Horoscop 26 decembrie 2019. Fecioarele au probleme financiare, iar Balanțele sunt stimulate intelectual

Horoscopul zilei de joi, 26 decembrie 2019. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 26 decembrie 2019 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Simti nevoia sa te faci auzit in sanul familiei tale dar, cu cat esti mai vehement, cu atat mai tare ii vei face pe cei dragi sa nu te asculte. Fii relaxat si acorda dreptul la replica!

Horoscop 26 decembrie 2019 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Va trebui sa fii intr-o continua miscare din cauza unor obligatii sociale in care te-ai angajat. Actuala situatie neplacuta se datoreaza faptului ca nu ai tratat la timp anumite probleme din trecut. Asa ca, de acum inainte, invata sa rezolvi fiecare lucru la timpul lui!

Horoscop 26 decembrie 2019 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Chiar daca ti se pare ca ai ajuns in varful carierei tale, e bine sa evaluezi mai bine oportunitatile pe care le ai. Nu te culca pe o ureche, pentru ca e intotdeauna loc de mai bine. Deschide bine ochii si vei gasi cai de a urca si mai sus!

Horoscop 26 decembrie 2019 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Creativitatea poate fi exprimata in atatea feluri si tu te cramponezi intr-un detaliu insignifiant. Lasa-l in urma si largeste-ti un pic domeniul de interes. Daca nu stii sa gatesti perfect, nu inseamna ca nu ai alte mijloace de a impresiona pe cineva astazi.

Horoscop 26 decembrie 2019 Leu (23 iulie – 22 august)

Unele din temerile tale se aplaneaza, lasand loc unei indrazneli neobisnuite pentru tine. Limitele tale par a se impinge mai departe, fara niciun efort din partea ta. Lucrurile merg intr-un ritm alert, dar nu e o idee rea sa te lasi purtat de val!

Horoscop 26 decembrie 2019 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Mintea iti este ocupata cu o serie de probleme financiare pe care nu reusesti sa le rezolvi. Va trebui sa te mobilizezi pentru gasirea unei solutii, daca nu vrei sa te trezesti de-a dreptul scufundata intr-o situatie fara iesire.

Horoscop 26 decembrie 2019 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Intelectul tau e stimulat si functioneaza la cote maxime. E un moment bun pentru a asimila noi cunostinte si pentru a sustine teste pe care pana acum le-ai amanat.

Horoscop 26 decembrie 2019 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Se prevad schimbari bruste si opozitii subite. Daca adopti un comportament impulsiv, poate ca scapi de tensiune, dar iti creezi un cadru nu prea prietenos.

Horoscop 26 decembrie 2019 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

O sa ai de-a face cu oameni incapabili de a-si asuma angajamente, lucru care iti pune bete in roate. Cei din jur nu reusesc sa isi respecte promisiunile si asta te incurca, mai ales ca te bazai pe cuvantul lor. Din pacate, nu ai ce face, decat sa tragi linia si sa inveti morala!

Horoscop 26 decembrie 2019 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Riscul unor sfarsituri abrupte nu ar trebui perceput ca o amenintare de catre tine. Poate ca e mai bine ca anumite lucruri sa fie incheiate, inainte de a deveni prea profunde. Mai bine ai imbratisa ideea schimbarii si ai accepta faptul ca nu totul poate fi programat.

Horoscop 26 decembrie 2019 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

E o perioada foarte buna pentru joc si aventura. Abilitatile tale creative sunt la cote maxime, numai bune pentru a pune la cale o petrecere de zile mari. Nu e cazul sa joci pe partea sigura!

Horoscop 26 decembrie 2019 Pești (19 februarie – 20 martie)

Nu e ziua potrivita sa faci pe carieristul responsabil. Lasa munca la o parte si incearca sa te bucuri de momente de liniste. Nu vei da randament, pentru ca te-ai suprasolicitat. Permite-ti rasfatul de a te relaxa!

Sursa foto: horoscope