Horoscop 26 aprilie 2018. Berbecii trebuie să evite responsabilitățile, iar Racii spun ce gândesc

Horoscopul zilei de joi, 26 aprilie 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Berbecii trebuie să evite responsabilitățile

Horoscop 26 aprilie 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Poate că este mai bine dacă astăzi nu ți-ai asuma responsabilități cărora să nu le faci față, ulterior. O zi în care este de preferat să îți lași mintea să zburde liberă, neluând în calcul informațiile sau zvonurile primite astăzi. Toate acestea pentru a evita o eventuală confuzie și pentru că, ulterior, să nu fi dezamăgit de deznodămintele acțiunilor tale.

Horoscop 26 aprilie 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

De necrezut în ce fel și cât de repede se schimbă totul, în jurul tău. Deloc pe placul tău ceea ce observi. Cu toate acestea, ai de-a face cu o perioadă de timp în care schimbarea ar fi binevenită în viața ta, deci nu te împotrivi chiar atât de mult. Ascultă și crede ceea ce persoana iubită îți spune, chiar dacă este vorba despre ceva ce pare incredibil, în primă instanță.

Horoscop 26 aprilie 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nu-ți fie frică să spui ceea ce gândești; în cazul în care este posibil, creează cât poți de mult, exprimându-te într-un mod original în acest fel. O zi în care secretele nu îți sunt prietene și sinceritatea îți este cel mai bun aliat. Și, în final, nu uita să fii persuasiv și răbdător, acesta fiind secretul unor succese pentru care de mult timp muncești.

Racii spun ce gândesc

Horoscop 26 aprilie 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

O zi în care trebuie să te pregătești în avans pentru tot ceea ce îți dorești a întreprinde. Și o zi în care este bine să faci tot posibilul pentru a spune exact ceea ce gândești. Altfel, este posibil că cei cu care interacționezi să aibă impresia că nu ești sigur pe tine, ceea ce nu îți este deloc de folos. Luptă pentru ceea ce iubești. Cât de curând, Lumea va fi a ta!

Horoscop 26 aprilie 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

Nu crede că totul este minunat așa cum este, astăzi. O zi cu totul specială, dacă alegi să fii rațional; vei obține mai multe decât ai sperat. Însă se poate transforma într-o zi cât se poate de tristă în cazul în care trăiești cu senzația că numai tu ai dreptate. Și în cazul tău sinceritatea este cel mai bun atu pe care îl poți avea. Nu cere sfatul prietenilor pentru problemele personale.

Horoscop 26 aprilie 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Cu cât te concentrezi mai mult pe ceea ce ai de făcut, cu atât mai mult riști să pierzi nuanțele politice ale contextului în care te afli. Emoțiile manifestate în mod extrem nu îți sunt de folos. În ceea ce te privește este de preferat să nu îți impui voința în față persoanei iubite; nu astăzi, cel puțin.

Scorpionii nu trebuie să dea sfaturi de viață

Horoscop 26 aprilie 2018 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Nu mai visa cu ochii deschiși la viitorul tău, cel închipuit, deoarece este timpul să treci la acțiune, aducând la viață acel moment de glorie pe care îl aștepți de atât de mult timp. O zi în care cel mai rău este să te aștepți la ceva bun din partea persoanei iubite, uitând că nu trebuie să aștepți nimic, de la nimeni, în general. Evită ezitările și adună-te, profitând de ajutorul astral pe care îl ai.

Horoscop 26 aprilie 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Analizează-ți slăbiciunile înainte să le dai altora sfaturi de viață. Doar așa vei descoperi cum să creezi o nouă strategie care să îți fie folositoare nu doar ție, ci și celor cu care interacționezi. În același timp, observă cu atenție modul de acțiune al celor din jur, pentru a învața din greșelile sau reușitele lor. Nu te lăsa “lovit” de comentariile răutăcioase pe care le auzi.

Horoscop 26 aprilie 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Cu greu îi faci pe ceilalți fericiți. Important este să nu te aștepți la recunoașterea meritelor tale, nu astăzi, cel puțin. Este o zi în care ceea ce spui poate și va fi folosit împotriva ta, însă, nu îți este recomandat să reacționezi. Adună faptele, memorează discuțiile și, când te vei simți în apele tale, amintește-ți-le. Abia apoi acționează.

Vărsătorii trebuie să se abțină de la cheltuieli

Horoscop 26 aprilie 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Dacă până acum nu s-a schimbat nimic în viața ta, deși aștepți de vreme îndelungată și muncești din greu pentru rezultatele respective, nu te grăbi să crezi că totul se va schimba peste noapte, deși îți dorești efecte favorabile și rapide. Păstrează-ți încrederea, perseverează și gândește-te că vei învinge, atât timp cât ești sincer cu tine însuți.

Horoscop 26 aprilie 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Pe cât posibil, evită să cheltuiești mai mult decât este nevoie, chiar dacă cei care au nevoie de acești bani sunt chiar copiii tăi sau persoana iubită. De asemenea, a crede că ești nemuritor și a face excese atunci când te simți sigur pe tine, reprezintă o greșeală, bazată pe o iluzie. Fii cu băgare de seamă, deci.

Horoscop 26 aprilie 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

Pentru a primi răspunsurile pe care le aștepți, trebuie să știi să adresezi întrebările corect. A crede că totul se va rezolva peste noapte, doar pentru că tu intenționezi așa și îți îndrepți eforturile în această direcție, nu este deloc de bun augur și nici o dovadă de gândire constructivă. Astfel, sfatul este acela de a da dovadă de o moralitate crescută, indiferent de situațiile cu care te confrunți.

Sursa foto: jurnalul