Horoscop 23 mai 2018. Gemenii se debarasează de balast, iar Fecioarele sunt atente la priorități

Horoscopul zilei de miercuri, 23 mai 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Gemenii se debarasează de balast

Horoscop 23 mai 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

O zi destul de provocatoare, în care ești nevoit să pui niște lucruri în ordine la locul de muncă și să ajustezi unele strategii corectând erorile care s-au strecurat pe parcurs. Astăzi e important să fii atent la detalii și să te ocupi cu responsabilitate de proiectele tale, fără a te epuiza însă. În același timp, dacă astăzi devii conștient că-ți sunt necesare schimbări în alimentație și în stilul de viață, nu ezita să le faci.

Horoscop 23 mai 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Începi ziua cu o stare interioară bună, cu optimism și bucurie. Ai planuri mari pentru ziua de astăzi, care-i implică și pe cei dragi. Cu Luna în Fecioara, îți este stimulată creativitatea, ești inspirat, poți lucra cu succes la un proiect, cu condiția să nu te cramponezi de lipsa fondurilor financiare ci să ai încredere că resursele se vor ivi pe parcurs.

Horoscop 23 mai 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Luna se află în Fecioara, iar atenția ta se mută înspre familie, cămin și familie. E posibil să te simți copleșit de cererile și așteptările familiei sau de unele treburi care s-au tot adunat pentru că le-ai amânat. Totuși, cu puțină răbdare, astăzi ai șansa să faci mai mult decât ai făcut în săptămâni întregi. O zi foarte bună și pentru curățenie și pentru a te debarasa de tot ce nu-ți e util.

Fecioarele sunt atente la priorități

Horoscop 23 mai 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Pentru tine, ziua aceasta se axează pe comunicare, idei, schimburi, acces la informație. Totuși, nu lua nimic din ce auzi, drept adevăr absolut, ci rămâi deschis spre a-ți șlefui și chiar schimba orice punct de vedere și poziție. Dacă participi la discuții importante și negocieri, fii atent la detalii și la energia din spatele cuvintelor, pentru că acolo pare să fie adevărul.

Horoscop 23 mai 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

O zi delicată în ce privește finanțele, mai ales dacă te lași purtat de emoții și faci alegeri impulsive. Așadar, astăzi fii rezervat în privința cheltuielilor și investițiilor, în schimb concentrează-te pe a descoperi noi mijloace prin care să-ți valorifici talentele. S-ar putea să nu fii foarte conștient de valoarea ta, dar tocmai această este lecția zilei: să vezi cine ești și ce poți să dai din tine, cu mai multă coerență și eficiență.

Horoscop 23 mai 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Luna a ajuns în zodia ta și te face mai atent la nevoile și prioritățile tale. Iar una dintre priorități este familia cu tot ce presupune ea, inclusiv responsabilitățile asumate. E posibil să te simți copleșit de o serie de activități în care ești chemat să te implici, însă dacă-ți folosești talentul organizatoric și meticulozitatea, vei reuși să le faci pe toate, fără a te frustra.

Săgetătorii corectează niște greșeli

Horoscop 23 mai 2018 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

O zi în care vitalitatea și entuziasmul nu sunt punctele tale forțe. E mai degrabă o zi potrivită pentru introspecție, odihnă, relaxare și îngrijire a corpului fizic. Cu cât mai multă grijă ai de tine, inclusiv de emoțiile tale, cu atât mai importante și utile vor fi revelațiile și mesajele pe care le primești astăzi. Cu alte cuvinte, poate fi o zi plină de daruri, nu de natură materială ci spirituală.

Horoscop 23 mai 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Luna schimbă semnul, se mută din Leu în Fecioara, și ai tendința să le găsești nod în papură prietenilor sau să te legi de orice „defect” dintr-un proiect. Detaliile sunt importante, dar nu uita că a critica în exces limitează creativitatea și dăunează relațiilor. O zi de conștientizări în ce privește relațiile de prietenie și disponibilitatea unor oameni de a te sprijini.

Horoscop 23 mai 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Luna în Fecioara poate fi o provocare. Ești pus în situația de a corecta unele greșeli și a rediscuta poziția ta într-o structura profesională. E timpul să spui ce ai de spus, dar e bine să o faci evitând reproșurile adresate celorlalți. Nu uita că tu ești sursă realității create și nu uita că tonul face muzica întotdeauna.

Vărsătorii revin cu picioarele pe pământ

Horoscop 23 mai 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Ai nevoie de o viziune, de o perspectivă… E important pentru tine, astăzi, să-ți trasezi o traiectorie cât mai clară în minte și să-ți actualizezi/ordonezi prioritățile. E posibil că gândurile tale să aibă tendința să alunece în zona pesimismului, iar pentru a evita acest lucru, e bine să îți ții minte activă prin activități intelectuale sau de expansiune a conștiinței.

Horoscop 23 mai 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

De astăzi revii cu picioarele pe pământ și se pare că e nevoie să te confrunți cu unele consecințe inconfortabile ale alegerilor profesionale din ultima vreme. E momentul să nu mai fugi de detaliile neplăcute și să faci ce e de făcut pentru a-ți reinstaura integritatea și autenticitatea.

Horoscop 23 mai 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

E destul de multă confuzie și nemulțumire, dar și motivație, în zona carierei și statutului profesional. Astăzi s-ar putea să descoperi că, de fapt, cauza acestei situații nu este acolo unde te uitai, ci se află în atitudinea față de unele relații, în așteptările prea mari de la ceilați sau în tendința de a idealiza unele persoane din jurul tău.

Sursa foto: jurnalul