Horoscop 25 decembrie 2019. Vărsătorii se implică în evenimente sociale, iar Leii sunt productivi

Horoscopul zilei de miercuri, 25 decembrie 2019. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte. Află ce ți-au rezervat astrele pentru ziua sfântă de Crăciun.

Horoscop 25 decembrie 2019 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Ti s-a dus vestea pentru hotararea de care esti in stare. E timpul sa culegi laurii pentru aceasta trasatura buna pe care o ai. Nu, nu e nevoie sa depui eforturi, recompensele iti vor cadea direct in poala!

Horoscop 25 decembrie 2019 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Astazi, ai mai multa incredere in tine decat de obicei. Cei din jur sunt atrasi de buna ta dispozitie si doresc sa se “conecteze” la optimismul tau molipsitor.

Horoscop 25 decembrie 2019 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Iei viata foarte in serios astazi, poate prea in serios chiar. Incepi sa pui sub semnul intrebarii anumite decizii din trecut si nu iti dai seama daca au fost cele mai juste alegeri. E o zi a meditatiei si a stabilirii unui curs pentru viitor.

Horoscop 25 decembrie 2019 Rac (22 iunie – 22 iulie)

A fi emotional in legatura cu problemele de la locul de munca e cea mai nefericita abordare. Trebuie sa gasesti metoda de a te ghida spre o atitudine mai relaxata fata de aceste aspecte. Pastreaza-te rece si distant, daca nu vrei sa iti pui in pericol activitatea!

Horoscop 25 decembrie 2019 Leu (23 iulie – 22 august)

Esti foarte productiv si reusesti sa castigi ceva bani in plus, dar nu par sa se lipeasca de mana ta pentru prea multa vreme. Esti foarte cheltuitoar si, chiar daca acum te bucuri de moment, mai tarziu vei regreta ca nu ai fost mai chibzuit.

Horoscop 25 decembrie 2019 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

E o zi a rezolvarii problemelor personale si a introspectiei. Sunt favorizate deciziile importante, care nu mai sufera asteptare. Daca cineva incearca sa te sustraga din aceasta stare, mai bine il eviti. Este benefica pentru viitorul tau apropiat!

Horoscop 25 decembrie 2019 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Daca ai ceva de demonstrat, nu mai cauta sa te bazezi pe experienta anterioara, ca argument suprem. Prezentul e acum si nu e la fel ca trecutul, asa ca foloseste-te de ceea ce e acum pe masa, pentru a-ti sustine parerile. Ce a fost, ramane in urma si nu mai e palpabil!

Horoscop 25 decembrie 2019 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Actiunile care tie ti se par evidente, pot aparea la fel si in ochii altei persoane. Asa ca e o perioada perfecta pentru a impartasi aceasta viziune. Sunt anumite sentimente care necesita actiune si cel mai bine vor fi rezolvate daca stabilesti o strategie de comun acord, cu persoana in cauza.

Horoscop 25 decembrie 2019 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Primesti vesti nu prea vesele despre un prieten adevarat, lucru care te face sa pretuiesti si mai mult ceea ce ai. Chiar daca nu te bucura sa stii ca el sufera, iti dai seama cat de usor poti sa pierzi tot ceea ce ai.

Horoscop 25 decembrie 2019 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Incerci prea mult sa schimbi parerile cuiva. Din pacate, motivele tale nu sunt dintre cele mai altruiste. In loc sa o faci pentru binele lui, o faci dintr-un orgoliu stupid, care iti va aduce antipatia celuilalt.

Horoscop 25 decembrie 2019 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Implicarea in evenimente sociale in scop profesional este ceea ce iti ocupa ziua de azi. Va trebui sa faci o scurta calatorie de afaceri, de unde vei trage beneficii, atat pe plan personal, cat si pe cel profesional.

Horoscop 25 decembrie 2019 Pești (19 februarie – 20 martie)

Schimbari recente neasteptate fac loc unei atitudini mai stabile si mai centrate. Cariera ta intra pe un fagas mai calm. Ai tendinta sa te relaxezi, dar inca nu e totusi cazul sa te culci pe o ureche. Fii mereu in garda!

Sursa foto: horoscope