Horoscop 26 ianuarie 2018. Ceva probleme de sănătate, o minivacanță și un comision de făcut

Horoscopul zilei de vineri, 26 ianuarie 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Berbecii fac niște comisioane pentru străinătate

Horoscop 26 ianuarie 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Ziua aduce cheltuieli pentru traiul cotidian, dar vor intra în discuție și achiziționarea cadourilor pentru cei dragi. Posibil să cumperi ceva sau să faci anumite comisioane pentru cineva aflat în străinătate. Alcătuiește o lista de priorități și apoi pornește la drum pentru a le rezolva. Ai grijă să cumperi și pentru sufletul tău un cadou. Merită din plin!

Horoscop 26 ianuarie 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Este o zi excelentă pentru că ai șanse deosebite de a te înnoi, de a scapa de situațiile și relațiile nepotrivite, de a privi totul cu alți ochi. Relațiile cu ceilalți sunt anoste, dar, folosindu-ți farmecul nativ vei reuși să aplanezi orice divergență. Rezervă-ți momente de gândire și alcătuiește-ți planuri personale și profesionale noi. 

Horoscop 26 ianuarie 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Ar fi bine să-ți dozezi eforturile și să-ți rezolvi treburile discret și în ritmul tău. Energia vitală este la cote joase, existând riscul să oboseșți sau chiar să se evidențieze unele afecțiuni vechi. Relaționând cu ceilalți, atât cât poți astăzi, vei afla multe lucruri interesante și utile, în special pentru segmentul profesional. Partenerul de viață te poate ajuta mult.

Fecioarele plănuiesc o minivacanță în familie

Horoscop 26 ianuarie 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Dialogurile cu prietenii sunt frecvente. Pe de o parte este rost de a aranja, cu succes, programul următoarei vacanțe. Însă pe de altă parte sunt șanse bune de a pune la punct chestiuni profesionale importante. Îmbină echilibrat utilul cu plăcutul! Sprea seară se conturează întâlniri amuzante cu cei dragi. Lasă grijile deoarte și bucură-te de toate!

Horoscop 26 ianuarie 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

Ești foarte solicitat de către ceilalți și va trebui să faci față, atât dialogurilor cu persoane importante, cât și reuniunilor de familie. Fiind foarte creativ și inspirat, mulți doresc idei și sfaturi de la tine, luându-te totodată drept model demn de urmat. Nu te culca pe laurii victoriei și fii în continuare discret și muncitor.

Horoscop 26 ianuarie 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Este o zi bună pentru a plănui o minivacanță alături de familie. Poți visa cu ochii deschiși la o călătorie departe de casă, în străinătate. Singurele piedici pot apărea numai din partea ta. Eșți combativ și refractar vizavi de alții și de aici se pot isca, fără rost, conflicte interminabile. Fii înțelegător cu ceilalți și bucură-te de sezonul rece.

Săgetătorii au câteva probleme medicale

Horoscop 26 ianuarie 2018 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Gândurile îți sunt atrase de bugetul disponibil comun cu alții. Sunt posibile cheltuieli neașteptate fie pentru cadouri, fie pentru achitarea unor facturi și taxe restante. Ai dori să ai mai mulți bani și să poți cheltui fără restricții. Ai încredere că te vei descurca cu toate. Simpla ta prezență alături de cei dragi va aduce bucurie.

Horoscop 26 ianuarie 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Este o zi delicată la capitolul relații parteneriale. Din cauza cheltuielilor abundente din această perioadă, partenerul de viață îți poate face tot felul de reproșuri. Cu puțină bunăvoință ii poți explica gesturile pe care le-ai făcut și le faci în continuare pentru cei dragi. Fii înțelegător cu ceilalți și acceptă și alte opinii. Seara aduce alinare și voie bună.

Horoscop 26 ianuarie 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Se pare că ai multe treburi de făcut, fie că te afli acasă, fie că mergi la serviciu. Numai de tine depinde gestionarea eficientă a tuturor sarcinilor propuse pentru astăzi. Ai grijă însă și de sănătatea ta, deoarece sunt posibile neplăceri legate de sistemul respirator și de sistemul uro-genital. Odihnește-te din când în când și acceptă ajutorul celorlalți.

Vărsătorii trebuie să lase grijile deoparte

Horoscop 26 ianuarie 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Te pregătești de distracții și întâlniri cu cei dragi. Fluctuațiile sentimentale te pot necăji mult, de aceea fii prudent și alege-ți cu grijă vorbele și gesturile. Copiii sau persoana iubită au alte planuri față de cele propuse de tine și astfel, foarte ușor se poate ajunge la contradicții. Ține cont de doleanțele celorlalți și ai încredere că totul va fi minunat.

Horoscop 26 ianuarie 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

În familie este multă forfotă, deoarece se conturează reuniuni pentru rude și prieteni. Însă, tu parcă ai dori cu totul altceva. Depune eforturi și intră în atmosfera veselă a celorlalți și lasă grijile deoparte. Chiar dacă membrii familiei propun alte activități decât vrei tu, ai încredere în ei și alătură-te lor. Seara aduce cântec, joc și voie bună.

Horoscop 26 ianuarie 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

Multe întâlniri și dialoguri au loc astăzi. Atât rudele apropiate, prietenii, cât și colegii de muncă te vor cauta fie pentru a sporovăi pe diverse teme, fie pentru a-ți cere sfaturi. Evită să-ți spui părerile vizavi de acțiunile altora și, de asemenea, ai grijă ce povestești despre tine și intențiile tale, deoarece există riscul să fie ceva folosit împotriva ta.

Sursa foto: jurnalul