Horoscop 23 decembrie 2019. Taurii sunt puși pe distracție, iar Leii se întâlnesc cu rudele

Horoscopul zilei de luni, 23 decembrie 2019. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 23 decembrie 2019 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Faptul ca se apropie sarbatorile sezonului rece esti preocupat cu treburile de rutina pentru a le pregati. Totusi, se pare ca unele activitati de la serviciu au ramas nerezolvate, asa incat mai veririfica-le odata. In paralel ai grija si de sanatatea ta, deoarece energia vitala este slaba. Pot fi afectate zilele acestea, sistemul renal si segmentele capului. Dozeaza-ti eforturile, ocupa-te doar de treburile prioritare si odihneste-te mai mult.

Horoscop 23 decembrie 2019 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Liber la distractii si aventuri, insa banii disponibili pentru acestea iti vor reduce elanul si planurile. Persoana iubita sau copiii iti pot reprosa faptul ca esti precupat mai mult de iesirile tale socio-profesionale, negljijand astfel capitolul amoros. Pe undeva, cei dragi au dreptate, asa incat asculta atent ce ti se spune si remediaza situatia. Mai ales ca se anunta o perioada in care tot ce tine de profesie si relatii se va reconfigura definitiv.

Horoscop 23 decembrie 2019 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Vor fi momente relaxate, „ca la sfârșit de an”, totuși, nativii pot primi mesaje cu privire la chestiunile materiale care le stau la inimă și care îi vor deturna de la clipele relaxate sau de vacanță programate. Nu neapărat că le vor strica cheful dar îi vor obliga să dea telefoane, să întrețină unul sau mai multe dialoguri pe o temă de interes financiar.

Horoscop 23 decembrie 2019 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Este un bun prilej de a pregati ambianta de sarbatori si de a face planuri alaturi de cei dragi. Esti tentat sa respingi propunerile celorlalti, poate datorita banilor, dar si datorita mofturilor tale momentane. Chiar daca in preajma ta apar neplaceri, bucuria sarbatorilor de iarna petrecute cu cei dragi te va cuprinde pe neasteptate.

Horoscop 23 decembrie 2019 Leu (23 iulie – 22 august)

Intalniri si dialoguri cu neamurile si cu prietenii apropiati se contureaza zilele acestea. Foloseste aceasta perioada pentru a pune la punct ultimele detalii importante legate de vacanta sarbatorilor de iarna. De asemenea, este posibil ca deja sa pleci intr-o excursie la munte sau prin alte părți, excursie care te va reconforta si detasa de cotidian. Insa, fii prudent la cheltuieli pentru ca acestea vor atinge cote cam mari in următoarele zile.

Horoscop 23 decembrie 2019 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Esti preocupat de cheltuielile necesare traiului zilnic, dar si de cele specifice sarbatorilor de iarna. Veniturile tale din munca desfasurata la un serviciu sunt nesatisfacatoare, comparativ cu munca despusa si de aici apar tot felul de numultumiri in sufletul tau. Ar fi bine sa te rezumi la cumparaturile strict necesare si sa te bucuri de ceea ce ai. La o analiza atenta a situatie tale materiale, lucrurile stau bine. Ai răbdare, pentru că vor sta și mai bine!

Horoscop 23 decembrie 2019 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Orice s-ar petrece in preajma ta, gandurile iti zboara la distracții și la relațiile cu cei dragi. Pe undeva simti ca se anunta o perioada tumultoasa acasă, în plan familial, plăcându-ți că toată lumea se pregăteșste de vacanța de iarna. În aceste zile, cu greu relationezi cu ceilalti, pentru ca esti emotiv si subiectiv totodata. Detaseaza-te, ai rabdare si participa si tu la pregatirile de sărbatori alaturi de cei dragi. Sanatatea este vulnerabila, de aceea ingrijeste-te mai mult.

Horoscop 23 decembrie 2019 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Interiorizarea este la cote mari si benefice, pentru ca ai putea face un bilant al anului care tocmai se incheie. Persoanele din anturajul apropiat, rude, prieteni sunt alaturi de tine si iti sprijina neconditionat orice idee. Pe de alta parte, afectiunile legate de sanatatea sistemului renal și a segmentelor capului te pot necaji serios. Evita eforturile de orice fel, mănăncă sănătos si dormi suficient.

Horoscop 23 decembrie 2019 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Controversele cu prietenii sunt la cote inalte. Urmeaza o perioada in care vei fi orientat mai mult nevoile tale sufletești reale, lucru care te va indeparta temporar de prieteni si cunoscuti. Recomandabil este sa acorzi suficient timp si acestor persoane, intrucat ei te ajuta si sustin cand te astepti mai putin. Ar fi bine sa iti planifici treburile pentru intreaga saptamana, punand pe primul loc planurile legate de vacanta impreuna de cei dragi.

Horoscop 23 decembrie 2019 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Zilele acestea se anunta intalniri cu persoane multe si importante, fie in mediul socio-profesional in care activezi, fie casă în plan familial. De fapt, urmatoarea luna de zile va fi marcata de multe intalniri, dialoguri si deplasari pe distante scurte, mai ales in vizita la rude si prieteni. Fii prudent la imaginea pe care o arati lumii. Este posibil sa cheltuiesti multi bani pe cadouri, dar si pentru imbogatirea garderobei tale pentru sarbatorile de sezon.

Horoscop 23 decembrie 2019 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Este sezonul sarbatorilor de iarna, sarbatori incarcate de sentimentul uniunii cu divinul. Dorinta ta de a-ti rafina sufletul va fi la cote inalte si se va cere îndeplinită. Asculta colinde, mergi la concerte si spectacole de teatru și bucura-te de ambianta unui târg special de sarbatori. Duminica dupa-amiaza ar fi bine să-ți pregatesti activitatile profesionale pentru urmatoarele zile.

Horoscop 23 decembrie 2019 Pești (19 februarie – 20 martie)

Periodic revin in atentia ta banii si bunurile administrate in comun cu altii: rude, colaboratori, partenerul de viata. Intuiesti ca urmeaza o perioada in care cheltuielile vor fi la cote prea mari fata de cat dispui sau fata de cat crezi ca merita investitia. Chibzuieste fiecare ban, pune pe primul loc achitarea facturilor si datoriilor si abia dupa aceea planifica si alte cheltuieli de sezon, de genul cadouri sau vacante departe de casa.

Sursa foto: horoscope