Horoscop 25 mai 2018. Gemenii sunt puși pe distracție, iar Balanțele sunt la ora bilanțului

Horoscopul zilei de vineri, 25 mai 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Gemenii sunt puși pe distracție

Horoscop 25 mai 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Eșți preocupat de colaborările profesionale în care eșți implicat sau dorești pe viitor să te implici. Tendința este de a te grăbi în formularea deciziilor sau concluziilor vizavi de lucrul în echipa, ceea ce poate fi păgubos. Ai răbdare și observă atent cum se desfășoară lucrurile în segmentul partenerial. Cum răsturnările de situație pot fi frecvente, păstrează o doză sănătoasă de precauție.

Horoscop 25 mai 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Segmentul sănătății este evidențiat astăzi, datorită reactivării unor afecțiuni vechi sau de sezon. Dozează-ți eforturile, ocupă-te numai de activitățile prioritare și cere sprijinul celor din jur, fie acasă pentru rezolvarea treburilor casnice, fie la serviciu, pentru rezolvarea celor profesionale. Mentalul este foarte agitat, gândești mai repede decât poți sau ai răbdare să vorbești și astfel apar neînțelegeri cu ceilalți.

Horoscop 25 mai 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Este o zi în care dorești amuzament, atenția și afecțiunea celor dragi. Cum aceștia sunt pe alte lungimi de undă decât ține este posibil să-ți oferă exact opusul la ceea ce dorești tu. Fii înțelegător, spune-le ce dorești folosind cuvinte alese și maniere fermecătoare și apoi lasă-i pe ei să-și aleagă răspunsurile și reacțiile față de tine. Oricare ar fi aceste răspunsuri, privește doar partea plină a paharului.

Leii trebuie să facă o selecție a interlocutorilor

Horoscop 25 mai 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Se pare că ai multe treburi de rezolvat în afara casei, fie pentru cei dragi, fie pentru locul de muncă. Ocupă-te de priorități și apoi concentrează-te numai pe segmentul domestic. Este posibil că un membru al familiei să-ți solicite ajutorul material sau moral. Chiar dacă vor continua discuțiile aprinse pe tema cheltuielilor comune, până spre finalul zilei vei găsi soluții bune de a le rezolva onorabil.

Horoscop 25 mai 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

Ești dornic de a comunica cu multă lume, de a schimba păreri, de a-ți spune ofurile sau pur și simplu de a primi aprobarea celorlalți vizavi de planurile tale de viitor. Însă, unii au cu totul altceva de făcut și nu doresc să-ți ofere companie sau să te asculte. Selectează atent persoanele cărora vrei să te destăinui și temele de discuție. O plimbare în aer liber sau prin locurile preferate ți-ar prinde bine.

Horoscop 25 mai 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Persoana iubită sau copiii vor apela la tine pentru sprijin financiar. Pretențiile lor depășesc bugetul tău, așa încât foarte ușor astăzi relațiile dintre voi pot ajunge la tensiuni serioase. Totuși ar fi bine să discuți pe îndelete despre nevoile lor și să te gândești în tihnă la ele și la modul în care le poți rezolva tu. Însă nu te lăsa șantajat emoțional și nu susține idei și acțiuni nefondate. Mofturile sunt accentuate în aceste zile.

Balanțele sunt la ora bilanțului

Horoscop 25 mai 2018 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Ziua îți aduce momente excelente pentru a te ocupă numai de tine și de treburile tale personale. Alcătuiește un bilanț al ultimelor patru săptămâni, vezi care sunt reușitele, care sunt dezamăgirile și găsește soluții pentru alte reușite sau pentru remedierea neplăcerilor. Foarte ușor vei descoperi sprijin, surse și resurse de inspirație în tot ceea ce doreșți să întreprinzi. Totul este să te fixezi la câteva obiective clare.

Horoscop 25 mai 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Sănătatea este vulnerabilă și ar fi foarte bine dacă te-ai odihni pe îndelete. Afecțiunile sezoniere își fac simțită prezența, însă ascultăndu-ți semnalele corpului, îndemnurile vocii interioare despre remediile care ar trebui să le folosești, vei depasti totul cu bine. Totodată sunt momente bune de a te gândi la noi trasee de viață personală, dar și profesională. Revelațiile abundă, așa încât urmărește-le cu atenție.

Horoscop 25 mai 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Este o zi în care poți stabili detaliile unor proiecte comune cu prietenii sau susținătorii din segmentul profesional în care activezi. Discuțiile vor fi fructuoase pentru toată lumea. Totuși posibile neînțelegeri pot apărea de la resursele financiare și bunurile materiale implicate în lucrul comun. Pe de altă parte, unii te vor provoca pe diverse teme, din amuzament sau din dorința de a-ți vâna ideile.

Vărsătorii visează cu ochii deschiși

Horoscop 25 mai 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Traversăm o perioadă în care poți lucra la imaginea ta în ochii celorlalți și la consolidarea statutului socio-profesional. Te pot afirmă ușor în discuțiile colegiale la serviciu, însă este bine să-ți pregătești atent intervențiile în cadrul reuniunilor oficiale. De asemenea și în mediul familial ai șanse să primești aplauze, fie pentru că ajuți un membru al familiei într-o chestiune materială, fie că oferi sfaturi pertinente.

Horoscop 25 mai 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Visatul cu ochii deschiși este una din activitățile tale preferate pe parcursul întregii zile. Însă, îndatoririle cotidiene te vor chema la rampă și va trebui să le rezolvi. Fii prudent vizavi de locul de muncă, pentru că în culise există tot soiul de faceri și prefaceri, care vor ieși la iveală în curând. Discuțiile cu cineva din antutrajul apropiat te vor ajuta să-ți clarifici trasee noi de abordare a situațiile și relațiilor în care ești implicat.

Horoscop 25 mai 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

De la chestiunile financiare comune cu alții într-un parteneriat profesional vor apărea astăzi discuții aprinse. Colegii sau prietenii alături de care desfășori activități socio-profesionale doresc să folosească altfel resursele materiale și bănești aferente acestora. Este bine să le asculți argumentele și apoi să-ți expui și tu punctele de vedere, susținute cu dovezi palpabile. Spre seară, bucură-te de compania celor dragi.

Sursa foto: jurnalul