Horoscop 23 noiembrie 2017. Nu te descuraja, uită trecutul și mergi mai departe

Horoscopul zilei de joi, 23 noiembrie 2017. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Berbecii fac o schimbare de direcție bruscă

Horoscop 23 noiembrie 2017 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Schimbarea de direcție pe care o decizi vine din senin, dar o accepți cu încredere. E un eveniment cu conotații karmice, de parcă sensul în care pornești acum e un fel de reeditare a unor momente din vieți anterioare în care ai mai făcut același lucru. Vezi altceva interesant la orizont și-ți dai seama că nu vei ajunge acolo dacă mergi pe același drum că înainte. Norocul e că, legat de alte existențe, ți se pare totul foarte familiar, de parcă ai mai trecut pe aici. E un fel de deja vu, de aceea schimbarea se produce repede și ușor.

Horoscop 23 noiembrie 2017 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Iubirea nu e un joc pasiv în care aștepți să fii descoperit, ci e nevoie și aici de spirit întreprinzător. Trebuie să vii cu propuneri prin care să-i arăți celui din față ta că ești dispus să-ți asumi ceva serios. Vino cu idei, cu invitații concrete, cu soluții la dilemele voastre comune. Ai să-l vezi și pe cel din fața ta că se implică mai mult. Dacă tu doar te lași răsfățat de gesturi tandre, lăsând tot greul pe umerii jumătății tale, acesta s-ar putea să obosească la un moment dat, ca atare schimbați între voi șefia relației. Acum unul e conducătorul, mâine celălalt, și căruța voastră înaintează bine!

Horoscop 23 noiembrie 2017 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Răspunsul pe care îl primești nu te ajută prea mult, pentru că pare a fi o soluție nepotrivită situației. Consideri că nu este un răspuns corect în urma unei analize juste, deci trebuie să restabilești ordinea în această problema. Încearcă să înțelegi unde s-au strecurat informații false și ce anume a determinat situația de față. Deoarece la mijloc se află o impresie formată greșit asupra unei probleme care stă cu totul altfel decât pare. Cu cât aprofundezi mai lucid situația, cu atât șansele de a o readuce la normal cresc.

Energia leilor înflorește din senin

Horoscop 23 noiembrie 2017 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Ceea ce creezi tu nu e înțeles sau poate nici apreciat de toată lumea. La urma urmei, nu trebuie să faci totul după un șablon că să fii acceptat. Fii tu însuți, un original, dacă asta simți, un străin dacă nu te adaptezi, pentru că atunci când e vorba de produsul imaginației, nu există un limbaj stas care se poate aplică la toată lumea. Tu vezi cerul mov și merele albastre, ei și? Ai tot dreptul să îți manifești spiritul artistic așa cum îți dictează propria fantezie. Nu spune nimeni să fii că toată lumea, deci mergi pe calea ta, chiar dacă, momentan, nu prea te aplaudă nimeni. Într-o zi vei fi ințeles!

Horoscop 23 noiembrie 2017 Leu (23 iulie – 22 august)

Energia ta pur și simplu înflorește pe parcă ceva o alimentează din umbră. Nimeni altcineva nu e responsabil de această dispoziție excelentă, de acest elan creator, de cheful fantastic care te împinge de la spate decât propria ta minte. Tu ești cel care spune vreau mai mult, pot mai mult, merit mai mult, și simți că totul se mărește că un aluat pus la dospit. Ideile tale cresc, bucuria ta se extinde, tot ce ai mai bun în ține se lărgește sub ochii tăi. Ești de-a dreptul entuziasmat de semne. Cu asemenea vânt prielnic din spate, încearcă să țintești spre lucruri cât mai importante, pentru că vor evolua de minune!

Citește și: HOROSCOP DECEMBRIE 2017. PREVIZIUNI DESPRE SĂNĂTATE, DRAGOSTE, BANI ȘI CARIERĂ

Horoscop 23 noiembrie 2017 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

E o plăcere să te apleci asupra celor mici, pentru că tu ai o relație cu totul specială cu copiii. Azi îi vezi pe copii cât de avizi ascultă poveștile tale, cât de mult așteaptă să le vorbești. Deschide-ți sufletul și vorbește-le pentru că ai multe să le împărtășești. O activitate în strânsă legătură cu copiii ți se pregătește de minune.  Îi inspiri pe cei mici și îi ajuți să se manifeste liberi. Ei văd în ține acel suflet inocent și pur pe care îl ai și rezonează perfect cu ține. Ai putea fi un dascăl ideal, pentru că înțelegi cel mai ușor sufletul de copil. În fond și tu ai un suflet nevinovat de copil în adâncul tau…

Scorpionii nu trebuie să se descurajeze

Horoscop 23 noiembrie 2017 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Orice activitate intelectuală ți se potrivește de minune, pentru că mintea îți merge brici și vii întotdeauna cu cele mai potrivite soluții. Ai răspuns la orice întrebare, rezolvare la orice problema și informația potrivită pentru orice situație. Ca atare multă lume te va căuta acum pentru a te întreba câte-n luna și-n stele. Poți excela în artă conversației sau în domenii în care cuvântul este primordial: presă, vânzări, învățământ, consultanță. Manevrezi perfect instrumentele cheie din aceste planuri: memorie bună, exprimare concisă, soluții eficiente.

Horoscop 23 noiembrie 2017 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Ceva nu iese așa cum ai dorit și prima reacție este de a alunecă spre pesimism și depresie. Treci peste acest hop fără să-l pui la suflet, pentru că e un sacrificiu trecător prin care oricine trece câteodată. Te vei simți mult mai eliberat după ce va trece totul, chiar dacă pe moment ai tendința de a spune că ai ghinion, că cele mai rele lucruri ți se întâmplă doar ție. Nu-i adevărat, mai sunt și alții în aceeași situație, dar numai tu ești atât de depresiv încât te cramponezi de acel moment nefericit.

Horoscop 23 noiembrie 2017 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

O zi de liniște totală nu ți-ar strica, dacă ți-o poți permite, că atare oferă-ți câteva clipe de relaxare, de meditație, de somn sau de lectură, pentru orice activitate prin care te poți rupe un pic de iureșul de evenimente de peste zi. Acest moment de refugiu intim se va dovedi a fi esențial, porția ta de izolare, oază ta de liniște. Dacă n-ai avea parte de asemenea momente pentru sufletul tău, ai rămâne stresat și ți-ai elibera nervii pe cei dragi din casă. Dacă aceștia te înțeleg, îți vor respectă cele câteva minute în care să fii lăsat în pace.

Peștii trebuie să meargă mai departe! 

Horoscop 23 noiembrie 2017 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Daca un drum s-a blocat, nu sta pe loc plângându-ți de milă, ci adună-te imediat și schimbă macazul din mers. Ai un plan de rezervă la tine care se potrivește perfect situației de față. Ca atare poți oricând transforma un eșec într-o nouă provocare și un capăt de drum într-un nou început. Nu contează că totul se destramă pe moment sub ochii tăi. Cel mai important e faptul că ai o alternativă de care trebuie să profiți imediat, fără să mai lași timpul să treacă fără rost. Cu cât e mai rapidă reacția, cu atât crește și șansă de a recupera totul!

Horoscop 23 noiembrie 2017 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Te simți bine într-un mediu unde lumea are multe de oferit și-o face cu generozitate maximă, fără nimic în schimb. Te simți liber și fericit printre aceștia, care dau necondiționat și prietenie, și gesturi de afecțiune, și daruri minunate! Privește-i și gândește-te de ce sunt ei atât de darnici în semne de prietenie și de iubire? E pentru că și ei au primit multe de la viață și această e formă de recunoștință la care au apelat pentru a oferi înapoi ceea ce ei au primit din belșug. Mai rar asemenea gesturi de altruism și devotament, din care ai și tu multe de învățat. Mai ales că te gândești dacă tu ai fi în stare de aceleași gesturi altruiste. Probabil că nu, dar înveți de la ei cum se face!

Horoscop 23 noiembrie 2017 Pești (19 februarie – 20 martie)

Tot stai și analizezi la rece o situație din care simți că ai avut de suferit, dar nu mai are rost să tot duci după tine procesele de conștiință. Momentul ar fi mai bun pentru iertare și uitare, închizând acel capitol pentru totdeauna. Dar inima ta face ce face și iar își aduce aminte de ceea ce ai pătimit cândva. Fă acest efort să treci peste toate fără resentimente, deci încearcă să te debarasezi de emoțiile negative. Ce a fost a fost, profită de șansa de a ierta pentru că iertarea se va dovedi eliberatoare în situația de față. A stă să tot învârti pe toate părțile același punct critic nu e deloc benefic linistirii tale interioare, ci te chinui singur fără rost. Uită, gata!

Sursa foto: jurnalul