Horoscop 23 aprilie 2018. Taurii au parte de o surpriză neplăcută, iar Gemenii de un conflict

Horoscopul zilei de luni, 23 aprilie 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

BERBEC. Este o zi importantă pentru tine. Asta deoarece vei învăța o lecție de viață foarte importantă. Numărul norocos al zilei: 9.

TAUR. Tocmai când credeai că soarele nu va ieși din nou pe strada ta, vei fi surprins să vezi că lucrurile nu sunt deloc așa. Numărul norocos al zilei: 8.

GEMENI. Dacă nu ești atent la ceea ce spui, riști să intri în conflict cu o persoană apropiată. Numărul norocos al zilei: 3.

RAC. Astăzi vei simți nevoia să comunici mai mult cu o persoană pe care ai neglijat-o în ultima vreme. Nu mai amâna. Numărul norocos al zilei: 10.

LEU. Abia acum realizezi că nu trebuia să te superi in cauza unor lucruri mărunte. Încearcă să rezolvi problemele cu cei dragi. Numărul norocos al zilei: 6.

FECIOARĂ. Știi că a venit momentul să iei o decizie importantă. Da, riști să pierzi, dar poți și să câștigi. Numărul norocos al zilei: 4.

BALANȚĂ. Nu prea ai încredere în cei din jur. Dar o astfel de atitudine nu te va ajuta deloc. Încearcă să vezi și calitățile celor din jur. Numărul norocos al zilei: 2.

SCORPION. Cineva va fi astăzi alături de tine, când vei avea nevoie. Ai grijă să îi arăți că apreciezi ceea ce face pentru tine. Numărul norocos al zilei: 12.

SĂGETĂTOR. Tu știi ce este cel mai bine pentru tine, așa că nu mai asculta în dreapta și în stânga ce se spune. Numărul norocos al zilei: 6.

CAPRICORN. Zâmbește! Viața e frumoasă! Încearcă să vezi și partea plină a paharului. Numărul norocos al zilei: 5.

VĂRSĂTOR. Ești o persoană pe care prietenii și familia se pot baza. Fii alături de ei la nevoie. Numărul norocos al zilei: 7.

PEȘTI. Ceva interesant se poate întâmpla astăzi în viața ta. Aveai nevoie de asta pentru a trece peste momentele dificile din trecut. Numărul norocos al zilei: 17.

Sursa text: revista teo