Horoscop 23 noiembrie 2019. Balanțele trebuie să fie discrete, iar Racii au parte de discuții aprinse

Horoscopul zilei de sâmbătă, 23 noiembrie 2019. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 23 noiembrie 2019 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Alaturi de colegii de serviciu poti finaliza cu succes activitati pentru care ai depus mult efort in ultimele zile. Oboseala isi va spune cuvantul, de aceea accepta ajutorul celorlalti, care de aceasta data te ajuta neconditionat. Inclusiv sefii sunt de partea ta, chiar daca iti mai adreseaza cateva reprosuri. Tentatia de a te refugia in dezbateri medicale sau in tratamente alopate trebuie evitata. Sunt momente pasagere, iar spre seara starea ta generala se va schimba in bine.

Horoscop 23 noiembrie 2019 Taur (21 aprilie – 21 mai)

In prima parte a zilei vei reusi sa cazi la pace pe teme financiare impreuna cu persoana iubita sau copiii. Disputele din ultimele zile se vor risipi odata ce ati stabilit prioritatile si nevoile fiecaruia, dar si banii necesari pentru acestea. Totusi ar fi bine sa nu te lasi influentat de ceilalti vizavi de modul in care sa iti cheltuiesti resursele materiale, pentru ca scopul acestora este de a profita de pe urma muncii tale.

Horoscop 23 noiembrie 2019 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

In primele ore ale zilei te preocupa problemele unui prieten apropiat sau unei rude. Esti tentat sa oferi sprijin material celor din anturajul cotidian, insa nu se recomanda. Dupa pranz va fi nevoie sa iti indrepti atentia si eforturile catre familie si treburile casei. Schimbarile majore care se petrec incet, dar sigur in segmentul domestic te fac sa te reintorci frecvent, cel putin mental, in locurile copilariei si la discutiile avute mai demult cu membrii familiei.

Horoscop 23 noiembrie 2019 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Discutii aprinse pe teme diverse, intalniri cu persoane pe care nu le-ai vazut demult, totul roieste in jurul tau, obosindu-te destul de mult. Emotivitatea este accentuata, subiectivismul este prezent si astfel se pot crea premisele unor decizii sau actiuni nepotrivite. Evita sa faci promisiuni sau sa iti oferi ajutorul. Pe de alta parte, ar fi bine sa stai mai mult de vorba, mai ales in orele serii cu un membru al familiei. Asta iti poate aduce calm, liniste si confort sufletesc.

Horoscop 23 noiembrie 2019 Leu (23 iulie – 22 august)

Tema zilei este legata de veniturile pe care le obtii din munca desfasurata la un serviciu. Poti primi bani, bunuri sau alte favoruri deosebite. Tentatia de a cheltui este mare, dar rezuma-te la strictul necesar. De asemenea esti tentat sa depui eforturi fizice prea mari pentru activitati care nu merita sau care nu te privesc. Fii mai atent cu sursele si resursele tale vitale si consuma atat cat ai nevoie. Dupa-amiaza, gandeste-te la imbunatatirea scarii valorilor tale morale.

Horoscop 23 noiembrie 2019 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Este o zi in care te pui pe primul loc in viata ta. Faci planuri mărețe de viitor, incepi să-ți schimbi garderoba, accesoriile vestimentare, ba chiar te gandesti si la schimbarea conditiilor in care locuiesti sau iti desfasori activitatea profesionala. Astrele te sustin din plin, insa atentie la exagerari si la eforturi prea mari intr-un timp scurt. Dupa-amiaza ti-ar prinde bine un masaj, o sedinta de sauna sau un tratament cosmetic.

Horoscop 23 noiembrie 2019 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Ar fi minunat daca ai reusi sa fii cat mai discret, retras in propriile tale ganduri si departe de zgomotul lumii dezlănțuite. Este un moment de bilant al evenimentelor in care esti implicat, de aceea vrei, nu vrei, gândurile tale se vor orinta numai catre aceste subiecte. Concluziile desprinse din cele petrecute te vor ajuta sa vezi realitatea si sa faci corectiile necesare, unde este cazul, in unele planuri fie personale, fie profesionale.

Horoscop 23 noiembrie 2019 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Ziua iti aduce discutii finale legate de activitatile profesionale pe care le desfasori la serviciu. Poti pune in ordine documente importante, iar sefii iti vor oferi sprijinul necesar pentru tot ce intreprinzi. Totusi nu te hazarda in deciziile care implica mai multi colegi de lucru sau actiuni care se intind pe termen lung. Dupa-amiaza se contureaza intalniri si informatii pretioase din partea unor persoane de incredere. Fii mai increzator in fortele tale.

Horoscop 23 noiembrie 2019 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Prima parte a zilei iti ofera ocazii bune de a-ti organiza activitatile profesionale care vizeaza lucrul in strainatate sau cu parteneri straini. Sunt posibile unele neplaceri, insa depune cu incredere toate eforturile si pana la urma totul va iesi ca la carte. Pe de alta parte, evenimentele petrecute zilele acestea in preajma ta, in special in zona profesionala te vor ajuta sa iti modifici conceptiile despre lume si viata, devenind astfel mai realist.

Horoscop 23 noiembrie 2019 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

O zi favorabilă demersurilor necesare unei călătorii sau abordării unor studii pe termen lung. Sunt momente facvorabile pentru a discuta cu persoane erudite, cu profesori, instructori, oameni care îți pot lumina sufletul cu idei noi și sfaturi deosebite. Totul este să ai răbdare și deschidere mentală să asculți activ. Pe de altă parte, foarte bine aspectate sunt activitățile culturale, astfel că vizionarea unei piese de teatru, a unui film bun sau lecturarea unei cărți sunt binevenite.

Horoscop 23 noiembrie 2019 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Impreuna cu copiii sau cu persoana iubita poti rezolva chestiunile financiare necesare traiului vostru comun. Ideile bune, planurile de investitii pe termen lung, gasirea echilibrului intre nevoile materiale si cele sufletesti atat ale tale cat si ale celor dragi depind mai mult de tine. De aceea sustine-ti opiniile si depune toate eforturile pentru a le realiza. Dupa-amiaza invita-i pe cei dragi la un spectacol de teatru, un concert de muzica sau provoaca-i la discutii filozofice.

Horoscop 23 noiembrie 2019 Pești (19 februarie – 20 martie)

Esti foarte sensibil vizavi de relatiile tale parteneriale. Astazi poti empatiza usor cu ceilalti, fara sa iti dai seama. De aici starile tale de spirit pot fi influentate de personajele cu care vii in contact. Traseaza imaginar o linie separatoare intre campul tau energetic si campurile celorlalti, pentru a te proteja si pentru a reusi sa iti vezi linsitit de treburile tale. De ceva vreme, energia ta vitala este la cote joase, de aceea ingrijeste-te constient si permanent.

Sursa foto: horoscope