o mare de idei creatoare.

Sursa foto: jurnalul