Horoscop 25 februarie 2018. O veste neașteptată, influență din anturaj și renunțare la balast

Horoscopul zilei de duminică, 25 februarie 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Taurii trebuie să se debaraseze de balastul care îi înconjoară

Horoscop 25 februarie 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Încearcă să te apleci mai mult asupra sufletului tău, spre cele mai adânci și ascunse dorințe, pentru că de acolo poate ieși la iveală o cale nouă pentru tine. Nu te lua doar după ce vezi ușor în jurul tău, adevăratele lucruri bune sunt cele la care ajungi mai greu, care cer o anumită sondare, cercetare, căutare în profunzime. Ia-ți o pauză în iureșul vieții și stai de vorba cu tine, cu cel pe care îl ascunzi în inimă, cel pe care nu-l șție nimeni decât tu, pentru că acea parte din tine are acum nevoie de atenție, de concentrare, de energie. Și tu poți primi de acolo, din interior, niște sfaturi excelente, dar și tu poți linișți acest ungher al ființei tale cu o rază de lumină și de pace. Roagă-te azi mai mult și mai intens, pentru că cele mai adânci dorințe ajung mai repede sus, la ceruri!

Horoscop 25 februarie 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Uneori, e nevoie să purifici spațiul în care trăiești, să dai afară ceea ce nu-ți face bine, să te debarasezi de balastul care te înconjoară. Acordă atenție locului în care te afli și aruncă pe fereastră tot ce nu-ți mai face bine, tot ce-ți blochează fericirea, tot ce-ți creează o senzație de disconfort, că și cum ai fi captiv într-o lume impură. E un moment excelent de eliberare de lucruri, de oameni, de emoții care nu îți fac bine, deci fă acest gest fără nici un fel de regret. Nu te lega de nimic, mai ales dacă acel lucru chiar nu-ți inspiră bucurie și pace, că atare, dacă în casă, în inima sau în viața ta există un gunoi, dă-l afară pur și simplu. Creează un spațiu nou de evoluție, că și cum chiar tu ești altul!

Horoscop 25 februarie 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Stai de vorbă cu o persoană care reprezintă autoritatea în ochii tăi, pentru că îl consideri net superior ție prin experiență sa de viață, prin bagajul de cunoștințe pe care îl deține, poate prin funcția pe care o ocupă în societate și bați la ușa lui cu speranța și încredere că îți va oferi cel mai folositor sfat pentru situația în care te afli. Singur nu ai găsit o cale potrivită, de aceea, înainte de a porni spre ceva nou, vrei să vezi ce-ți transmite acest om. Ideile care vin de la el vor avea efecte fantastice asupra ta: te motivează, te ambiționează, te încarcă la maximum de energie. Dacă îi urmezi îndrumările, vei avea numai de câștigat, pentru că el îți arată o soluție foarte bună, deja verificată în practică.

Fecioarele ar trebui să spună ceea ce au de spus

Horoscop 25 februarie 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Eșți eroul salvator al unei persoane care se simte blocată într-un punct sensibil al vieții sale, dar apariția ta e ca o porție de energie pentru inima lui extenuată. Tu ai darul de a-l alina, de a-l linișți, de a-l face să vadă și dincolo de agitația în care se simte prins, oferindu-i un motiv de relaxare. Poate doar îi ții companie și îl asculți cu inima deschisă, poate ii dai un sfat care are rolul de a-i alunga frica și nesiguranța, deci apropie-te azi de oamenii care au nevoie de un prieten. Face parte din misiunea ta divină să te dedici uneori acestor oameni, pentru că tu găsești cuvântul cel mai potrivit pentru a le readuce zâmbetul pe față.

Horoscop 25 februarie 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

Hai, recunoaște că nu le știi pe toate, dar bucură-te când ai șansa de a învața ceva nou! Eșți într-un moment în care trebuie să-ți accepți poziția de simplu învățăcel la o anumită materie a vieții și că, până vei ajunge la faza în care să și pui în practică, trebuie să acumulezi experiență. Dai piept cu propriile-ți limite, dar în loc să-ți torni cenușă în cap și să te lamentezi că nu știi, nu mai bine întrebi în stânga și-n dreapta până dai de sursa de informație cea mai potrivită ție. Ai azi ocazia de a întâlni un om care e dispus să-ți transmită ceva din ceea ce șție și vei încheia ziua cu sentimentul că eșți cu un dram mai înțelept. Învață, toată viața e o școală!

Horoscop 25 februarie 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Ai avea multe de spus cuiva din fața ta, dar ceva te oprește să fii atât de sincer și să-ți deschizi inima. Ți-e frică să nu riposteze, să nu înțeleagă greșit, să nu aibă și el replici cărora să nu știi cum să le faci față, dar nu e bine să-ți tot reprimi părerile. Dacă ai ceva de spus, spune, indiferent de reacțiile celor cărora te adresezi. A tăcea, a rata ocazia de a vorbi, a te retrage în banca ta lăsând pe altul să se manifeste, ar fi un semn de slăbiciune, poate și de lașitate, or ideile pe care vrei să le expui merită să fie cunoscute. Fă un pas în față și spune ce gândeșți, ce simți, ce doreșți, nu mai ține în tine!

Scorpionii primesc o veste neașteptată

Horoscop 25 februarie 2018 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

De unde nici nu te aștepți, azi ai putea primi vești excelente cu privire la bani. E că și cum descoperi o nouă sursă de venit sau reușeșți, numai tu știi cum, să faci banii de care dispui să sporească! Bravo ție, ai idei bune și profitabile de a câștiga mai mult, dar ți se cere mai multă energie depusă în proiectele tale. Cu cât muncești mai mult, cu cât îți extinzi mai mult orizonturile și te implici în mai multe direcții generatoare de venit, cu atât ajungi mai rapid la prosperitate, că atare, dacă vrei bani mai mulți, nu te limita la ceea ce făceai și înainte. Caută și alte idei creatoare care să te pună la treabă pentru un profit binevenit.

Horoscop 25 februarie 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Uneori, cele mai bruște soluții sunt și cele mai bune, fără să ai timp suficient să analizezi problema pe toate fețele. Azi primeșți o veste neașteptată pe care o poți pune imediat în practică. Nu te mai gândi ce-ar fi fost dacă încercai și altă variantă, ci profită imediat de această situație. Dacă ai începe să cauți la bani mărunți, ai descoperi tot felul de puncte slabe, dar dacă o iei că atare, așa cum apare la prima vedere, ai avea mai multe de câștigat. Cu cât ai mai puțin timp la dispoziție, cu atât șansele să iasă bine sunt mai mari, deci hai, acum e momentul!

Horoscop 25 februarie 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Ții mult la independența ta, că atare azi dai randament numai dacă ești lăsat să faci totul pe cont propriu. Te descurci de minune în acele situații în care poți lua singur decizii, îți poți construi propria strategie, fără a aștepta îndrumări de la alții. Apar suficiente informații utile pe care le poți în avantajul tău, iar contactul cu lumea este unul pozitiv, de vreme ce dai mereu exact de oamenii de care ai nevoie. Știi exact la cine să apelezi și pe ce informații să te bazezi astfel încât să-ți iasă toate perfect pe parcursul zilei.

Capricornii sunt puternic influențați de anturaj

Horoscop 25 februarie 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Nu te mai gândi atât de mult la acel eveniment care se apropie, pentru că fiecare gând care duce acolo, naște în ține numai stări negative. Oricum se va produce, fie că îl transformi în obsesie sau nu, deci lasă lucrurile să se scurgă fără a mai analiză totul pe toate fetele în ton fatalist. Se vede că ești puternic influențat de cineva din anturaj care îți prezintă acel moment în cele mai sumbre tonuri, și cum nici tu nu ești, de felul tău, o fire mai optimistă, iată că totul se transformă într-o mică depresie. Lupta cu această pasă proastă și nu te lasă copleșit de ea!

Horoscop 25 februarie 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

O nouă iubire se poate contura frumos la orizont și e normal să te cuprindă emoția, nerăbdarea, dorința de a face pași mari înainte, spre o următoare etapă firească în relația voastră. Ieși în lume, îmbracă-te bine, pune accent pe felul cum arăți, cum vorbești, cum te comporți, pentru că nici nu știi de unde sare iepurele și cineva este cu ochii pe tine. Poate avea loc o întâlnire interesantă cu o persoană care are efecte excelente asupra psihicului tău, descoperind cât de sensibil poți fi în unele momente. Nu te mulțumi doar să primești gesturile de admirație, de afecțiune, de răsfăț, ci oferă și tu în aceeași măsură!

Horoscop 25 februarie 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

Nu face din țânțar armăsar, altfel tot tu îți strici ziua! Lasă stresul deoparte și nu te mai enerva la orice fleac. Motive de iritare vei avea tot timpul, dar numai tu le dai mai multă atenție decât ar merită. Azi dai piept cu o serie de nimicuri care te scot, de-a dreptul, din sărite, dar dacă reușeșți să le tratezi cu indiferență, vei trece mult mai repede peste ele. Tu ești cel care le faci să pară mai importante sau mai grave decât sunt, pentru că cea mai bună soluție, în asemenea situație, ar fi să nici nu le bagi în seamă, dar e greu de crezut că vei reuși să nici nu le observi.

Sursa foto: horoscop