HOROSCOP 23 iulie. Previziuni astrale complete.

BERBEC Din cauza  starii de tensiune si a oboselii acumulate este posibil sa apara probleme de sanatate. Este recomandat  sa va dozati efortul si sa reduceti ritmul de munca. Nu este o perioada potrivita pentru a lua decizii importante in domeniul afacerilor.

TAURSurmenajul din ultima vreme isi spune cuvantul si deveniti irascibil. Evitati activitatile ce necesita putere de concentrare si efort, dar va puteti ocupa de probleme casnice. Incercati sa ignorati provocarile unui barbat mai in varsta .

GEMENI Sunteti agitat in cursul diminetii si va va fi greu sa va controlati impulsivitatea. Astfel, riscati sa provocati discutii aprinse. Sfatul nostru este sa va dedicati activitatilor de rutina si sa circulati cu prudenta  pentru a evita eventualele accidente de circulatie, la care sunteti predispus.

RACEste posibil sa aveti o discutie aprinsa cu o persoana tanara si sa ii adresati cuvinte jignitoare. De asemenea, nu este exclusa posibilitatea sa fiti implicat intr-un accident de circulatie. Sfatul nostru este sa evitati calatoriile cu autoturismul. Ziua nu este favorabila speculatiilor financiare.

LEUCa de obicei, reusiti sa ramaneti optimist, desi parcurgeti o perioada dificila pe plan financiar si chiar sa va mobilizati partenerii de afaceri. Va sfatuim sa dati dovada de prudenta in tot ce faceti pentru ca sunteti predispus la accidente.

FECIOARAIn prima parte a zilei veti avea tendinta de a contrazice pe toata lumea si sunteti nemultumit de tot ce se petrece. Familia si, mai ales, partenerul de viata au nevoie sa le acordati mai multa atentie. Impreuna, veti putea rezolva o problema financiara.

BALANTA Deoarece v-ati propus sa faceti ceva folositor pentru casa puteti sa va bazati pe intuitie. Va recomandam sa acordati mai multa atentie odihnei si relatiilor sentimentale. In a doua parte a zilei s-ar putea sa aveti mici probleme de sanatate.

SCORPIONDin cauza schimbarilor de program deveniti irascibil. Riscati sa stricati relatiile cu colegii de serviciu si cu partenerul de viata daca nu reusiti sa va temperati nervozitatea. Va recomandam sa evitati speculatiile de orice fel si sa va concentrati asupra activitatilor ce nu suporta amanare.

SAGETATOR Desi sunteti tentat sa va angajati in mai multe activitati in acelasi timp, nerabdarea si nervozitatea va pot reduce randamentul. Pentru a evita reprosurile din partea sefilor, va sfatuim sa fiti foarte atent la activitatea profesionala.

CAPRICORN Colaborarea dificila cu un partener de afaceri, va va face sa aveti o zi dificila. Aveti opinii diferite in ceea ce priveste o afacere importanta. Situatia se va rezolva in scurt timp daca reusiti sa evitati o cearta.

VARSATOR Sunteti predispus la stari depresive si accidente vasculare. Azi nu sunteti in apele dumneavoastra. Va sfatuim sa va pastrati calmul si sa nu va asumati noi responsabilitati pentru ca riscati sa va irositi energia. Dincolo de probleme, viata este frumoasa !

PESTI –  Aveti tendinta sa deveniti impulsiv. Va sfatuim sa dati dovada de prudenta in tot ce faceti. Dupa-amiaza este posibil sa primiti o suma importanta de bani. Ar putea fi vorba de o recompensa pentru rezultatele bune pe plan profesional.