Horoscop 25 ianuarie 2018. Se întrevăd parteneriate noi așa că ai încredere în intuiție

Horoscopul zilei de joi, 25 ianuarie 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Se întrevăd parteneriate și colaborări noi pentru Gemeni

Horoscop 25 ianuarie 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Luna se află în zodia ta, impulsionându-te să acționezi fără întârziere pentru împlinirea unor scopuri îndrăznețe și pe termen lung. E momentul să aprofundezi cercetarea într-un domeniu de interes, să faci niște demersuri pentru obținerea unei aprobări sau să-ți revizuieșți unele planuri de călătorie. Totuși, vitalitatea nu e la cotele cu care eșți tu obișnuit, așa că dozează-ți energia și resursele în mod cumpătat și înțelept.

Horoscop 25 ianuarie 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Pentru tine e o zi de repliere, discreție, retragere din lume… Luna stă astăzi în Berbec și te întreabă ce e cel mai important pentru sufletul tău, acum? Ce ar fi bine să faci pentru vindecarea ta sau pentru restabilirea echilibrului interior? La cine poți apela pentru sprijin și ce resurse exterioare poți folosi pentru a-ți face munca și viața mai ușoare? Este o zi a întrebărilor directe și a răspunsurilor venite din interior.

Horoscop 25 ianuarie 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Poate că în cariera ta nu sunt prea clare lucrurile acum, dar astăzi, capacitatea de a schimba unghiul din care priveșți o situație, precum și de a îmbrățișa o idee nouă, te poate ajuta să vezi posibilități noi de parteneriate și colaborări. Totul depinde de cât de onest îți evaluezi calitățile și cum te prezinți celorlalți, în ce lumina și cu ce atitudine. Rămâi deschis, răbdător și abordează cu diplomație orice divergență de opinii.

Fecioarele sunt într-o perioadă nouă din punct de vedere relațional

Horoscop 25 ianuarie 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Ideile și viziunea ta înnoită de astăzi pot inspira mai mulți oameni, așa că fii conștient de magnetismul pe care-l ai și folosește-l înțelept pentru a construi ceva integru și autentic. Poate nu ți-e prea clar ce e cu informațiile numeroase pe care le accesezi și cu ideile multe care par să se îngrămădească în fiecare secundă în mintea ta, tocmai de aceea, ia lucrurile pe rând și notează câteva dintre aceste idei. Îți vor folosi, cu siguranță. În altă ordine de idei, e un moment excelent pentru a-ți face planuri de călătorie sau care vizează niște studii.

Horoscop 25 ianuarie 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

Dorința de a învața și crește prin experiențele tale și cu ajutorul relațiilor cu ceilalți, este foarte puternică astăzi și în aceste zile. Se pare că sunt încă răni ascunse care acum pot fi zgândărite din nou, de către anumite contexte și de oameni prezenți în viața ta! Însă acestea te ajută să-ți creșți puterea personală prin înțelegerea și depășirea unor inhibiții. Este o zi interesantă și prin aceea că ți se dezvăluie noi traiectorii, sensuri și direcții frumoase și incitante pentru viitor.

Horoscop 25 ianuarie 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Ești într-o perioadă interesantă, mai ales din punct de vedere relațional. Interacțiunile cu ceilalți pot fi atipice, dar cu încărcătura emoțională puternică. Relațiile tale consacrate, mai ales relația cu partenerul de viață, pot fi acum sudate, aduse la un alt nivel de comunicare, mai subtilă, spirituală și… permisivă. Compasiunea, vindecarea și înțelegerea sunt esențiale acum și, cu cât le aplici și exersezi mai mult, cu atât mai multe minuni vei trăi.

Săgetătorii se confruntă cu reminiscențele trecutului

Horoscop 25 ianuarie 2018 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

E timpul să aduci ceva mai multă creativitate în muncă pe care o faci și să lași din când în când logica deoparte, pentru a lăsa intuiția, imaginația și căldura să se manifeste. E o zi excelentă pentru a descoperi noi activități în care ți-ar plăcea să te implici. Pe lângă acestea, ai putea începe o nouă dietă sau un nou program de exerciții fizice care să te ajute să te reconectezi cu corpul tău și să îți îmbunătățeșți sănătatea și vitalitatea.

Horoscop 25 ianuarie 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Magnetismul tău este în floare astăzi, așa că poți atrage o persoană specială în viața ta, cu care să te conectezi într-un mod unic și față de care te poți exprima cu ușurință exact așa cum simți. Talente și daruri deosebite pe care le-ai ținut la dospit, se pot manifesta acum în moduri care mai de care mai creative, cu rezultate remarcabile, așa că nu te sfii să-ți urmezi instinctul și… inima.

Horoscop 25 ianuarie 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Pentru tine, e o zi și o perioadă în care ai de confruntat reminiscențe ale trecutului care îți afectează viața de familie, echilibrul emoțional și chiar siguranța materială, în prezent. E bine să accepți cu mai multă ușurință situațiile inconfortabile care apar acum, în numele creșterii și dezvoltării tale, al transformării realității prezente și a relațiilor cu cei dragi. Poate fi vorba și despre o mutare sau niște demersuri de îmbunătățire a condițiilor de locuit.

Vărsătorii trebuie să-și urmeze intuiția

Horoscop 25 ianuarie 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Deși nu-ți place confuzia care simți că plutește deasupra relațiilor și în tot ce ține de comunicare, totuși această zi îți aduce idei remarcabile și inspirație. Dacă ești atent, poți vedea soluții pe care le căutai demult și poți accesa informații care îți schimbă perspectiva în sens pozitiv, asupra unor situații din viața ta. O zi bună pentru împărtășit idei, pentru întâlniri alese după bunul plac al sufletului tău și pentru cercetare… interioară.

Horoscop 25 ianuarie 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Având în vedere contextul astral, acesta anunță că e momentul să-ți urmezi intuiția și să fii atent la conștientizările din aceste zile, mai ales în ce privește chestiunile legate de finanțe și afaceri. Acum poți da naștere la idei noi, fiind inspirat și capabil să intri în contact cu talentele și abilitățile tale naturale. Deschide-te mai mult spre latura creativă, fără a ignora detaliile practice.

Horoscop 25 ianuarie 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

E clar că te afli într-un moment de evaluare personală și de îmbunătățire în toate aspectele care țin de personalitatea, atitudinea, înfățișarea ta. E timpul pentru a-ți recunoaște nevoile reale și a aduce lumina în unele chestiuni nefuncționale din relațiile tale, recunoscând ceea ce simți și vrei cu adevărat. Nu te sfii să te asculți și să faci alegerile pe care le consideri sănătoase și benefice pentru tine.

Sursa foto: jurnalul