HOROSCOP 25 iulie. Previziuni astrale complete.

    In aceasta zi, astrele favorizeaza starile de agitatie si nervozitate. Eviati implicarea in conflicte, fie ele chiar si minore.

BERBEC – Angajarea intr-un nou proiect v-ar putea aduce avantaje materiale substantiale, dar nu veti mai avea timp liber. Va sfatuim sa nu va neglijati familia si prietenii.

TAUR – Astazi nu sunteti multumit de nimic si starea de nervozitate este accentuata. Totusi, nu va descarcati nervii pe cei din jur, pastrati-va cumpatul si nu exagerati. Se vor rezolva toate problemele, dar trebuie sa aveti rabdare.

GEMENI – In cursul diminetii aveti tendinta sa le cautati tuturor nod in papura. Spre seara, situatia se schimba si petreceti momente placute alaturi de partenerul de viata. De asemenea, s-ar putea sa vi se confirme plecarea intr-o calatorie. Nu neglijati odihna.

RAC – S-ar putea sa fiti dezamagit de o persoana apropiata, dar imprejurarile va sunt favorabile datorita faptului ca sunteti o persoana energica si aveti mari sanse de reusita in ceea ce intreprindeti. Va sfatuim sa va petreceti mai mult timp alaturi de persoana iubita.

LEU – Preblemele financiare va ingrijoreaza, dar va puteti baza pe ajutorul unei persoane mai in varsta. Se poate sa se iveasca ocazia unor castiguri suplimentare. Ascultati sfaturile partenerului de viata.

FECIOARA – In prima parte a zilei este posibil sa va certati cu o colega de serviciu, despre care auziti ca va barfeste. Nu va pierdeti calmul si ascultati-va intuitia. Va recomandam sa petreceti mai mult timp in mijlocul familiei.

BALANTA – O problema sentimentala mai veche revine in actualitate si s-ar putea sa va certati cu partenerul de viata.  Nu actionati sub impulsul momentului si analizati bine situatia inainte de a face acuzatii ! Riscati sa aveti probleme de sanatate daca nu va calmati.

SCORPION – Acceptati ajutorul prietenilor si nu va incapatanati sa rezolvati singur toate problemele. Oboseala acumulata se va face simtita. Un conflict cu un partener de afaceri va putea fi aplanat cu ajutorul sfaturilor unei persoane mai in varsta. Programul de maine va fi schimbat de aflarea, in timpul serii, a unei vesti excelente.

SAGETATOR – In aceasta zi va sfatuim sa fiti prudent, pentru a evita deziluziile si certurile, mai ales ca, o ruda mai in varsta, va va atrage atentia ca nu va purtati corect. Nu neglijati sanatatea.

CAPRICORN – In ceea ce priveste problemele profesionale si de familie, in timpul diminetii, aveti sentimente contradictorii. Spre dupa-amiaza reusiti sa va limpeziti gandurile si sa petreceti, alaturi de persoana iubita, momente placute. Va sfatuim sa nu faceti promisiuni daca nu sunteti sigur ca va veti putea tine de cuvant.

VARSATOR – Este posibil sa plecati intr-o calatorie si, desi aveti tendinta sa cheltuiti mult, sunt sanse sa obtineti mari satisfactii. Veti descoperi cu surprindere ca un colectiv nou va va face sa va simtiti foarte bine. Va sfatuim sa respectati regulile de circulatie, pentru a evita producerea de accidente.

PESTI – S-ar putea sa fiti dezamagit de un partener in care ati avut incredere. Cu toate acestea, sunteti energic si asta va va da dispozitia necesara sa rezolvati o problema parteneriala mai veche. Va sfatuim sa petreceti mai mult timp cu partenerul de viata.