Horoscop 24 ianuarie 2018. Nu te grăbi să pleci în străinătate și nu cheltui mai mult decât ai

Horoscopul zilei de miercuri, 24 ianuarie 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Taurii ar trebui să fie un pic mai retrași

Horoscop 24 ianuarie 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Beneficiezi de multă energie, așa încât bine este să te ocupi pe îndelete de treburile tale. Combativitatea este la cote înalte. Fii prudent, încearcă să eviți conflictele și alternează munca cu odihna. Atenție la sănătatea întregului organism! Dozează-ți eforturile și nu pune la suflet chiar totul. Spre seară pot apărea probleme legate de bani. Verifică-ți bugetul de venituri și cheltuieli.

Horoscop 24 ianuarie 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Astăzi, pentru tine astrele îți recomandă să fii cât mai retras. Sufletul tău are nevoie de odihnă și introspecție. Sunt posibile stări neplăcute, dar evită consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale, pe cât posibil. S-ar putea să descoperi diverse lucruri tăinuite demult, legate de colegii de serviciu. Încearcă să nu dai frâu liber primului impuls de a rupe relații vechi. În a doua parte a zilei te vei simți mai bine, însă ocupă-te doar de treburile ușoare.

Horoscop 24 ianuarie 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Prietenii și protectorii sunt subiectele tale favorite de astăzi. Se pare că primești multă susținere din partea acestora, dar ți se cere un fel de plată. Unele relații mai vechi se pot strica definitiv. Evită conflictele, comunica strictul necesar și discerne cu atenție ce relații doreșți să păstrezi în continuare în viața ta. Poți afla informații neplăcute legate de cineva pe care îl considerai prietenul tău de suflet. Nu lua de bun chiar tot ce ți se spune.

Leii fac demersuri pentru o plecare în străinătate

Horoscop 24 ianuarie 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Interesantă zi, pentru tine, la capitolul carieră. Sunt posibile discuții contradictorii cu un șef, de aceea fii prudent și ascultă cu atenție ce ți se spune. Există varianta îmbunătățirii statutului social sau, funcție de caz, pot apărea și neplăceri. Familia îți este alături, dar nu cum ai dori tu. Bine ar fi să găseșți un echilibru între activitățile sociale și treburile gospodăreșți. Gândirea și comunicarea îți sunt umbrite, așa încât folosește dictonul tăcerea este de aur.

Horoscop 24 ianuarie 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

Tu poți aborda astăzi relațiile cu străinătatea și studiile pe termen lung. Demersurile pentru călătoriile în afara granițelor țării pot cunoaște turnuri neașteptate. Dacă eșți nevoit să călătoreșți, verifică atent toate detaliile și pleacă doar dacă este absolut necesar. Gândirea și comunicarea sunt defectuoase, așa încât evită semnarea actelor, examenele și interviurile importante. Pe de altă parte, dorința de rafinare sufletească îți dă târcoale.

Horoscop 24 ianuarie 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Astrele îți recomandă să te ocupi de chestiunile financiare. Este vorba despre banii și bunurile în comun cu ceilalți. Ai avea succes în achitarea taxelor, impozitelor sau datoriilor de orice fel. Totuși, fii prudent, întrucât discordia se află în acest sector de viață și activitate și îți poate crea neplăceri greu de estimat și controlat. Tentația de a profita de avutul altora este destul de mare, însă nu este recomandabil.

Săgetătorii au chef de distracție și aventură

Horoscop 24 ianuarie 2018 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

S-ar putea să fii nevoit să te ocupi de chestiuni ce privesc viața de cuplu. Relația cu partenerul de viață este destul de dinamică și se recomandă multă prudență. Se pot strică definitiv relații vechi. Dacă eșți implicat în proiecte sau colaborări s-ar putea să apară disensiuni între colaboratori. Există nemulțumiri în acest sector, de aceea bine este să verifici permanent situația etapelor de lucru și oamenii implicați.

Horoscop 24 ianuarie 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Se pare cu tu ai foarte multe treburi de rezolvat la serviciu. Relațiile colegiale devin tensionate, dar nu se recomandă să răspunzi la provocări. Atenție că se pot declanșa conflicte greu de estimat, controlat sau remediat. Se pot accentua problemele de sănătate legate de cap și secundar aparat uro-genital. Ocupă-te de treburile ușoare și odihnește-te mai mult. Evită consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale, pe cât posibil.

Horoscop 24 ianuarie 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Cheful de distracții și aventuri te va face remarcat în anturaj astăzi. Relațiile sentimentale sunt tensionate și se pot rupe definitiv. Fii prudent și încearcă să eviți conflictele cu cei dragi. Pentru alții, copiii și problemele lor alcătuiesc subiectul principal al zilei. Spre seară, astrele îți recomandă să te ocupi de un hobby. Ești foarte creativ în această perioadă și ar fi bine să îți pui ideile în aplicare.

Peștii sunt tentați să cheltuiască mai mult decât dispun

Horoscop 24 ianuarie 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Această zi îți aduce în atenție casa, patrimoniul și relațiile familiale. Sunt momente bune de a te ocupă de curățenii generale, reparații curente sau te poți gândi la achiziționarea unei locuințe noi. Verifică sursele de foc din spațiul locativ. Mentalul cotidian se află într-un con de umbră, recomandabilă fiind evitarea deciziilor majore.

Horoscop 24 ianuarie 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Astăzi se pare că ești mai mult pe drumuri. Întâlnirile sau dialogurile cu rudele și prietenii apropiați pot fi frecvente, dar și tensioante. Gândirea și comunicarea sunt defectuoase, așa încât nu lua de bun informațiile pe care le primeșți astăzi. Pentru alții, componenta educațională este accentuată de către astre. Te poți înscrie la forme de școlarizare pe termen scurt sau, funcție de caz, poți finaliza unele în care eșți deja implicat.

Horoscop 24 ianuarie 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

Poți primi cadouri, recompense sau se poate rediscuta remunerația primită de la un loc de muncă. Tentația cheltuielilor extravagante este la cote înalte. Fii prudent și cheltuieste strictul necesar. Recomandabil este să îți verifici bugetul de venituri și cheltuieli. Energia vitală fluctuează destul de mult. Spre seară lasă deoparte pragmatismul și îndreaptă-ți atenția către cele sufleteșți.

Sursa foto: jurnalul