Horoscop 24 noiembrie 2017. Câștiguri neașteptate și treabă multă la serviciu

Horoscopul zilei de vineri, 24 noiembrie 2017. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Taurii pot avea parte de cîștiguri neașteptate

Horoscop 24 noiembrie 2017 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Ești solicitat la serviciu, dar oriunde te-ai afla, parcă toată lumea te invită pe o scenă și îți urmărește reprezentația. Demersurile intelectuale au succes, de aceea implică-te în ele fără rezerve. Posibil să fii susținut de colegii de serviciu, dar și dacă ai nevoie să rezolvi chestiuni socio-profesionale în diverse instituții te vei descurcă bine. Totul este să vorbești direct, la obiect și să ai răbdare să asculți și ce îți spun ceilalți.

Horoscop 24 noiembrie 2017 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Sunt posibile câștiguri de la și prin alții. Poate fi vorba despre bani, bunuri sau favoruri venite fie dintr-o colaborare, fie din partea rudelor sau partenerului de viață. Mulțumește-te cu ce ai și ce primești, pentru că, deocamdată îți este suficient. După-amiază sunt momente bune pentru a te ocupă de subiecte filozofice, pentru a viziona un film. Sau pentru a te delecta cu o discuție interesantă cu un prieten bun. Ferește-te de a oferi sfaturi fără să-ți fie cerute.

Horoscop 24 noiembrie 2017 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Ziua este favorabilă rezolvării chestiunilor financiare, în care ești implicat alături de alții. Ocupă-te de achitarea facturilor, de plata datoriilor sau a serviciilor de care tu sau cei dragi aveți nevoie. Temerile care vizează bugetul cheltuielilor sunt nefondate, așa încât ai încredere că te vei descurca excelent în plan financiar. Dincolo de aparențele lumii materiale există lucruri mult mai interesante, lucruri pe care le poți accesa și folosi din plin.

Leii au foarte multă treabă la serviciu

Horoscop 24 noiembrie 2017 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Relațiile parteneriale îți atrag atenția, dar și eforturile. Există detalii fie ale relației cu partenerul de viață, fie ale colaborărilor în care ești implicat, care astăzi ți se vor arată în toată spledoarea lor. Pur și simplu ia aminte la cele descoperite, gândește-te pe îndelete la ultimele evenimente și discuții avute în plan partenerial, dar luarea unor decizii importante în privința partenerilor, lasă-le pentru următoarele zile. Bucură-te, deocamdată, de partea plină a paharului și atat.

Horoscop 24 noiembrie 2017 Leu (23 iulie – 22 august)

Se pare că ai multe de făcut la serviciu, dar mai întâi selectează-ți prioritățile. Sprijinul colegilor sau al șefilor lasă mult de dorit de aceea fii prudent. Pe de altă parte, sănătatea are nevoie de îngrijiri astăzi. Se pot accentua neplăceri legate de sistemul osos, articular, dar legate și de segmentele sistemului digestiv. Totuși, pe cât posibil evită analizele, consultațiile și intervențiile chirurgicale pentru că există riscul apariției unor erori greu de remediat.

Citește și: HOROSCOP DECEMBRIE 2017. PREVIZIUNI DESPRE SĂNĂTATE, DRAGOSTE, BANI ȘI CARIERĂ

Horoscop 24 noiembrie 2017 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

În privința persoanei iubite și a copiilor este bine să fii cât mai rezervat. Sunt posibile discuții aprinse, conflicte pe teme greu de definit clar. Perioada pe care o traversăm induce tensiuni mentale și discrepanțe în dialogurile cu ceilalți, de aceea nu pune baza pe cele discutate mai ales astăzi. Așteptările tale de la cei dragi sunt nefondate, în sensul că ei au alte priorități, văd lucrurile altfel decât și ține, iar tu ar trebui să te iubești mai mult pe tine.

Săgetătorii trebuie să fie prudenți

Horoscop 24 noiembrie 2017 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Ziua este potrivit relaționării cu membrii familiei și rezolvării treburilor gospodărești. Tentația de a te ocupă mai mult de activitățile profesionale, de la locul de muncă îți poate aduce neplăceri serioase și pe termen lung. De aceea, fii prudent și ocupă-te serios și de segmentul familial. Mai ales că membrii familiei sunt dispuși să te sprijine necondiționat, pe când șefii sau colegii de muncă îți pun tot soiul de bețe în roate.

Horoscop 24 noiembrie 2017 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Sunt posibile multe întâlniri și discuții cu persoane din anturajul apropiat. Este bine să-ți alegi cu grijă vorbele, pentru că mentalul tău este confuz astăzi. Minunat este că poți primi informații, soluții bune pentru a-ți imbuntati veniturile sau pentru a-ți rezolva chestiuni patrimoniale în care ești implicat alături de partenerul de viață. Ia aminte la ce îți spun ceilalți, dar luarea deciziilor sau acțiunea propriu-zisă lasă-le pentru zilele urmatoare.

Horoscop 24 noiembrie 2017 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Esti tentat să te raportezi în permanentă la relațiile cu ceilalți, la ce fac sau spun aceștia. Fii prudent și evita să te dizolvi în personalitatea cuiva. Cineva din anturajul apropiat îți poate oferi sfaturi prețioase vizavi de dezvoltarea ta personală sau profesională. Totul este să asculți atent și să reții cele de folos ție. A două parte a zilei este favorabilă cumpărăturilor, organizării bugetului de cheltuieli și chiar pentru a găsi posibilități noi de câștig.

Capricornii trebuie să stea în sînul familiei

Horoscop 24 noiembrie 2017 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

In prima parte a zilei este posibil să te simți obosit. Relaționezi mai greu cu ceilalți, de aceea discuțiile importante sau luarea deciziilor lasă-le pentru orele după-amiezei. Sprijin deosebit îți poate veni dinspre colegii de serviciu. Este bine să-l accepți, pentru că sănătatea este precară de ceva vreme și chiar ai nevoie și de odihnă și de ceilalți. Spre seară te vei simți mai bine, dar nu forță notă. Compania oamenilor dragi și de încredere sunt un remediu minunat.

Horoscop 24 noiembrie 2017 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Posibil să te necăjești din cauza prietenilor sau a persoanelor apropiate din anturajul profesional. Ar fi bine să fii ceva mai discret și să eviți să-ți expui părerile sau să emiți judecați la adresa altora. Starea ta de spirit este oscilantă și astfel ușor poți intră în conflict cu toată lumea. Conservă-ți energia vitală, pentru că organismul tău este obosit. După-amiază, rezervă momente pentru relaxare, pentru o plimbare în aer liber și stai mai mult de vorba cu ține insuti.

Horoscop 24 noiembrie 2017 Pești (19 februarie – 20 martie)

În prima parte a zilei, sarcinile de lucru de la serviciu te solicită mult. Colegii, dar mai ales șefii vor să rezolvi totul, dar fără ajutorul lor. Selectează prioritățile și evita să-ți asumi responsabilități noi. După-amiază sunt momente bune pentru a stă de vorba cu prietenii și cu persoane de încredere din anturajul profesional. Reține cele aflate astăzi, pentru că sunt informații care undeva, cândva îți vor fi de folos.

Sursa foto: jurnalul