Horoscop 25 noiembrie 2017. Atenție la cheltuieli și la alegerea unui nou drum

Horoscopul zilei de sâmbătă, 25 noiembrie 2017. Previziunile astrale pentru fiecare zodie în parte.

Berbecii sunt preocupați de redecorarea locuinței

Horoscop 25 noiembrie 2017 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Te preocupă unele investiții de acasă, cum ar fi aparatură electrocasnică sau mobilă. Însă nu poți lua decizii de unul singur, ci numai împreună cu partenerul de viață. Dacă vezi că și el îmbrățișează cu același interes aceste planuri, ai curaj să le inițiezi în perioada următoare. Însă dacă vezi din partea să unele rezerve, vei fi mult mai atent asupra proiectelor mai costisitoare. Poate acești bani ar fi buni într-o altă direcție, dar visezi totuși și la confortul casei tale. Așa că prima ta alegere ar fi redecorarea locuinței și modernizarea tuturor ustensilelor de care te folosești acasa.

Horoscop 25 noiembrie 2017 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Intri într-o competiție alături de rivali puternici, dar nu ți-e deloc teamă de confruntare! Deoarece ești stăpân pe situație și ai toate șansele să te impui. Față de contra-candidații tăi, tu ai un atu forțe: un dram de tupeu care te ajută să treci peste orice piedică. La asta se adaugă și resurse imense de energie, care, coroborate, te vor propulsa direct în frunte. Succesul poate fi al tău, deci implică-te fără teamă în lupte de opinii, concursuri sau conflicte din care trebuie să ieși învingător. Poți fi primul!

Horoscop 25 noiembrie 2017 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Apreciezi mult compania femeilor, pentru că te simți în largul tău printre ele. Chiar dacă te adaptezi preocupărilor lor, nu e nimic rău în asta, pentru că și ție îți place uneori să mai bârfești. Și tu ești preocupat de modă, de cosmetice sau ești la fel de interesat de domeniile tipic femeiești. Printre femei descoperi astăzi o prietenă cu care te înțelegi foarte bine, cu șansă de a lega o relație de durata. Oferi și tu multă afecțiune, iar ea, la rândul sau, are asupra ta un efect benefic, stimulativ.

Fecioarele trebuie să-și aleagă un nou drum

Horoscop 25 noiembrie 2017 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Uneori pui în balanță ce faci tu pentru unii și cum îți răspund ei în astfel de situații și ești total dezamăgit de rezultate. Asta nu te oprește să nu mai sări și altădată în ajutor și să oferi și cămașă de pe ține dacă ți se cere. Nu te aștepta nici la recunoștință veșnică, nici la elogii pentru intervențiile tale în viețile altora, pentru că unii uită că mai trebuie să ofere și ei ceva în schimb. Ei nu ar face la fel pentru tine pentru că adeseori prietenia nu e echitabilă. Unul da mai mult, celălalt primește bucuros.

Horoscop 25 noiembrie 2017 Leu (23 iulie – 22 august)

Ești cam superficial și ai impresia că, dacă ai mai multe variante la dispoziție, te poți juca cu ele. Nu e adevărat! Dacă ai mai multe opțiuni, nu înseamnă că poți face ce vrei, ci trebuie să le cântărești foarte atent că să o alegi pe cea mai bună. Dacă pornești într-o direcție cu gândul că, dacă nu iese, vei porni imediat spre cealaltă, te înșeli, pentru că, odată aleasă, aceea va fi soluția finală, că atare analizează argumentele pro și contra și fă o alegere în deplină cunoștință de cauză. Nu vei avea a două șansă!

Citește și: HOROSCOP DECEMBRIE 2017. PREVIZIUNI DESPRE SĂNĂTATE, DRAGOSTE, BANI ȘI CARIERĂ

Horoscop 25 noiembrie 2017 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Daca pleci la drum, la capăt te așteaptă evenimente pozitive, care vor încununa tot efortul tău de a ajunge acolo. Merită să pleci, indiferent de distanță sau de condițiile de mers. Pentru că va conta mai mult scopul deplasării și nu ceea ce se întâmplă pe parcurs. Veștile care vin de departe (în cazul în care nu poți ajunge tu personal acolo unde se întâmplă toate) vor fi plăcute, informații de care te poți folosi sau o știre aducătoare de fericire. Te bucuri de ceea ce afli de parcă ai fi chiar tu actor principal.

Săgetătorii au de tras pentru îndeplinirea unui vis

Horoscop 25 noiembrie 2017 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Schimbarile apar peste noapte în planurile tale, de aceea trebuie să dai dovadă de flexibilitate că să poți schimbă imediat macazul spre altceva. Dacă o ții pe a ta și nu reușești să te adaptezi la noile condiții, ai putea rată o ocazie interesantă de aceea trebuie să fii pe faza și să nu respingi alternativele. Dacă prima varianta nu iese conform planurilor, nu-i nimic, ai altceva la dispoziție care poate avea efecte mai bune. Mai greu e cu atitudinea ta rigidă, pentru că nu-ți plac schimbările bruște. Ai nevoie de timp de gândire înainte de a schimbă direcția, dar… nu prea e timp!

Horoscop 25 noiembrie 2017 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Nu consuma tot entuziasmul de început în prima etapă a unui proiect, pentru că s-ar putea să-l mai pierzi când vor începe să apară și piedicile. Pornește în nouă acțiune echilibrat, rezervat, gestionandu-ți corect forțele. Nici să riști totul pe-o carte, dar nici să stai pasiv în expectativă, așteptând să vezi ce fac alții, nu e corect, ci e nevoie de o implicare rațională, dând exact atât cât trebuie la momentul potrivit. Cu prudență de rigoare, cu o analiză limpede a investiției care depinde de ține, vei ajunge la rezultate de care vei fi mândru, dar nu pretinde roade ieșite din comun din prima!

Horoscop 25 noiembrie 2017 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Trebuie să pui serios umărul la materializarea unui mare vis, pentru că deții resursele unui succes deplin în acest sens. Aștepți mult și de la ceilalți care joacă un rol în atingerea acestui tel. Însă cea mai mare parte a eforturilor ține de tine! Nu pretinde doar de la ceilalți implicare, energie și pasiune, ci ai putea să-i mobilizezi tu mai bine pentru a contribui cu toții cu ceea ce ține de fiecare. Tu le poți stimula dorința de a ajunge la acel scop, iar ei vor face tot ce le stă în putință. În fond, fiecare are ceva de câștigat de pe urmă acestui proiect colectiv, deci… la treaba!

Peștii trebuie să aibă grijă la cheltuieli

Horoscop 25 noiembrie 2017 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Un mic drăcușor te îmboldește să spui lucruri care nu te caracterizează și pe care s-ar putea să le regreți. Rezistă acestei ispite negative, pentru că nu e genul tău să fii răutăcios sau să arunci vorbe grele în spatele altora, fără să le merite. Poți descoperi efectele nefaste ale intervenției unui inamic asupra ta și, în loc să ierți și să tolerezi, așa cum faci de obicei, ești gata să întorci armele. Poate vei avea câștig de cauza, în cele din urmă, pentru că te prinde într-un moment agresiv în care îți canalizezi toată energia spre un singur scop: răzbunarea.

Horoscop 25 noiembrie 2017 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Trezește-te un pic din visul în care te-ai retras de bună voie, că să nu trăiești într-o minunată iluzie. Apar suficiente aspecte care îți atrag atenția unde e realitate și unde e visare. Da, e bine să visezi uneori, dar de dată această ești împins într-o direcție care nu se transformă în realitate. E o himeră, e o Fată Morgana care te atrage că un magnet dar cu cât te apropii mai mult, ea se îndepărtează și mai tare. Poți transformă iluzia în imaginație, pentru a găsi soluții să îți îndeplinești visul, dar nu mai fugi așa, la nesfârșit, după ceva ce tot că o ceață rămâne la orizont, fără să o atingi vreodată. Revino cu picioarele pe pământ și începe să clădești singur ceea ce se naște în mintea ta. Teorie știi multă, dar practică e cheia!

Horoscop 25 noiembrie 2017 Pești (19 februarie – 20 martie)

Incearca să nu cheltuiești azi nici un ban, pentru că și cea mai mică investiție (nu neapărat necesară) poate dezechilibra bugetul și așa șubred. Resimți chiar un blocaj financiar, pentru că ar putea apărea șansă unei afaceri sau a unei achiziții tentante, dar când numeri câți bani ai în portofel, rezultatul te cam dezarmează. Rezistă ispitelor financiare, pentru că nu stai tocmai bine cu banii acum și ți-ai putea crea singur probleme! Ține banii la saltea măcar azi, pentru că îți vei mulțumi singur mai târziu că ai fost precaut și ți-ai înfrânat dorintele.

Sursa foto: jurnalul