Horoscop 23 iunie 2019. Gemenii sunt în centrul atenției, iar Balanțele au ceva neplăceri

Horoscopul zilei de duminică, 23 iunie 2019. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 23 iunie 2019 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Energia acestui weekend te provoaca la o atentie sporita vizavi de sanatate si de munca. Starea ta generala este fluctuanta, iar organismul dă semne de oboseala. Segmentele aparatului circulator și picioarele sunt vulnerabile si se poate pune problema unor consultatii de specialitate. Asculta-ti corpul si indemnurile vocii interioare.

Horoscop 23 iunie 2019 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Relatiile cu prietenii si protectorii sunt accentuate în acest weekend. Relațiile existente se vor reconfigura. Evită discuțiile importante cu alții, deoarece sunt momente bune doar pentru ascultare și dialog interior. La prima vedere ai fi incantat de ce se petrece in jurul tau, dar fii prudent si evita entuziasmul vizavi de planurile, propunerile sau ideile altora. Ai nevoie de odihnă și de compania celor dragi.

Horoscop 23 iunie 2019 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Esti in centrul atentiei la sfarsitul acestei saptamani si se pare ca toata lumea va dori compania ta. Se prefigurează situații care te predispun la iesiri in public, discursuri sau dialoguri furtunoase cu persoane importante. Prudență la cum te prezinti si fii foarte cumpatat in vorbe si fapte Exista riscul sa creezi impresii false despre tine. Pe de alta parte este posibil sa primesti indatoriri noi la serviciu.

Horoscop 23 iunie 2019 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Finalul acestei saptamani este potrivit legaturilor cu persoanele aflate in afara tarii. Chiar dacă ești nemulțumit de segmentul financiar, care îți obstrucționează planurile de călătorie sau de plată a unor studii, numai gândul la ținuturile îndepărtate și la bucuria revederii unor persoane dragi, te ajută să treci peste orice. Mentalul este foarte răscolit, așa încât evită dialogurile importante sau luarea deciziilor cu implicații pe termen lung.

Horoscop 23 iunie 2019 Leu (23 iulie – 22 august)

Fii prudent și evită escaladarea conflictelor. Duminică vor interveni cheltuieli comune cu alții pe facturi, taxe, datorii diverse. Este bine să stabilesti un echilibru intre laturile materiale si cele spirituale ale vietii. Detaseaza-te de cotidian, insa tine cont și de îndatoririle materiale pe care trebuie să le rezolvi.

Horoscop 23 iunie 2019 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Finalul acestei săptămâni este dedicat altora și activităților comune fie cu partenrul de viață, fie cu cei din segmentul profesional. Vei fi nevoit să continui treburile de rutină, atât acasă, cât și la serviciu. Sănătatea este vulnerabilă, bine fiind să te ocpi de priorități și să accepți sprijinul cuiva drag și de încredere. Intervin chestiuni iportante în relația de cuplu pe teme domestice sau legate de niște rude.

Horoscop 23 iunie 2019 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Este posibil să întâmpini neplăceri din partea persoanei iubite sau din partea copiilor. Cu puțin efort și bunăvoină vei reuși să depășești orice diferend. Ai și multe și mărunte de făcut atât acasă, în plan personal, cât și la serviciu sau petnru serviciu, dar lucrând de acasă. Selectează prioritățile, întrucât sănătatea este vulnerabilă și ainevoie de odihnă.

Horoscop 23 iunie 2019 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Finalul acestei saptamani iti aduce răsturnări de situatie in planul relatiilor familiale. Este vorba despre finalul unor treburi gospodărești și despre decizii importante luate cu membrii familiei și cu neamurile. Prudență și răbdare! Bucură-te de momentele pe care ti le ofera viata in aceasta perioada si ajuta-i si pe ceilalti sa fie fericiti.

Horoscop 23 iunie 2019 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Călătorii de distanțe scurte pentru a rezolva diverse chestiuni personale sau profesionale. Dialogurile cu cei dragi vor fi agreabile, iar informatiile aflate iti vor lamuri aspecte vechi legate de familia din care provii. Ai grija sa ții doar pentru tine si ai tăi ce se petrece în viața ta privată!

Horoscop 23 iunie 2019 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Apar informații interesante despre salarizarea locului de muncă. Depinde numai de tine să gestionezi situațiile ivite, în favoarea ta. Duminică intervin și dialoguri și întâlniri cu personale din anturajul apropiat. Evită contradicțiile de orice fel!

Horoscop 23 iunie 2019 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Ți-ar prinde bine un masaj, o plimbare în aer liber sau o discuție amicală cu cineva drag, pe teme banale. Duminică se prefigurează și cheltuieli pe cele necesare traiului cotidian. Pe de altă parte, cineva din anturajul profesional te va provoca la discuții interesante despre salarizare și condiții de muncă.

Horoscop 23 iunie 2019 Pești (19 februarie – 20 martie)

Ar fi bine să te odihnești la acest final de săptămână. Mai ales, sâmbătă energia vitală fluctuează mult, existând riscul să obosești sau să se evidențieze afecțiuni vechi. Evită spațiile aglomerate și oamenii zgomotoși. Duminică te vei simți mai bine, însă nu forța nota și ocupă-te de priorități. Este vremea amrilor schimbări pentru tine, iar acum sunt momente prielnice pentru o nouă abordare a vieții cotidiene.

Sursa foto: horoscope