HOROSCOP 24 iulie. Previziuni astrale complete

BERBECVi se poate propune un nou loc de munca sau asocierea intr-o afacere. Va sfatuim sa analizati avantajele si dezavantajele cu mare atentie, inainte sa luati o hotarare. Este recomandat sa ascultati sfatul unei persoane cu experienta. In a doua parte a zilei intuitia va va ajuta sa luati o decizie pentru camin.

TAUR Cei din jur va apreciaza ideile si aveti success la o intalnire cu persoane importante. Aveti ocazia sa va faceti noi prieteni si sa va consolidati relatiile deja existente. Va recomandam sa ascultati si de parerile celor din jur, pentru ca va vor fi de folos.

GEMENI In prima parte a zilei veti fi nevoit sa faceti cheltuieli neprevazute, dar care vor fi apreciate de membrii familiei. Dupa-amiaza s-ar putea sa va schimbati programul in ultimul moment. Se poate sa trebuiasca sa va ocupati de o ruda bolnava. Nu va pripiti, pentru a putea face fata tuturor problemelor.

RACEste recomandat sa nu refuzati o eventuala propunere de colaborare, deoarece sunt sanse sa va imbunatatiti considerabil situatia financiara. Va puteti ocupa de afaceri. Va sfatuim sa va abtineti de la orice fel de speculatii, chiar daca ati avea sanse mari sa obtineti venituri suplimentare.

LEUDimineata, toate planurile va vor fi date peste cap din cauza unor evenimente neasteptate. Este posibil ca vizita unor persoane din alta localitate sa va ia prin surprindere. Va recomandam sa fiti o gazda primitoare si sa va pastrati calmul. In a doua parte a zilei veti primi sfaturi pentru afaceri de la o persoana cu experienta.

FECIOARAInregistrarea unui success in timpul diminetii va va intari convingerea ca parcurgeti o perioada favorabila. Aveti ocazia  sa incepeti o afacere profitabila. Va recomandam sa acceptati ajutorul unui prieten apropiat. Evitati discutiile in contradictoriu cu membrii familiei. Relatiile cu persoana iubita sunt foarte bune.

BALANTA Ar putea sa apara in viata dumneavoastra un punct de cotitura, care sa va aduca multe bucurii. Sunteti sociabil si forma intelectuala in care va aflati va va asigura succesul pe plan profesional si social. Dupa-amiaza veti fi nevoit sa luati o decizie importanta pe plan sentimental. Va sfatuim sa va bazati pe intuitie.

SCORPION Pe plan social si material aveti parte de un succes remarcabil. Profitati de sansele care vi se ofera, dar nu va fortati norocul ! In a doua pare a zilei puteti obtine castiguri importante in urma unei calatorii neprevazute. Aveti totusi mare grija la acte !

SAGETATORAveti un succes nesperat, dupa o perioada dificila pe plan financiar si sentimental. Climatul general va este favorabil. Totusi, nu va impuneti punctual de vedere pentru ca riscati sa va dezamagiti partenerii. Dupa-amiaza aflati ca urmeaza sa plecati intr-o calatorie de afaceri.

CAPRICORNForma intelectuala de care dati dovada este una deosebita si reusiti sa va impresionati colaboratorii cu spiritual de initiativa. Succesul nu intarzie sa apara pe toate planurile si sunt sanse sa castigati considerabil. Pentru aceasta este nevoie, insa, de multa energie, asa ca va sfatuim sa va faceti un program riguros. Tineti cont si de parerile partenerului de viata.

VARSATOR Apar schimbari importante in viata dumneavoastra pe plan profesional si in relatiile sociale. La serviciu gasiti solutii originale si va veti atrage admiratia sefilor si a colegilor. Cativa prieteni vor veni in vizita in timpul dupa-amiezii. Sfatul nostru este sa fiti cumpatat, pentru ca ar putea sa apara probleme cu sanatatea. Persoanei iubite incercati sa ii acordati mai multa atentie.

PESTI Ziua incepe excelent, pentru ca descoperiti ca o afacere in care nu v-ati pus prea mari sperante urmeaza sa va aduca beneficii importante. Desi este posibil sa vi se propuna o colaborare, va sfatuim sa nu acceptati, pentru ca v-ar putea lua prea mult timp, iar partenerul  de viata v-ar reprosa ca neglijati si mai mult familia.